2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hamilelige 53 kilo ile basladim su an 54.70 oldum carsamba gidicem doktora yeniden bakicam bebise uamrim iyidir ben meyve cok yiyorum abir cubur ise hic yemiyorum bile sayilabilir simdilik boyle aldigim tek yer ise yanlarim ama elbiselerimi hala giyebiliyorum yakinda giyemem herhalde bekliyorum/

güzel ama insanın tüyleri diken diken oluyor sanki :) yani görüntüler çok tuhaf.

benim çok ilgiimi çekiyor..pür dikkat izliyorum...benim minicik kızım yüzmüş yüzmüş nasılda kazanmış yarıışı..aferim ona :) cin gibi maşallah...

Canım hoşgeldin.Umarım iyi bir tatil geçirmişindir.
Seni çok kıskandım valla,mayısta bizde gidecektik ama o uzun yok düşüncesi beni mahfediyor.Dün 1 saatlik araba yolculuğu beni benden etti,ben nasıl dayanırım 5 saat yaaa.
Neyse seneye inşallah n'apalım

Kızlar yaa benim moralim çok bozuk ( Ne zamandır tartılmıyordum,siz kilolardan bahsedince bi bakayım kaç olmuşum diye ama...
Kilo almak bi tarafa vermişim bile( benim durumum normail mi??
2 kilo daha vermişim inanamıyorum yaaa
Demek ki bebeğimi besleyemiyorum ben (((((

saadetçim sen bence istisnalardansın. çünkü doktorlara ait internet sitelerinde bile 18-20. haftalarda 3-4 kilo ortalama olarak alınır yazıyor.

saadetçim sen bence istisnalardansın. çünkü doktorlara ait internet sitelerinde bile 18-20. haftalarda 3-4 kilo ortalama olarak alınır yazıyor.

carsamba doktora gidicem sorucam sorun olurmu hem kilo almaktan korkuyorum hemde almamaktan ufff ya bu aralar canim psikolojik sorunalrim basladi aynaya bakiyorum bir cirkinlik dun bebek gelsin burnumu degistiricem dedim esime yandan kotu gorunuyo esim guzel senin burnun diyo yok dedim konusma degistiricem saclarimida degistiricem istemiyorum yani iyi degilim galiba vucudum degisiyo ondan iki kiloda boyle bir ruh haline girdim esim diyoki spor yapariz incelirsin akiyorum dogum yapanalr burda normal kilolarina donmus donerim erhalde diyorum sadece 2 kiloda ama bebegi besleyememktende korkuyorum doktora soriyimda olmazsa dahada yicem yiyorum aslinda meyve cok yiyorum ama birde haslama sebze falan uzuldum simdi insallah doktor tavsiye verir bu sefer 20 haftaya girdim bu gun .

canım üzülme bende kilo almıyorum 1 kilo almışım daha önceden de 4 kilo vermiştim 19 haftalığım bende daha almadım ama dr bebek iyi dedi kolosu boyu sağlığı
üzme kendini ben hiç besliyemiyorum süt yoğurt bunlardan meyveden uzağım
bitek meyve yiyorum onuda söylemiyeyim ama elme portakal gibi şeyler yiyemiyorum

selam kızlar son 3 gündur bebeyimin hareketlerini cok net hissediyorum özellikle yemek yedikten 10,15 dk sonra dahada cok onu hissetmek mütiş bi duygu

alakası yok bebeğini besleyememekle endişelenme sakın...
ben de 56 ile hamile kaldım şuan 55 im. 53 e düşmüştüm bulantı döneminde ama yine toparlanmaya başlasam da -1 kilodayım hala.
bebeğim 1 hafta önde çok şükür, yani bebeğin gelişimiyle kilo doğru orantılı değil. dengeli beslenmek kaydıyla tabi, zaten dengeli beslenmek kilo aldırmaz.

bende normal yiyorum aşırıya kaçmdn kilo aldırmayan ama 8 kilo aldım haftaya dra gidecğim ve fırça kesin sölenir çok kilo alıyosn diye ben ne yapam benm elimde değil bana yükledi ilacı vitamin alıyom calsuym ve kan ilacı bence ilçrdan alıyorm ama benm bebeğimde alıyo kilo benle beraber 5 ayda 8 kilo aldığma göere geriye kaln 4 ayda kaç kilo alacağm merk ediym sonumu ayda 2 kiloya razıyım

canım ya ben bu çizergeden anlamıyorum nekadarlıksın sen hissediyorsun bebeğini ben hala hissedemiyorum neden blmiyorum 19 hafta 3 günlük oldum bende kız olduğundanmı bilmiyorum

canım ya ben bu çizergeden anlamıyorum nekadarlıksın sen hissediyorsun bebeğini ben hala hissedemiyorum neden blmiyorum 19 hafta 3 günlük oldum bende kız olduğundanmı bilmiyorum

benm oğluşumda şuan nasıl tekme atıyo aşkım benm ya ben 20 haftalığm tam bugün 16 haftada hissdim ama 2 haftadar daha fazla her hafta daha kuvvetli oluyo ama canım bu her bebeşte yada annede dğişiyo hissetmek:CüvCüv:

bir de bünye meselesi bu kilo olayı tamamen aslında. kimi kolay alır kimi almaz.

valla tatlım bilmiyormda çok hızlı kilo alıyorm bişeyde yemesem sabah tarlıyorm bügün öncesinden farklı jesin 400 g almış oluym demekki ne yersem bende kalıyo ve klo yapıyo bide ilaçlar:umursamaz:

canim dogru tamamen vucutla ilgili galiba kimi aliyo kimi almiyo catlaklarda ayni kimi catliyo ben bebek yagi roc csatlak kremi birde hamileler icin ozel kokoa yagi aldim gunde hangisi elime gecerse iki kere suruyorum simdilik gobegiumde hic bir sey yok zaten fazla gobegim yok goguslerim buyudu onalrda normal catlama yok ama yanalrim genisledi onalrda catlak var kalcamda genisleme yok ama onlardada catlak var yada ten rengim degisti belli oluyo cildim kurudu zaten ne kullansam nemlenmiyo bakicama rtik catlicam biraz yapcak bir sey yok ne yapiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…