güzel ama insanın tüyleri diken diken oluyor sanki :) yani görüntüler çok tuhaf.
hoşbulduk şekercim..ya şansımıza havalar süperdi..eşim arkadaşlar falan denize havuza girdiler..su biraz soğuktu ama tam tatil yaptılar güneşlendiler .bende onları izledim bebişkom üşür soğuk suda diye girmedim bide hasta falan olurum..bol bol tenis oynadım ok attım..ama tenisi yavaş yavaş havalara zıplamadan oynadım iyi oldu..bizimde 4 gündü tatilimiz canım o bile bi değişiklik inanki...gezmek insanı motive ediyor bi farklılık veriyor...sizede iyi tatiller olsun canımcım...
;0
bende hamilelige 53 kilo ile basladim su an 54.70 oldum carsamba gidicem doktora yeniden bakicam bebise uamrim iyidir ben meyve cok yiyorum abir cubur ise hic yemiyorum bile sayilabilir simdilik boyle aldigim tek yer ise yanlarim ama elbiselerimi hala giyebiliyorum yakinda giyemem herhalde bekliyorum/
saadetçim sen bence istisnalardansın. çünkü doktorlara ait internet sitelerinde bile 18-20. haftalarda 3-4 kilo ortalama olarak alınır yazıyor.
Kızlar yaa benim moralim çok bozuk( Ne zamandır tartılmıyordum,siz kilolardan bahsedince bi bakayım kaç olmuşum diye ama...
Kilo almak bi tarafa vermişim bile( benim durumum normail mi??
2 kilo daha vermişim inanamıyorum yaaa
Demek ki bebeğimi besleyemiyorum ben(((((
Kızlar yaa benim moralim çok bozuk( Ne zamandır tartılmıyordum,siz kilolardan bahsedince bi bakayım kaç olmuşum diye ama...
Kilo almak bi tarafa vermişim bile( benim durumum normail mi??
2 kilo daha vermişim inanamıyorum yaaa
Demek ki bebeğimi besleyemiyorum ben(((((
canım ya ben bu çizergeden anlamıyorum nekadarlıksın sen hissediyorsun bebeğini ben hala hissedemiyorum neden blmiyorum 19 hafta 3 günlük oldum bende kız olduğundanmı bilmiyorum
bir de bünye meselesi bu kilo olayı tamamen aslında. kimi kolay alır kimi almaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?