kızlar bende son ıkı gundur ıyıce belırgın hıssedoyorum ... benımde oglum bıraz hareketlı masallah aynı annesı gıbı gercekten hıssetmek cok guzel bı duygu.. bugun dısardan da bıraz bellı oldu babamızada hıssettırdık cok sukur...
selam kızlar nasılsınız..ben yokken neler yaptınız bakiimmmm..sizi çok özledim can yoldaşlarım benim..biz çok iyiyiz...gezdik geldik..bugünde doktora gittik bebişkom çok hareketliymişş iyiymişş büyümüş fıstığım...antalyaya gittik geldik dedim drcuma..oh iyi yapmışsın buaralar hacca bile giden oldu bebekler anne karnında hacı oldu geldi dedi)))hehehe
sonra ben tatilde çok tuz limon yemiştm bir gece ayaklarım bi şişti 2 gün bez bebek gibi oldum anca bugün birazcık indi...tuz yemicem artık..başka havadisim yok şimdilik
çitlenbiq ve saltanat size de günaydın. benden erken davranmışsınız...
nasılsınız bakalım bebişler nasıl... siz cinsiyeti öğrenememiştiniz sanırım. yakın zamanda randevunuz var mı. inşallah hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenirsiniz...
çitlenbiq ve saltanat size de günaydın. benden erken davranmışsınız...
nasılsınız bakalım bebişler nasıl... siz cinsiyeti öğrenememiştiniz sanırım. yakın zamanda randevunuz var mı. inşallah hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?