2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar...
oh tatilden dönmüş mopsy cim. ne güzel motive olmuşsunuzdur bebişinle.
bizde haziran da konya'ya memlekete gidicez.
temmuzda abimin düğünü var. şimdiden kıyafet telaşım başladı.
ne giycem ben yaa 7 aylıkken bilmiyorumkismile
allahtan kendi arabamızla gidiceğimiz için rahat gidecegimizi umuyorum.
gerçi daha doktoruma söylemedim. haftaya randevumuz var. bakalım paşam büyümüşmü :)

kızlar bende son ıkı gundur ıyıce belırgın hıssedoyorum ... benımde oglum bıraz hareketlı masallah aynı annesı gıbı gercekten hıssetmek cok guzel bı duygu.. bugun dısardan da bıraz bellı oldu babamızada hıssettırdık cok sukur...

kaçıncı haftadasınız canım??

kızlar benım gunduz bıseyım yok ama gece yatınca sabaha kadar sancım cok oluyo gece hıc wc yw gıtmıyorum ondan olurmu bu agrılar....

bende hissetmiyorum daha..
hani ufak ufak kıpırtılar var ama konduramıyorum bebek hareketimidir nedir..
Rüzgar Bey şöyle okkalı bi tekme atana kadarda hissedemiycem sanırım....
30 nisanda anomali taraması var detaylı bakılacak işte o beni strese sokuyor..
sağlıkla bir atlatsak Allahım başka bişiy istemiyorum..
zaten sonra şeker yüklemesi sonrada doğum demi kızlar..
bitiyor bir daha tastler falan demi....

ilk günaydın benden bugüün. günaydın güzeller....

lilacım evet 24. haftada şeker yüklemesi var. ondan sonra test falan yok. istenirse bebeğin kalp grafisine bakıyorlar birde. inşallah sonrasında sadece doğumu beklemek kalıyor... Allah hepimize hayırlı sorunsuz doğumlar nasip etsin de bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım...

çitlenbiq ve saltanat size de günaydın. benden erken davranmışsınız...

nasılsınız bakalım bebişler nasıl... siz cinsiyeti öğrenememiştiniz sanırım. yakın zamanda randevunuz var mı. inşallah hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenirsiniz...

Hoş geldin mopsy cim iyi olmanıza sevindim...

Evet maalesef daha ogrenemedik persembe gunu insallah ogrenirim cok mer ediyorum bebislerimii.

günaydın güzel annler
sevcancım face de arkadaşlığını kabul ettim resimlerine baktım
eşinle birbiriniz çok yakışmışısınız bide bebiş geldimi resme tam olacak
bu arada kütahyanın resimleri var sen oralımısın ben orda 4 yıl okudum özlemişim valla vazoyu bile:)

gunaydin canim, ben listenn basinda yer almama ragmen hala cinsieytini ogrenemedim ki.. haftaya pazartesi randevum var.. insallah ogrenirim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…