2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayşecim senmiydin? dedim o mudur değilmidir ekledim gitti valla ben henüz senin resimlerine bakamadım. birazdan girerim bende :))) Yok canım eşimle nişanlıyken gitmiştik Kütahya'ya turla. Bursalıyım ben. Umarım Allah izin verirde bebeğimin resimlerinide eklerim. opuyorumnanaktan

evt tatlım benim
bursa kütahya yakın tabi ev arkadaşımda bursalıydı zaten
bizde şark dönüşü gelebiliriz belki ama biraz pahalı bi şehirmiş o bizi düşündürüyor

kizlar hemsire ana kan ilaci verdi demir ilaci iste ama ben her seyiz aten yiyorum sebze meyve kansizda sayilmam baslamaidm daha zaten sabah kusmalarim halen devam ediyo korkuyorum bu ilaci kullanan varmi icinizde ksma mide blantisi falan yapiyormu?

kansız olmasan da iyi beslensen de gebelikte kan hapı takviyesi şartmış..Kan ihtiyacı gebelikte 2 katına çıkıyor ve bu besinlerle karşılanamıyor..Yani her gebenin 4. aydan sonra kan hapı takviyesi alması lazım...
Ben kullanıyorum kusma, mide bulantısı falan yapmıyor..

Ayşecim sizde çok yakışmışsınız birbirinize :) Allah mutluluğunuzu daim etsin... Düğün resimlerinizde montaja shop a gerek bile kalmamış seviyorum bu şekilde doğal resimleri.
Yanlız dikkatimi çekti neden nikahı epey önce kıydınız yurt dışına çıkmak gibi bi olasılığınız mı vardı?

benim oğluşumda tekmeliyor ama iki gün çok yorulmuştum o zaman hiç pas vermedi bana mafoldumben

canım geçmişte bi muhabbet yakaladımda bende yaayım dedim..benimde kan ilacım aynısı ferrum ama ben aç karnına alıyorum...öyle demişti doktorumda bide eczanedende üzerine öyle yazmışlardı

ben tok karna alıyorum hem prospektüsünde tok alın diyor hem de eczane de tok karna diye yazmıştı..

dün üçlü test sonuçlarını aldım detaylı usg de çektik
henüz dr. la konuşmadım ama sanırım iyiydi
yanlız oğlumu göremedim 1tane monitör vardı oda dr. beye dönüktü
ama sonuçları dr.la görüşmeye gidince görürüm yavrumu zemuszemus

evt tatlım benim
bursa kütahya yakın tabi ev arkadaşımda bursalıydı zaten
bizde şark dönüşü gelebiliriz belki ama biraz pahalı bi şehirmiş o bizi düşündürüyor

Bursa mı pahalıymış ben öyle olduğunu çok düşünmüyorum aslında :) her semtte herkesin kesesine göre ev var. Yaşanılabilecek bir yer her yönden. Birde ilçelere çıkarsanız rahatınız çok daha iyi olur. Bence biraz daha düşünün. GELİN BURAYA :)

cnm aslında biz 2008de evlenicektik yaza yani tayin isteği olduğu için eşime daha iyi bir yer çıksın diye nisanda yaptık nikahı ama eşim okulu bitiremedi askere kısa dönem gitmek için lisans tamamlıyordu o yüzden kaldı bizim düğün 1 sene sonrasına
düğün resimlerimiz benimde içime çok sindi cnm çok sağol kaldığımız otelin bahçesi

saol ayşecim opuyorumnanaktan baktım resme süpersiniz maşallah
çok sağol cnm benim

günaydın kızlar şöle bi geçmişi okudum ama,,iyisinizdir umarım,,denizcim senin de paşan geliomuş gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

vallahi gülüm ben bursayı bilmem içinden geçmişliğim var ama hep öyle diyorlar bilenler
ben çok istiyorum izmirede çok yakın özelliklede ilçelerini istiyorum hatta mudanyayı ama onu seçemiyoruz tabi belli olmaz bide balıkesirde olabilir nasipte ne varsa görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…