günaydın herkese a.s. boğazım çok fena hastayım
günaydın güzel annler
sevcancım face de arkadaşlığını kabul ettim resimlerine baktım
eşinle birbiriniz çok yakışmışısınız bide bebiş geldimi resme tam olacak
bu arada kütahyanın resimleri var sen oralımısın ben orda 4 yıl okudum özlemişim valla vazoyu bile:)
gecmis olsun canim! ben 3 aydir ara sira oksuruyorum, burnum tikanyo eyvahedigeldismile ama doktorlar hic biseyin yok diyo
Ayşecim senmiydin? dedim o mudur değilmidir ekledim gitti valla ben henüz senin resimlerine bakamadım. birazdan girerim bende :))) Yok canım eşimle nişanlıyken gitmiştik Kütahya'ya turla. Bursalıyım ben. Umarım Allah izin verirde bebeğimin resimlerinide eklerim. opuyorumnanaktan
gecmis olsun canim! ben 3 aydir ara sira oksuruyorum, burnum tikanyo eyvahedigeldismile ama doktorlar hic biseyin yok diyo
kizlar hemsire ana kan ilaci verdi demir ilaci iste ama ben her seyiz aten yiyorum sebze meyve kansizda sayilmam baslamaidm daha zaten sabah kusmalarim halen devam ediyo korkuyorum bu ilaci kullanan varmi icinizde ksma mide blantisi falan yapiyormu?
canım geçmişte bi muhabbet yakaladımda bende yaayım dedim..benimde kan ilacım aynısı ferrum ama ben aç karnına alıyorum...öyle demişti doktorumda bide eczanedende üzerine öyle yazmışlardı
evt tatlım benim
bursa kütahya yakın tabi ev arkadaşımda bursalıydı zaten
bizde şark dönüşü gelebiliriz belki ama biraz pahalı bi şehirmiş o bizi düşündürüyor
Ayşecim sizde çok yakışmışsınız birbirinize :) Allah mutluluğunuzu daim etsin... Düğün resimlerinizde montaja shop a gerek bile kalmamış seviyorum bu şekilde doğal resimleri.
Yanlız dikkatimi çekti neden nikahı epey önce kıydınız yurt dışına çıkmak gibi bi olasılığınız mı vardı?
çok sağol cnm benimsaol ayşecim opuyorumnanaktan baktım resme süpersiniz maşallah
Bursa mı pahalıymış ben öyle olduğunu çok düşünmüyorum aslında :) her semtte herkesin kesesine göre ev var. Yaşanılabilecek bir yer her yönden. Birde ilçelere çıkarsanız rahatınız çok daha iyi olur. Bence biraz daha düşünün. GELİN BURAYA :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?