2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herşeyin hayırlısı olsun Ayşecim :) Balıkesirde çok sakin güzel bir yer Ailelerinize de yakın olmasını önemli tabi. Memur olmak çok zor ama benim eşimde memur olabilmek için çalışıyor. Bu yıl belki bebeğimin kısmetine gerçek olur.
Dün ablam doğum yaptı. İnan iş yerinde zor durdum biran önce gidip görmek istedim. Bir diğer ablamında eşi memur ayrı bir şehirdeler garibim bizden hep resim bekledi o kadar çok aradı ki kıyamam. Nasıl üzüldüm. Bizde mi? böyle olcaz dedim. Allah gurbette olanlara sabır versin.

evt gurbette olmak çok zor hele bide benim gibi 2000 km var ailemle aramda
kimseyi tanımıyorum burda neyseki bebeğim geldide yalnız değilim artık
bende bu sene kpssye giricem inş meleğim banada uğur getirir
Rabbim herkese kapı açar inş

Son düzenleme:

İnşallah Ayşe bebeklerimizin hatrına Rabbim herkese güzel işler nasip etsin.

kızlar az önce doktordan geldim. iki hafta sonraydı randevum ama dayanamadım gittim. üç hafta önce kontrole gittiğimde oğlumun beyninde iki tane kist görmüştü doktor. amniyosentez önermişti ama ben yaptırmadım. bu kistler 24. haftada falan geçer demişti. çok tedirgin olmuştuk eşimle. az önce dayanamadım gittim doktora. baktı baktı uzun uzun her yerine detaylı bir şekilde baktı. hiç birşey göremedi. tamamen geçmiş dedi. oğlum çok sağlıklıymış doktor amcası öyle dedi. 19+5 çıktı ultrasonda. çok şükür Rabbime Allahım dualarımı kabul etti. darısı bu problemi yaşayan diğer annelerin ve bebişlerin başına. en kısa zamanda onlarınki de geçer inşallah. Allahım bütün bebişler sağlıklı doğar inşallah. sevinçten havalara uçuyorum kızlar. Allahıma binlerce şükür...

kızlar bu arada biz oğlumuzun adını KEREM koymaya karar verdik. lilacıma yazayım da listede adımızı yazsın...

Gözün aydın canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hepimizi inş.

Gozun aydin canim.

peny , çitlenbiq çok çok teşekkür ederim kızlar. Amin Allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah...

Canım gözün aydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kerem ismide çok güzel ayrıca.

Gözünüz aydın. Bir daha böyle sıkıntılar yaşamamanız dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…