ben dedim sılam walla
bu arada casper inş. açarlar ya
leylacım ekliyorum ben hemen kociş uyumus koltukta onu yatırdım yataga :)
bende süt namına tık yok halaaaaa offfffffff
Canim benimde gögüs uclarim hep beyaz beyaz kurumus sut oluyor.
Simdiden damla damla akmaya baslamis iste ne guzel ama sikma sakin kendi kendine akarsa aksin ama sen sikmalmaz:
Insallah dogumdan 2 saat sonra falan emizrmeye baslarsin canim kizini :Saruboceq:
Oyy masallah canim kizina demekki keyfi yerinde annesi sen hic dert etme ne kadar fazla kalirsa o kadar daha iyi kizin icinn :ecrin_bebek:
leylaaa süt iç ballı süt iç bak nasıl kilo alıyo bebişincokacimcoookcokacimcoook
bugun bebek şekerleri işini araştırdım çikolata almaktan vazgectım eriyecek çünkü o sıcakta gittim 1.5 kg badem sekeri aldım sankim biraz fazla oldu :)) esim bizim kızın düğününe bile yeter bunlar dedi hhhahahayy
birde eşim tatildi ya bugun 19 mayıstan dolayı gezdik azcık :)
benimde göğüs ucunda kurumuş oluyo şimdi gelipde doğumdan sonra gelmememzlik olurmu sılam
kızlar ben yatıyom çok uykum var sabah 7 den önce ayaktaydım hepinize iyigeceler-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Black helal canim sana valla usenmeyip onlarla ugrascan ya masallah canim azmine
Ben hic beceremem böyle seylerii sempatiksalakcinni
kızlar ben yatıyom çok uykum var sabah 7 den önce ayaktaydım hepinize iyigeceler-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Sonunda bitti.Evet canim ben avrupa kanalindan izledigim icin gec bitiyo akannehir
Niye almiyolar hastaneye kimseyi hayret bizim burda cok rahat giris cikislarrzemuszemus
ay cok değişikmiş sizin hastane leyla gerçi kafanı dinlersin iyi olur..
senin ailende mi azerbeycanda yoksa türkiyeden mi gelicekler
Black helal canim sana valla usenmeyip onlarla ugrascan ya masallah canim azmine
Ben hic beceremem böyle seylerii sempatiksalakcinni
Ayni fiyata denk geliyosa niye ugrasiyon kiss ...canım benim bende beceremem fazla ama 2 tane site gördüm ya dün oradaki malzemeler o kadar güzelki anlatamam yapmaya heves ettim birden..hemen hemen aynı fiyata denk geliyor
ya bu arada kızlar ben bu süt işine taktım gibi stres yapıyorum yapmamam lazım ama elimde degıl böyle kendi kendimi telkin ediyorummmm
enfeksiyon filan kapmasin diye herhalde bilmiyorum ki.
benim gidecegim hastanede dogum yerine giderken kapinin sifresi filan var,kapida galos falan giymek lazim.kapali alan :)))) aman kimseyi almasinlar iceri,herkes ususur sonra biraz kafa dinlerim milletten 2-3 gun.zaten sonrasini dusunemiyorum bile.herkes gelicek,onu oyle yap,boyle yap.sinirrrrrr
.
Niye cumaya ertelendiki canim :uhm:sılam yaaaa hemen cıkmak zorunda kaldım şimdi okudum canım cumaya ertelendi benım kontrolllll
kizlar benim de yatmam lazim artik.yarin kursum var erkenden 07.30da kalkmam lazim.
dogumuna 4-5 gun kala kursa filan giden,ders calisan deli bir benim herhalde :))))))))))
herkes opuldu kendinize iyi bakin
annemler de burda,kayinvalidemler de.herkes burda yani.ama ben feci sekilde istanbulu ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm kizim buyuse de gelsek
Ayni fiyata denk geliyosa niye ugrasiyon kiss ...
Ay kac zamandir bi hastane cantasini hazirlamaya usenenede bak sen :roflol:
Sen benim yazimi gormedin sanirim canim ilk hamileligimde benimde gelmedi sut falan ama dogum yapar yapmaz emzirdim oglusumu.
Illa önceden hamileyken sut gelcek diye bisey yok yani.
Hem sakin takinti falan yapim deme gelcegi varsada sen takiyon stres yapiyon diye gelmez allah korusun yaalmaz:
Doktoruna sor ustersen bidaki kontrolundee :ecrin_bebek:
Ayni fiyata denk geliyosa niye ugrasiyon kiss ...
Ay kac zamandir bi hastane cantasini hazirlamaya usenenede bak sen :roflol:
Sen benim yazimi gormedin sanirim canim ilk hamileligimde benimde gelmedi sut falan ama dogum yapar yapmaz emzirdim oglusumu.
Illa önceden hamileyken sut gelcek diye bisey yok yani.
Hem sakin takinti falan yapim deme gelcegi varsada sen takiyon stres yapiyon diye gelmez allah korusun yaalmaz:
Doktoruna sor ustersen bidaki kontrolundee :ecrin_bebek:
Burdada kapilar falan sifreli canim her konuda hijyen tamam ama misafir girisinde sorun cikarmiyolar hic.
Zaten benim kimim varki gelicek ...
annemler de burda,kayinvalidemler de.herkes burda yani.ama ben feci sekilde istanbulu ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm kizim buyuse de gelsek
Niye cumaya ertelendiki canim :uhm:
Neyse gec olsunda iyi haberler olsun insallahh :Saruboceq:
Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan
Ne guzel canim ya sevdiklerin yaninda olduktan sonra nerde oldugunun önemi yok zaten.
Keske benimde ailemden 1 kisi bari olsaydi yanimda suratsiz kayinvalidemden baska kimsem yok burdaa :çok üzgünüm:
Onlardan birer tane hatira ayir bari canim buyuyunce kizina annecim senin icin ellerimle hazirladim bunu dersinnn hihoyyytsorma hala duruyor o canta ama bu şeker olayına felaket özendim
hatta fiyat söylemem gerekirse 100 tl ye sepetiyle birlikte 80 adet şeker alabiliyorsun hazır
ben yaklasık 130 tl veriyorum hemde sepetsiz 100 adete ama bu kadar fark için ugrasmaya değmez maddi acıdan ben maneviyatına takmıs durumdayım :)))
ay oyle deme yaaa gozlerim doldu.yaninda olamasak da hepimizin dualarindasin,kalbindesin canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?