2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben dedim sılam walla

bu arada casper inş. açarlar ya

leylacım ekliyorum ben hemen kociş uyumus koltukta onu yatırdım yataga :)

bende süt namına tık yok halaaaaa offfffffff

inşallah canım açarlar bende beklemedeyim

benimde göğüs ucunda kurumuş oluyo şimdi gelipde doğumdan sonra gelmememzlik olurmu sılam

leylaaa süt iç ballı süt iç bak nasıl kilo alıyo bebişincokacimcoookcokacimcoook

bende muzlu sütü duymuştum güzel kilo aldırıyomuş hatta ikiz bekleyenlere tavsiye ediyolar. ben 2 haftaya yakın sütüde bıraktım içemiyorum miğdem bulanıyo

ohhhhh halletmişsin işini ne güzel.

benim soldaki daha iyi sanki.ama artis var miktarlarinda.[/COLOR][/B][/QUOTE]

artış arada bendede oluyo canım hatta göğüs pedi bile kullandım canım

Black helal canim sana valla usenmeyip onlarla ugrascan ya masallah canim azmine
Ben hic beceremem böyle seylerii sempatiksalakcinni

kızlar ben yatıyom çok uykum var sabah 7 den önce ayaktaydım hepinize iyigeceler-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

benimde göğüs ucunda kurumuş oluyo şimdi gelipde doğumdan sonra gelmememzlik olurmu sılam

Canim öncelikle bu sut isi morale ve strese bagli bisey o yuzden aklina hic kotu seyler getirmeyip hep iyisini dusunceksin yerimseniben
Allahin izniyle gelicek canim sutlerimiz bebislerimizi bol bol emzircez bizdee :Saruboceq:

kızlar ben yatıyom çok uykum var sabah 7 den önce ayaktaydım hepinize iyigeceler-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Benimde yarim 7 bucukta falan kalkmam lazim 8 bucukta kontrolum var ama erken nasi yatarim bilmiyorum alismisim gece yarilarina kadar oturmaya :sinifsinif:

Sende yat dinlen canim iyi geceler opuyorumnanaktan

Black helal canim sana valla usenmeyip onlarla ugrascan ya masallah canim azmine
Ben hic beceremem böyle seylerii sempatiksalakcinni

canım benim bende beceremem fazla ama 2 tane site gördüm ya dün oradaki malzemeler o kadar güzelki anlatamam yapmaya heves ettim birden..
hemen hemen aynı fiyata denk geliyor

canım iyi gecelerrrrrrrrrrr öpüldünnnnnnn

ya bu arada kızlar ben bu süt işine taktım gibi stres yapıyorum yapmamam lazım ama elimde degıl böyle kendi kendimi telkin ediyorummmm

Sonunda bitti.Evet canim ben avrupa kanalindan izledigim icin gec bitiyo akannehir
Niye almiyolar hastaneye kimseyi hayret bizim burda cok rahat giris cikislarrzemuszemus

enfeksiyon filan kapmasin diye herhalde bilmiyorum ki.
benim gidecegim hastanede dogum yerine giderken kapinin sifresi filan var,kapida galos falan giymek lazim.kapali alan :)))) aman kimseyi almasinlar iceri,herkes ususur sonra biraz kafa dinlerim milletten 2-3 gun.zaten sonrasini dusunemiyorum bile.herkes gelicek,onu oyle yap,boyle yap.sinirrrrrr

iyi geceler canim.

ay cok değişikmiş sizin hastane leyla gerçi kafanı dinlersin iyi olur..

senin ailende mi azerbeycanda yoksa türkiyeden mi gelicekler

kizlar benim de yatmam lazim artik.yarin kursum var erkenden 07.30da kalkmam lazim.
dogumuna 4-5 gun kala kursa filan giden,ders calisan deli bir benim herhalde :))))))))))

herkes opuldu kendinize iyi bakin

Ayni fiyata denk geliyosa niye ugrasiyon kiss ...
Ay kac zamandir bi hastane cantasini hazirlamaya usenenede bak sen :roflol:

Sen benim yazimi gormedin sanirim canim ilk hamileligimde benimde gelmedi sut falan ama dogum yapar yapmaz emzirdim oglusumu.
Illa önceden hamileyken sut gelcek diye bisey yok yani.
Hem sakin takinti falan yapim deme gelcegi varsada sen takiyon stres yapiyon diye gelmez allah korusun yaa lmaz:
Doktoruna sor ustersen bidaki kontrolundee :ecrin_bebek:

Burdada kapilar falan sifreli canim her konuda hijyen tamam ama misafir girisinde sorun cikarmiyolar hic.
Zaten benim kimim varki gelicek ...

Son düzenleme:
sılam yaaaa hemen cıkmak zorunda kaldım şimdi okudum canım cumaya ertelendi benım kontrolllll
Niye cumaya ertelendiki canim :uhm:
Neyse gec olsunda iyi haberler olsun insallahh :Saruboceq:

kizlar benim de yatmam lazim artik.yarin kursum var erkenden 07.30da kalkmam lazim.
dogumuna 4-5 gun kala kursa filan giden,ders calisan deli bir benim herhalde :))))))))))

herkes opuldu kendinize iyi bakin

Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

annemler de burda,kayinvalidemler de.herkes burda yani.ama ben feci sekilde istanbulu ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm kizim buyuse de gelsek

canım iyi geceler ben sana mesaj attım faceden

sorma hala duruyor o canta ama bu şeker olayına felaket özendim
hatta fiyat söylemem gerekirse 100 tl ye sepetiyle birlikte 80 adet şeker alabiliyorsun hazır

ben yaklasık 130 tl veriyorum hemde sepetsiz 100 adete ama bu kadar fark için ugrasmaya değmez maddi acıdan ben maneviyatına takmıs durumdayım :)))

ay oyle deme yaaa gozlerim doldu.yaninda olamasak da hepimizin dualarindasin,kalbindesin canim...

annemler de burda,kayinvalidemler de.herkes burda yani.ama ben feci sekilde istanbulu ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm kizim buyuse de gelsek

Ne guzel canim ya sevdiklerin yaninda olduktan sonra nerde oldugunun önemi yok zaten.
Keske benimde ailemden 1 kisi bari olsaydi yanimda suratsiz kayinvalidemden baska kimsem yok burdaa :çok üzgünüm:

Niye cumaya ertelendiki canim :uhm:
Neyse gec olsunda iyi haberler olsun insallahh :Saruboceq:

Iyi geceler canimmm opuyorumnanaktan

canım yaaa yarın eşim işe gidiyor obur gün işten cıkmış olcak beraber gıdıcez hem benım doktoruma hemde devlet hastanesıne gıtmeye karar aldık devlet hastanesındekı doktorumda cuma gunu var benım işler karışık ben hem devlete hem özele gidiyorumdelikafadulden

Ne guzel canim ya sevdiklerin yaninda olduktan sonra nerde oldugunun önemi yok zaten.
Keske benimde ailemden 1 kisi bari olsaydi yanimda suratsiz kayinvalidemden baska kimsem yok burdaa :çok üzgünüm:

ayyyy sılam yaa ben sana kıyamam canım yaaa kaynana suratı nasıl bışey bilmiyorum ama tahmın edebılıyorum tabıkı allah kolaylık versın

Onlardan birer tane hatira ayir bari canim buyuyunce kizina annecim senin icin ellerimle hazirladim bunu dersinnn hihoyyyt
Bu arada miray ismi kesinlestimi canimm :ecrin_bebek:

ay oyle deme yaaa gozlerim doldu.yaninda olamasak da hepimizin dualarindasin,kalbindesin canim...

Canim ozur dilerim ya gece gece uzmek istemem kimseyi ...
bakma sen bana elimde degil iste napim ama sevdiklerim iyi olsun iyi haberlerini alimda varsin uzagimda olsunlarr boshayallersmile
Sizde benim dualarimda ve kalbimdesiniz canimmm olumunekankayizsmile

sılacım daha yeniğ gördüm yazını inş. dediğin gibi gelir sütüm doktoruma sorsam adam takma diyecek :)

aslında öyle yapıyordumda duydukça takmaya basladım gibi

hem güzelim sen nie üzülüyorsun biz taaaaaaaa buralardan yeteriz sana da kaynana daaaaaaaaaaaaa cicimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…