2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Senin icin hangi gun uygunsa o gun git tabi canim.
Oh iyisin valla millet birine gidemezken sen cifter cifter gidiyon doktorlara demekk kaydirigubbakcemile3

ayyyy sılam yaa ben sana kıyamam canım yaaa kaynana suratı nasıl bışey bilmiyorum ama tahmın edebılıyorum tabıkı allah kolaylık versın

Canim bilme de zaten napican kaynana surati nasi bisey ögrenipppkötükedihüso aha bunun gibi bisey isteee :roflol:

Sen sut meselesini duydukca aklina beni getir silaninda gelmemis ama dogumdan sonra inek kadar cok sutu olmus diye :roflol:

Evet canim anacimin ve sizlerin dualari benimle olucak insallah hep bende dogum aninda bile sizleri dusuncem kesinnn olumunekankayizsmile
Oglusumu kucagima aldigimda ahh yanimda laptopum olsaydida kizlara iyi haberlerimizi verseydik dicemmm

kuzucum kıyamam ben sana bol bol fotograf cektirin eve gelince isteriz biliyorsunnnnnnnnnn

Miray ismi kesin gibi şimdilik ama bize belli olmaz canım ASEL Berra dan da vazgeçemiyorum ama esim gecen gün hiç karısmaz Miray olsun diye tutturdu bende şimdi araştırmadayım kaynanamdan mı çıktı acaba o fikir diye
eğer öyleyse sırf gıcıklıgına annemin adını koyucam cunku

canım yaaa miray ismi kulaga daha bi hoş gelıyoooo sen araştır bakalım kayınvalıdenın parmagı yoksa bu işte miray olsun bebişin ismi

canım yaaa miray ismi kulaga daha bi hoş gelıyoooo sen araştır bakalım kayınvalıdenın parmagı yoksa bu işte miray olsun bebişin ismi

ya aslında gelip bana kaynanam kayınpederim hatta eşimin kardeşi bile begeneceğim bir isim söylerlerse koyarım benim öyle takıntım yok.. Ama eşime söyleyip eşimde bunu beni kandırıp kendi fikri gibi söylüyorsa hayatını yakarım yani :)

Miray da hoşuma gidiyor ay ben ikizlerim ya hergün fikir değiştiririm canım ya sorma kendimden bıktım :))

teşekkür ederim ayrıca ismi begenmende yine içime su serpti birazda olsa

Fotografmi oda ne bilmiyorum du bakalim simdiden sozunu vermiyim canimm bilmiyorumkismile

Bende asel berra yi tek geciyorum ama dedigim gibi sizin karariniz canimm :ecrin_bebek:

yerimseniben ee artık karar ver annesı valla bizimkinin ismi 4 aylıkken hazırdı delikafadulden

Fotografmi oda ne bilmiyorum du bakalim simdiden sozunu vermiyim canimm bilmiyorumkismile

Bende asel berra yi tek geciyorum ama dedigim gibi sizin karariniz canimm :ecrin_bebek:

ayy kafamı karıstırma sılacımmm :)))

yerimseniben ee artık karar ver annesı valla bizimkinin ismi 4 aylıkken hazırdı delikafadulden

bizimki 4 aylıkken Defneydi :)))))))))))))))))))))

Zaten iyiler kalmiyoki canim dunyaya iyi kayinvalideler erkenden vefat ediyo kotuleride dunyaya kazik cakip eziyet ediyo gelinlerinee kötükedihüso
Ne kadar kayinvalide yonunden sansiz olsamda dunyalar iyisi bi ese sahibimm oda bana yeter zaten olumunekankayizsmile

haklısın canımmm olsun bak eşin cok iyimiş işte allah bı yerden alıyo bı yerden verıyo guzelım:roflol:

ayy kafamı karıstırma sılacımmm :)))
bizimki 4 aylıkken Defneydi :)))))))))))))))))))))

Canim ben seni bildim bileli kizinin adi asel di sonradan berra cikardin yanina hadi öylede guzel dedik simdi toptan degistirsin miray yaptin kizi :roflol:
Anacim bu ikizler burcu hakketen tehlikeli yanliz seni tanidikca erenimden korkar oldummm bilmiyorumkismile

kızlar bana musade yavas yavas uykum geldi yatayım dunde gece 3 te yattım sabah 9 da kalktım bugun uykusuzum

hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

sılam önemli olanda eşin zaten gerisi boşşşşş

haklısın canımmm olsun bak eşin cok iyimiş işte allah bı yerden alıyo bı yerden verıyo guzelım:roflol:

haklisiniz canlarim ama esimide uzuyo kadin yaptiklariyla beni de inanin bana disardan yaptiklariyla ailemdeki huzuruda kacirmayi beceriyo.
ben esimle 100 kere tartistiydam 98 i onun yuzundendirrlaelaelaelaelae
Rabbime havale ettim zatenn bildigi gibi yapsin onu .
Artik onun yuzunden de esimle kavga edip huzurumu kacirmamaya karar verdim artikkk insallah becerebilirimm bilmiyorumkismile

canım erkekleri çoooooooooookkkkk müthiş oluyor ikizler burcunun korkma sen
kızlar korksunnnnn felaket zaki ve espirili oluyorlar problem kadınlarında :)))

ne dıyım artık baya karar degıştırıyosunnn canııııımm:1shok:

bize herkes diyorki son anda nüfusunu cıkarırkende değiştirip başka isimle geliceksiniz )))

kızlar bana musade yavas yavas uykum geldi yatayım dunde gece 3 te yattım sabah 9 da kalktım bugun uykusuzum

hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
canimmm yarin kontrolun kactaydi yaw sorcam dedim dedim unuttum hep yazda git barii ...

slm herkese iyi geceler biraz geçmişi okudum süt meselesi benide çok düşündürüyor daha önce doğum yapanlar bilir elbet benim göğsümden süt gelmediği gibi hiç böyle dolgunluk gerilme falan da yok bu da beni endişelendiriyor hamile kalmadan önce prolaktin hormonu yükselmiş ve süt geliyordu onun için ne filimler ne tahliller yapıldı şimdi banamısın demiyor inş sütümüz olur bu arada birde şu bitki çayları var ya onlardan içmeye başlasak mı diye düşünüyorum sizlerin fikri nedir bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…