Senin icin hangi gun uygunsa o gun git tabi canim.canım yaaa yarın eşim işe gidiyor obur gün işten cıkmış olcak beraber gıdıcez hem benım doktoruma hemde devlet hastanesıne gıtmeye karar aldık devlet hastanesındekı doktorumda cuma gunu var benım işler karışık ben hem devlete hem özele gidiyorumdelikafadulden
ayyyy sılam yaa ben sana kıyamam canım yaaa kaynana suratı nasıl bışey bilmiyorum ama tahmın edebılıyorum tabıkı allah kolaylık versın
sılacım daha yeniğ gördüm yazını inş. dediğin gibi gelir sütüm doktoruma sorsam adam takma diyecek :)
aslında öyle yapıyordumda duydukça takmaya basladım gibi
hem güzelim sen nie üzülüyorsun biz taaaaaaaa buralardan yeteriz sana da kaynana daaaaaaaaaaaaa cicimmmmmm
Sen sut meselesini duydukca aklina beni getir silaninda gelmemis ama dogumdan sonra inek kadar cok sutu olmus diye :roflol:
Evet canim anacimin ve sizlerin dualari benimle olucak insallah hep bende dogum aninda bile sizleri dusuncem kesinnn olumunekankayizsmile
Oglusumu kucagima aldigimda ahh yanimda laptopum olsaydida kizlara iyi haberlerimizi verseydik dicemmm
Senin icin hangi gun uygunsa o gun git tabi canim.
Oh iyisin valla millet birine gidemezken sen cifter cifter gidiyon doktorlara demekk
sılam yaaa ne bıleyım ıkı doktora gorunüyorum sankı daha emın oluyorum ılgınc ama oyle işte belkı bırının gormedıgını farketmedıgını dıgeri farkeder dıyorumkafamçokkarıştı oyle işte
bu arada benım kayınvalıdem vefat etmiş ama cok tatlıymış buyuk eltım gormuş arkadas gibiylermış bişeyıne karışmazmış kıyamam zaten 45 yasındada vefat etmış 5 yıl olmuş vefat edeli kaynanamı anlatan herkesın hala gozlerı dolar cok iyi biriymiş ben eşimin huyunuda ona benzetiyorum. Neyse oyle işte bende gormek ısterdım aslında aslında demek istedıgım şuuu ne var yani şu gelınlere ezıyet ederler iyiside var kotusude var şu kaynanalarınkafamçokkarıştı
canım ama olsun allahta senı boyle sınıyordur belkıde sen yınede alttan allll hiç olmazsa eşin için ne güzel bak mutlu bi yuvan var şekercimdelikafadulden
kuzucum kıyamam ben sana bol bol fotograf cektirin eve gelince isteriz biliyorsunnnnnnnnnn
Miray ismi kesin gibi şimdilik ama bize belli olmaz canım ASEL Berra dan da vazgeçemiyorum ama esim gecen gün hiç karısmaz Miray olsun diye tutturdu bende şimdi araştırmadayım kaynanamdan mı çıktı acaba o fikir diye
eğer öyleyse sırf gıcıklıgına annemin adını koyucam cunku
canım yaaa miray ismi kulaga daha bi hoş gelıyoooo sen araştır bakalım kayınvalıdenın parmagı yoksa bu işte miray olsun bebişin ismi
kuzucum kıyamam ben sana bol bol fotograf cektirin eve gelince isteriz biliyorsunnnnnnnnnn
Miray ismi kesin gibi şimdilik ama bize belli olmaz canım ASEL Berra dan da vazgeçemiyorum ama esim gecen gün hiç karısmaz Miray olsun diye tutturdu bende şimdi araştırmadayım kaynanamdan mı çıktı acaba o fikir diye
eğer öyleyse sırf gıcıklıgına annemin adını koyucam cunku
ya aslında gelip bana kaynanam kayınpederim hatta eşimin kardeşi bile begeneceğim bir isim söylerlerse koyarım benim öyle takıntım yok.. Ama eşime söyleyip eşimde bunu beni kandırıp kendi fikri gibi söylüyorsa hayatını yakarım yani :)
Miray da hoşuma gidiyor ay ben ikizlerim ya hergün fikir değiştiririm canım ya sorma kendimden bıktım :))
teşekkür ederim ayrıca ismi begenmende yine içime su serpti birazda olsa
Fotografmi oda ne bilmiyorum du bakalim simdiden sozunu vermiyim canimm bilmiyorumkismile
Bende asel berra yi tek geciyorum ama dedigim gibi sizin karariniz canimm :ecrin_bebek:
yerimseniben ee artık karar ver annesı valla bizimkinin ismi 4 aylıkken hazırdı delikafadulden
sılam yaaa ne bıleyım ıkı doktora gorunüyorum sankı daha emın oluyorum ılgınc ama oyle işte belkı bırının gormedıgını farketmedıgını dıgeri farkeder dıyorumkafamçokkarıştı oyle işte
bu arada benım kayınvalıdem vefat etmiş ama cok tatlıymış buyuk eltım gormuş arkadas gibiylermış bişeyıne karışmazmış kıyamam zaten 45 yasındada vefat etmış 5 yıl olmuş vefat edeli kaynanamı anlatan herkesın hala gozlerı dolar cok iyi biriymiş ben eşimin huyunuda ona benzetiyorum. Neyse oyle işte bende gormek ısterdım aslında aslında demek istedıgım şuuu ne var yani şu gelınlere ezıyet ederler iyiside var kotusude var şu kaynanalarınkafamçokkarıştı
canım ama olsun allahta senı boyle sınıyordur belkıde sen yınede alttan allll hiç olmazsa eşin için ne güzel bak mutlu bi yuvan var şekercimdelikafadulden
Zaten iyiler kalmiyoki canim dunyaya iyi kayinvalideler erkenden vefat ediyo kotuleride dunyaya kazik cakip eziyet ediyo gelinlerinee kötükedihüso
Ne kadar kayinvalide yonunden sansiz olsamda dunyalar iyisi bi ese sahibimm oda bana yeter zaten olumunekankayizsmile
ayy kafamı karıstırma sılacımmm :)))
bizimki 4 aylıkken Defneydi :)))))))))))))))))))))
ayy kafamı karıstırma sılacımmm :)))
bizimki 4 aylıkken Defneydi :)))))))))))))))))))))
kızlar bana musade yavas yavas uykum geldi yatayım dunde gece 3 te yattım sabah 9 da kalktım bugun uykusuzum
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
sılam önemli olanda eşin zaten gerisi boşşşşş
haklısın canımmm olsun bak eşin cok iyimiş işte allah bı yerden alıyo bı yerden verıyo guzelım:roflol:
Canim ben seni bildim bileli kizinin adi asel di sonradan berra cikardin yanina hadi öylede guzel dedik simdi toptan degistirsin miray yaptin kizi :roflol:
Anacim bu ikizler burcu hakketen tehlikeli yanliz seni tanidikca erenimden korkar oldummm bilmiyorumkismile
ne dıyım artık baya karar degıştırıyosunnn canııııımm:1shok:
canimmm yarin kontrolun kactaydi yaw sorcam dedim dedim unuttum hep yazda git barii ...kızlar bana musade yavas yavas uykum geldi yatayım dunde gece 3 te yattım sabah 9 da kalktım bugun uykusuzum
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?