2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yazık yaaa ogullarınıda arada bırakıyorlar adamlar ne yapacaklarını şaşırıyorlar başka işleri guclerı yok bu kaynanaların boşveeeeeeeeeer canım salla gitsinsositososito

Aman canim iyi bari icim rahatladi simdii kaydirigubbakcemile3

Canlarim bende ciksam super olucak sabah 7 de uyanmam lazim kontrole gitcem 8 bucukta uyanip kahvalti etmem lazim erkenden:bbo:

Iyi geceler herkese öpüldunuzzzzz opuyorumnanaktan

kızlaaar ben yatıyorum iyi geceler optuuuum
Iyi geceler canimm opuyorumnanaktan
sılam saat 12 de ama ultrason degıl sadece nst olacak

ii geceler senay

Olsun canim nts sonuclarida önemli kalp atislari iyiyse kizimizda iyi demektir insallah iyi cikar sonuclarinizz :Saruboceq:
Iyi geceler canimmm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

BUgun herkes uyuyor sanırım hadı uyanın tembel hamısler sızı.Sılam guzel haberlerını beklıyoruz bugun.

herkese merhabaaa....

ay bende oğlan ikizler olacak nasıldır falan diyodum iyi bari..zeki olsun kuzum..:))

Canlarim bende ciksam super olucak sabah 7 de uyanmam lazim kontrole gitcem 8 bucukta uyanip kahvalti etmem lazim erkenden:bbo:

Iyi geceler herkese öpüldunuzzzzz opuyorumnanaktan

kontrolün nasıl geçti?? nst ye girdin mi??

hadi güzel haberlerini yaz...

günaydın kızlar sılam bizi burda bekletip kaynanana gidersen oyarım gözünü güzel haberlerini ver istersen kaynananda kal öpüyorum canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar slm nasılsınız bayanssulusmile
size bişi sorabilir miyim nts ye hangi hafta giriyorsunuz? ve sezeryan olacak olanlar kaçıncı haftasında doktor aldı .mesela benim bebiş 1 hafta önden gidiyor doktor 38+0 da mı alır sizce ?doktorumla daha konuşamadım 1hafta sonra gidicem ve doğum tarihini vericek

orjinalkız cnm beni drum ilk larak geçen hafta yani 35.hafta aldı nst ye cnm

bide bebeğin önden gitmesine göre karar verilmiyor diye biliyorum yani önemli olan senin sat a göre kaç haftalık olduğun

sılam daha gelmeiş drdannnn hadi inş güzel haberlerle gelirsin cnm

kızlar drum ptesiye kadar yok seminere gitmiş umarım o dönene kadar bir aksilik olmaz korkuyorum çok yaaaaaaaaaaaa

bide bende hala hastane çantamı hazırlamadım ama hafta sonu hazırlarım herhalde artık elim varmıyor hazırlamaya hiç yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…