2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok henüz öle bi durumum ama ne biliym canım yaaa bu kız bebekler vaktini beklemiyolar ya pek ondan korkuyorumm

sen nasılsınnnn

yok henüz öle bi durumum ama ne biliym canım yaaa bu kız bebekler vaktini beklemiyolar ya pek ondan korkuyorumm

sen nasılsınnnn

yok canımmm erken gelirler ama 9.ayın içine girdiğinde erkenden gelirler hamileliğnde bi sorun yoksa 37. haftaya kadar bi sorun olucağını sanmıyorum sakın strest yapma zaten normal doğum olduğunda doğum anına kadar hep hemşireler kontrol edicvek bizi tam doğum anına yakın geliyor doktorlar.
Ben iyi değilim pek nazcım grip oldum hapşurmaktan burnumu silmekten bi hal oldum iki gündür 3 çaydanlık nerdeyse ıhlamur içtim ama banamısın demiyorr :gitme:

canım bızım bı arkadasın bebegıne doktor bakmış gelışımını tamamlamış omırılıgıne falan bakıyormuş heralde 36.haftasında aldı banada erken geldı ama bebek 3.5 kılo dogdu cokta tatlı

pamuk prenses cnm çok geçmiş olsun cnm ya çabucak atlatırsın inşallahh

melis şenay yesica günaydın kızlarrr

iyiyiz yesicacım sen nasılsınnnn kociş temizlik yapıyo ben yatıyorum yaa tembellik yapıyorum yaniii

canım merhaba.. ben nst ye önümüzdeki hafta perşembe girecekmişim. ama tabi riskli durumlarda daha erken giriliyor. diğer konuyu da arkadaşlar yanıtlamış. bebek 38 haftada alınır genelde. ama gelişimi iyiyse bi hafta önceden alınmaz. riskli bi durum varsa 37 de de alınır 36 da da. sırf gelişimi iyiyse önce alınacak diye bişey yok ama erken alımlarda gelişimi de iyiyse süper oluyor. bi iki hafta önde gidiyosa örneğin, bi taşta iki kuş oluyo yerimseniben

saol nazcım hamileliğimde geçirdiğim 3. gribim gerçekten çok ağır geçiyor kızlar havalara dikkat

HoşGeldin Yesica Hoşgeldin Senay

iyiyiz yesicacım sen nasılsınnnn kociş temizlik yapıyo ben yatıyorum yaa tembellik yapıyorum yaniii

nasıl canım bari iyi temızlık yapıyormu ayyy bu kocaların hali içler acısıaklinialirimsmile bizimki dıyokiii ben işte bıle bukadar yorulmuyorum kaydirigubbakcemile3çok bişey de yaptıgı yok gorsunler bızım evde boş boş oturmadıgımızı anlasınlarrrr:lepi:

pamuk prenses cnm çok geçmiş olsun cnm ya çabucak atlatırsın inşallahh

melis şenay yesica günaydın kızlarrr
sağol canım sana da günyadın a.s.

oh oh bayağı iyiymişsiniz :roflol: ararsın bu günleri.

ben de kararlıyım bebğin çantasına başlıycam birazdan. benim çok eksiğim var çünkü. daha kocama donlar almam lazım kendime:roflol:

sılayla blaksiya uğramadı demi?
kontrol vardı bugün. sılay caaaaaaaaaanıııımmm kaynanasına, blac de çarşıya gider. akşama kadar haber vermezler. ne yapalım güzel haberlerle gelsinler yeter

sılayla blaksiya uğramadı demi?
kontrol vardı bugün. sılay caaaaaaaaaanıııımmm kaynanasına, blac de çarşıya gider. akşama kadar haber vermezler. ne yapalım güzel haberlerle gelsinler yeter

gordugum kadarıyla ugramadılar aman iyi haberlerle gelsınlerdesırnaşık şey

kocama donlar almam lazım kendime diye yazmışım. hastane için büyük çamaşırlar almalıyım yani. ben hala eski küçükleri giyiyorum da:roflol:

ayyy kızlar benım daha karnım aşagıya düşmedi benımkı gec dogcak heralde aayyy bıde aşagıda olmazsa karnım doktor sezeryan demesın abooovvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…