yok henüz öle bi durumum ama ne biliym canım yaaa bu kız bebekler vaktini beklemiyolar ya pek ondan korkuyorumm
sen nasılsınnnn
kızlar slm nasılsınız bayanssulusmile
size bişi sorabilir miyim nts ye hangi hafta giriyorsunuz? ve sezeryan olacak olanlar kaçıncı haftasında doktor aldı .mesela benim bebiş 1 hafta önden gidiyor doktor 38+0 da mı alır sizce ?doktorumla daha konuşamadım 1hafta sonra gidicem ve doğum tarihini vericek
pamuk prenses cnm çok geçmiş olsun cnm ya çabucak atlatırsın inşallahh
melis şenay yesica günaydın kızlarrr
kızlar slm nasılsınız bayanssulusmile
size bişi sorabilir miyim nts ye hangi hafta giriyorsunuz? ve sezeryan olacak olanlar kaçıncı haftasında doktor aldı .mesela benim bebiş 1 hafta önden gidiyor doktor 38+0 da mı alır sizce ?doktorumla daha konuşamadım 1hafta sonra gidicem ve doğum tarihini vericek
iyiyiz yesicacım sen nasılsınnnn kociş temizlik yapıyo ben yatıyorum yaa tembellik yapıyorum yaniii
sağol canım sana da günyadın a.s.pamuk prenses cnm çok geçmiş olsun cnm ya çabucak atlatırsın inşallahh
melis şenay yesica günaydın kızlarrr
iyiyiz yesicacım sen nasılsınnnn kociş temizlik yapıyo ben yatıyorum yaa tembellik yapıyorum yaniii
saol nazcım hamileliğimde geçirdiğim 3. gribim gerçekten çok ağır geçiyor kızlar havalara dikkat
HoşGeldin Yesica Hoşgeldin Senay
saol nazcım hamileliğimde geçirdiğim 3. gribim gerçekten çok ağır geçiyor kızlar havalara dikkat
HoşGeldin Yesica Hoşgeldin Senay
sılayla blaksiya uğramadı demi?
kontrol vardı bugün. sılay caaaaaaaaaanıııımmm kaynanasına, blac de çarşıya gider. akşama kadar haber vermezler. ne yapalım güzel haberlerle gelsinler yeter
sağol canım sana da günyadın a.s.
oh oh bayağı iyiymişsiniz :roflol:ararsın bu günleri.
ben de kararlıyım bebğin çantasına başlıycam birazdan. benim çok eksiğim var çünkü. daha kocama donlar almam lazım kendime:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?