2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk canım geçmiş olsun inş biranönce geçer yaaa:Saruboceq:

İnşallahh canımm yaaa son ay olucak işmi ama oldu işte :gitme: zaten zor işlermi yapıyorum bide böle bakıma muhtaç hale geldim neyseki biraz önce eşim geldi kahvaltımı hazırladı ıhlamurmu içirddi gitti ayy onlarda olmasa napardık bilmiyorum bilmiyorumkismile

canım ilaç kullanıyo musun. ne bu ya hamilelik biter ayak kötü oldu grip olayı-tatlicadiarzu-

Hiç sorma canım hiç sormaa yani okdarda dikkat ediyorum kendime ama olucağı varsa oluyor işte :gitme: İlaç olayını sordum doktora ateşin olmadıktan sonra hiç bişey kullanma dedi boğazlarım çok ağrıyordu ilk zmanlar bari boğaz pastili gibi bişey alsam dedim ona bile izin vermedi mafoldumben son ayya ne olur ne olmaz diye vermiyr heralde

NASILSINIZ KIZLAR?
BEN DOGUM CANTAMI IYICE HAZIRLADIM.GUNUMU BEKLIYORUM.
YARIN DA AGDAYI CAGIRAYIM,GUZELCE TEMIZLESIN BENI.kaydirigubbakcemile3 SONRA DA KASLARIMI ALDIRACAM VE MANIKUR YAPTIRACAM.TAM HAZIR OLAYIM.NE DE OLSA BEBISLE BERABER BIR BIRIMIZE ALISINCAYA KDAR MANIKUR PEDIKUR FALAN FILAN AYAL OLUCAK :))

merhabalar göbişli hanımlar nasılsınız

Hoşgeldin canımmmm Şeniz

hoşgeldinn leylacımm..Bütün hazrılığını yapp dediğin gibi doğumdan sonra en az bir 2 ay bunlar için vaktin olmyacak vaktin olduğu anlarda kendini bi kanepede uyuyakalmış olarak bulucaksın yorgunluktan ve uykusuzluktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun minik meleklerimiz için değer...opuyorumnanaktan

saol canım sen nasılsın oooohhh misler gibi ol tüm hazırlıklar tam maşllah eminim doğduklarında saçımızı bile zor toplarız sempatiksalakcinni

pamik geçmiş olsun canım ya hastalanmışsın mafoldumben dün yoktun zaten baktım yoktun

Hiç Sorma yavrummm Çom kötüyüm diyrodumya size boğazlarım ağrıyor iki gündür diye meyersem grip olucakmışım hapşrrr hapşurr bi hal oldummm :gitme:
Ama koçişte bi suç bulamıyorum o dedi bana yaklaşma bak geçiçek sanada diye ben hiç aldırmadım sonuç bu iştee :gitme: oda şimdi üzülüyor hem benim yüzümden geçti sanda diye dedim üzülme boşuna geçmemsi tuhaf olurdu sonuçta her an beraberiz annemlere ziyarete gitğimde bile onlar gripken onlardan bile geçiordu 10 dakka içinde kii bütün gün aynı evi paylaştığın insandan geçmemesi imkansız :sinifsinif:
Doktor ilaçta içirmiyor işte içim dışım ıhalmur oldu canımm kafamçokkarıştıcc
sen nasılsın tatlım

ayyy kızlar benım daha karnım aşagıya düşmedi benımkı gec dogcak heralde aayyy bıde aşagıda olmazsa karnım doktor sezeryan demesın abooovvvv

hiiç kafana takma senay onalr son andada olsa düşüyorlar aşşağıya düşünce zor oluyor çünki ben doğru dürüst yürüyemiyorum korkuyorum erkenden doğuvericek diye kaydirigubbakcemile3 arada elleri ile vuruyor aşşağıya doğru dur kız daha vaktibn var diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Babasıda özledim kızmı ben diyip duruyor susss dedim duymasın bide erkenden gelmeye kalkarsa kaydirigubbakcemile3
dedim 37.haftasına bi girsin bakalımm haftaya giricez 37. haftasna inşallah oda demezmi kızımmm haftayaaa gell tamamı diyorrrr ;:):)))))))))))))))))999

bende baş ağrısıyla uyandım bugün keyifsizim ya :çok üzgünüm: geçmiş olsun tekrar canım kocanın peşinden geze geze düştün sonunda delikafadulden bende 4 aylıkkken geçirdim öksürmekten bebeeemi yarım atacaktım valla malatyadaydım o zaman ilaç vermedi doktor üstelik nabız 140 taşikardi dediler düşün ama geçti çok şükür

ayyy kızlar benım daha karnım aşagıya düşmedi benımkı gec dogcak heralde aayyy bıde aşagıda olmazsa karnım doktor sezeryan demesın abooovvvv

az kaldı canım. o zaman doktoru dinlemek lazım bol bol dinlen. bebiş da hasta olmasın. ne kaldı şunun şurasında. allah başka dert vermesin diyelim
canım belli oldu mu tarih?
merhabalar göbişli hanımlar nasılsınız

hoşgeldin a.s.

kızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum

ayyy evde kalmış hasta kızlar topiği oldu burası:)

şenaycım benim de karnım düşmedi. daha vakti var merak etme:))

herkese slmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım bendede bikaç gündür geniz akıntısı kuruluğu burun tıkanıklığı var birazda hormonlarla alakalıymış doktorum strepsils pastil ve tantum gargara verdi..ıhlamur içmeye devam et tabi elma çayıda ii gelio ama bu pastilide sor istersen rahatlatıo çünkü tekrar geçmiş olsun canım..

İnşalah sende hasta olmazsın canım aman dikkat et ..gerekirse bütün gün yat bugün çıkma yataktan ben 2 gündür yatak odasında konaklıyorumm kaydirigubbakcemile3 yemeğimi çayımı yatağımda yiyip içiyprdum şimdi oturma odasına teşrif ettim kaydirigubbakcemile3

Evet adamın peşinde dolaşa dolaşa kaptım sonunda kaydirigubbakcemile3 napimmmm çook seviyorummmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Gelen grip senden gelsinn canımmm dedim kaydirigubbakcemile3 oda kzııyorr deme öle diyor gelemsin neden gelsinki diyor

Seninde zoer geçmiş gribin benimde öle çok ağır geçirdiğim grip olmuştu geceleri resmne sabahlara kadar ağlamıştım uykudan eser kalmamıştı neyseki bu seferki okdar ağır değil
Karı koca hastalığı yenmeye çalışıyoruz işte napalım burnım kıpkırmızı bi görsenn palyonço gibi olurum yine yakıda kaydirigubbakcemile3 zaten yüzüm şiş guclubacismile aynalara küstüm bu araalr ohaoldumsmile yaaohaoldumsmile kız bebekleri olan hamişler çirkinleşirler tezi bende son ay ortaya çıktı ohaoldumsmile

kızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum
canım geçmiş olsun olumunekankayizsmile
benim tansiyonda genelde 9 a 5 :1ninca:
çok halsiz bitkin hissediyorum kendimi.:kedi:
bişi sorucam kızlar ben ağdacıya gidicem ama daha 3 haftam var bu hafta gitsem 3 haftada çıkarmı tekrar karar veremiyorum :1shok:

haklisin,benim dogumuma 5gun kaldi panikten kendime ugrasacak seyler ariyorum korkuyorum yaaa
saol canım sen nasılsın oooohhh misler gibi ol tüm hazırlıklar tam maşllah eminim doğduklarında saçımızı bile zor toplarız sempatiksalakcinni
evet aynen oyle :))

gecmis olsun pamik yaa.biliyorsundur ama yine de soyleyeyim.balli sut bogaz agrisina iyi geliyor.bi de bilmem siz kullanirmisiniz ama evde vodka varsa soyle birsey yap.pamukdan bir parca al.onu bir beze sar bogazina baglayacak sekle gelsin.uzerine de vodka dok iyice.sonra onu bogazina bagla.kokusu biraz kotu,ama cok etkili.biz hep oyle yapariz.simdi de yap,gece yatarken de bagla oyle yat.

evet yesicacim tarih 25 mayis :)

babalar cok heyecanlı canım bızım babamızzda her gun nette hamılelıkle ılgılı şeylere bakar benden daha bilgili bana dıyokı senın bbu haftanın sonunda karnın aşagıya düşebılır boyle olabılır soyle olabılır dıye kopuyorum vallasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…