hoşbulduk canım geçmiş olsun inş biranönce geçer yaaa:Saruboceq:
canım ilaç kullanıyo musun. ne bu ya hamilelik biter ayak kötü oldu grip olayı-tatlicadiarzu-
merhabalar göbişli hanımlar nasılsınız
NASILSINIZ KIZLAR?
BEN DOGUM CANTAMI IYICE HAZIRLADIM.GUNUMU BEKLIYORUM.
YARIN DA AGDAYI CAGIRAYIM,GUZELCE TEMIZLESIN BENI.kaydirigubbakcemile3 SONRA DA KASLARIMI ALDIRACAM VE MANIKUR YAPTIRACAM.TAM HAZIR OLAYIM.NE DE OLSA BEBISLE BERABER BIR BIRIMIZE ALISINCAYA KDAR MANIKUR PEDIKUR FALAN FILAN AYAL OLUCAK :))
hoşgeldın ıyız sen nasılsın
NASILSINIZ KIZLAR?
YARIN DA AGDAYI CAGIRAYIM,GUZELCE TEMIZLESIN BENI.kaydirigubbakcemile3 SONRA DA KASLARIMI ALDIRACAM VE MANIKUR YAPTIRACAM.TAM HAZIR OLAYIM.NE DE OLSA BEBISLE BERABER BIR BIRIMIZE ALISINCAYA KDAR MANIKUR PEDIKUR FALAN FILAN AYAL OLUCAK :))
hoşgeldın ıyız sen nasılsın
sağol canım iyiyim çok şükür havanım yağmurlu canım sıkılıyo
pamik geçmiş olsun canım ya hastalanmışsın mafoldumben dün yoktun zaten baktım yoktun
ayyy kızlar benım daha karnım aşagıya düşmedi benımkı gec dogcak heralde aayyy bıde aşagıda olmazsa karnım doktor sezeryan demesın abooovvvv
Hiç Sorma yavrummm Çom kötüyüm diyrodumya size boğazlarım ağrıyor iki gündür diye meyersem grip olucakmışım hapşrrr hapşurr bi hal oldummm :gitme:
Ama koçişte bi suç bulamıyorum o dedi bana yaklaşma bak geçiçek sanada diye ben hiç aldırmadım sonuç bu iştee :gitme: oda şimdi üzülüyor hem benim yüzümden geçti sanda diye dedim üzülme boşuna geçmemsi tuhaf olurdu sonuçta her an beraberiz annemlere ziyarete gitğimde bile onlar gripken onlardan bile geçiordu 10 dakka içinde kii bütün gün aynı evi paylaştığın insandan geçmemesi imkansız :sinifsinif:
Doktor ilaçta içirmiyor işte içim dışım ıhalmur oldu canımm kafamçokkarıştıcc
sen nasılsın tatlım
ayyy kızlar benım daha karnım aşagıya düşmedi benımkı gec dogcak heralde aayyy bıde aşagıda olmazsa karnım doktor sezeryan demesın abooovvvv
az kaldı canım. o zaman doktoru dinlemek lazım bol bol dinlen. bebiş da hasta olmasın. ne kaldı şunun şurasında. allah başka dert vermesin diyelimİnşallahh canımm yaaa son ay olucak işmi ama oldu işte :gitme: zaten zor işlermi yapıyorum bide böle bakıma muhtaç hale geldim neyseki biraz önce eşim geldi kahvaltımı hazırladı ıhlamurmu içirddi gitti ayy onlarda olmasa napardık bilmiyorum bilmiyorumkismile
Hiç sorma canım hiç sormaa yani okdarda dikkat ediyorum kendime ama olucağı varsa oluyor işte :gitme: İlaç olayını sordum doktora ateşin olmadıktan sonra hiç bişey kullanma dedi boğazlarım çok ağrıyordu ilk zmanlar bari boğaz pastili gibi bişey alsam dedim ona bile izin vermedi mafoldumben son ayya ne olur ne olmaz diye vermiyr heralde
canım belli oldu mu tarih?NASILSINIZ KIZLAR?
Hiç Sorma yavrummm Çom kötüyüm diyrodumya size boğazlarım ağrıyor iki gündür diye meyersem grip olucakmışım hapşrrr hapşurr bi hal oldummm :gitme:
Ama koçişte bi suç bulamıyorum o dedi bana yaklaşma bak geçiçek sanada diye ben hiç aldırmadım sonuç bu iştee :gitme: oda şimdi üzülüyor hem benim yüzümden geçti sanda diye dedim üzülme boşuna geçmemsi tuhaf olurdu sonuçta her an beraberiz annemlere ziyarete gitğimde bile onlar gripken onlardan bile geçiordu 10 dakka içinde kii bütün gün aynı evi paylaştığın insandan geçmemesi imkansız :sinifsinif:
sen nasılsın tatlım
bende baş ağrısıyla uyandım bugün keyifsizim ya :çok üzgünüm: geçmiş olsun tekrar canım kocanın peşinden geze geze düştün sonunda delikafadulden bende 4 aylıkkken geçirdim öksürmekten bebeeemi yarım atacaktım valla malatyadaydım o zaman ilaç vermedi doktor üstelik nabız 140 taşikardi dediler düşün ama geçti çok şükür
canım geçmiş olsun olumunekankayizsmilekızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum
Hoşgeldin canımmmm Şeniz
hoşgeldinn leylacımm..Bütün hazrılığını yapp dediğin gibi doğumdan sonra en az bir 2 ay bunlar için vaktin olmyacak vaktin olduğu anlarda kendini bi kanepede uyuyakalmış olarak bulucaksın yorgunluktan ve uykusuzluktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun minik meleklerimiz için değer...opuyorumnanaktan
evet aynen oyle :))saol canım sen nasılsın oooohhh misler gibi ol tüm hazırlıklar tam maşllah eminim doğduklarında saçımızı bile zor toplarız sempatiksalakcinni
sen nasılsın tatlım
hiiç kafana takma senay onalr son andada olsa düşüyorlar aşşağıya düşünce zor oluyor çünki ben doğru dürüst yürüyemiyorum korkuyorum erkenden doğuvericek diye kaydirigubbakcemile3 arada elleri ile vuruyor aşşağıya doğru dur kız daha vaktibn var diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Babasıda özledim kızmı ben diyip duruyor susss dedim duymasın bide erkenden gelmeye kalkarsa kaydirigubbakcemile3
dedim 37.haftasına bi girsin bakalımm haftaya giricez 37. haftasna inşallah oda demezmi kızımmm haftayaaa gell tamamı diyorrrr ;:):)))))))))))))))))999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?