bende baş ağrısıyla uyandım bugün keyifsizim ya :çok üzgünüm: geçmiş olsun tekrar canım kocanın peşinden geze geze düştün sonunda delikafadulden bende 4 aylıkkken geçirdim öksürmekten bebeeemi yarım atacaktım valla malatyadaydım o zaman ilaç vermedi doktor üstelik nabız 140 taşikardi dediler düşün ama geçti çok şükür
herkese slmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım bendede bikaç gündür geniz akıntısı kuruluğu burun tıkanıklığı var birazda hormonlarla alakalıymış doktorum strepsils pastil ve tantum gargara verdi..ıhlamur içmeye devam et tabi elma çayıda ii gelio ama bu pastilide sor istersen rahatlatıo çünkü tekrar geçmiş olsun canım..
herkese slmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım bendede bikaç gündür geniz akıntısı kuruluğu burun tıkanıklığı var birazda hormonlarla alakalıymış doktorum strepsils pastil ve tantum gargara verdi..ıhlamur içmeye devam et tabi elma çayıda ii gelio ama bu pastilide sor istersen rahatlatıo çünkü tekrar geçmiş olsun canım..
kızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum
ay ben olmam inş gr,p ya zaten diyordum burnum büyüdü diye bide kızarıp şişerse kaldıramam bunu delikafadulden bizdede öyle derler kızlar annenn güzelliğini alırmış diye bence doğru agzım gözüm bir tarafa gitti sempatiksalakcinni doğumdan sonra geçiyormuş dahada güzelleşirmiş kız anneleri hade bakam göreceğiz daha kötü olmasında :roflol:İnşalah sende hasta olmazsın canım aman dikkat et ..gerekirse bütün gün yat bugün çıkma yataktan ben 2 gündür yatak odasında konaklıyorumm kaydirigubbakcemile3 yemeğimi çayımı yatağımda yiyip içiyprdum şimdi oturma odasına teşrif ettim kaydirigubbakcemile3
Evet adamın peşinde dolaşa dolaşa kaptım sonunda kaydirigubbakcemile3 napimmmm çook seviyorummmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGelen grip senden gelsinn canımmm dedim kaydirigubbakcemile3 oda kzııyorr deme öle diyor gelemsin neden gelsinki diyor
Seninde zoer geçmiş gribin benimde öle çok ağır geçirdiğim grip olmuştu geceleri resmne sabahlara kadar ağlamıştım uykudan eser kalmamıştı neyseki bu seferki okdar ağır değil
Karı koca hastalığı yenmeye çalışıyoruz işte napalım burnım kıpkırmızı bi görsenn palyonço gibi olurum yine yakıda kaydirigubbakcemile3 zaten yüzüm şiş guclubacismile aynalara küstüm bu araalr ohaoldumsmile yaaohaoldumsmile kız bebekleri olan hamişler çirkinleşirler tezi bende son ay ortaya çıktı ohaoldumsmile
canım geçmiş olsun olumunekankayizsmile
benim tansiyonda genelde 9 a 5 :1ninca:
çok halsiz bitkin hissediyorum kendimi.:kedi:
bişi sorucam kızlar ben ağdacıya gidicem ama daha 3 haftam var bu hafta gitsem 3 haftada çıkarmı tekrar karar veremiyorum :1shok:
canım bendede aynı sorunlar var kalbım resmen atarken benı sallıyor arada oluyor tabı uyuyorum dınlenıyorum geciyooor
haklisin,benim dogumuma 5gun kaldi panikten kendime ugrasacak seyler ariyorum korkuyorum yaaa
evet aynen oyle :))
gecmis olsun pamik yaa.biliyorsundur ama yine de soyleyeyim.balli sut bogaz agrisina iyi geliyor.bi de bilmem siz kullanirmisiniz ama evde vodka varsa soyle birsey yap.pamukdan bir parca al.onu bir beze sar bogazina baglayacak sekle gelsin.uzerine de vodka dok iyice.sonra onu bogazina bagla.kokusu biraz kotu,ama cok etkili.biz hep oyle yapariz.simdi de yap,gece yatarken de bagla oyle yat.
evet yesicacim tarih 25 mayis :)
kızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum
sağol canım. benim de hep düşüktür ama taşikardi olunca bi de ritim bozukluğu olunca beter oldum ya.
senin tüylerin çıkma hızına bağlı. ben bugün alsam 3 sonra çıkmaya başlıyo. zaten yara bere oluyo her seferinde çıkarken. alırken kanıyo. rezil bi durum bu ya mafoldumben
canım bendede aynı sorunlar var kalbım resmen atarken benı sallıyor arada oluyor tabı uyuyorum dınlenıyorum geciyooor
canım geçmiş olsun olumunekankayizsmile
benim tansiyonda genelde 9 a 5 :1ninca:
çok halsiz bitkin hissediyorum kendimi.:kedi:
bişi sorucam kızlar ben ağdacıya gidicem ama daha 3 haftam var bu hafta gitsem 3 haftada çıkarmı tekrar karar veremiyorum :1shok:
ben şişmedim ama gece tek elim şişiyor uyuşuyor bilmiyorumkismile
pamik prenses canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
sağol canım benim tüğler yavaş çıkıyor ..aldırim ozamn ya :sm_confused:sağol canım. benim de hep düşüktür ama taşikardi olunca bi de ritim bozukluğu olunca beter oldum ya.
senin tüylerin çıkma hızına bağlı. ben bugün alsam 3 sonra çıkmaya başlıyo. zaten yara bere oluyo her seferinde çıkarken. alırken kanıyo. rezil bi durum bu ya mafoldumben
off kızlarrrr ağda olayı için sizlerden fikir istiyorum.doğuma ne kadar kla aldırdınız ...bu hafta doktora gidicem ama aldırmam lazım .eğer aldırırsam doğuma 3 hafta kala oluyor yani 3 haftada tekrar çıkar mı? ne yapim sizce ???????
hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan
benim de arada burnum kanıyo. dengemiz bozuldu yahu kafamçokkarıştı bu arada bugün çantamı hazırlıycaktım ama tansiyonum düşük, midem bulanıyor ya kalkamıyorum yerimde.
vücudum bahane üretiyo yerime sağolsun:roflol:
saol leylacım vokta bulursam denerim aklımda bulunsun ben boğazıma koyarım eşimde boğazdan aşşıya lıkır lıkır indirri voktayı artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benimde ilk zmanlar hep öleydim tansiyonum belki şu andada öledir kendimi çok yorgun bitkin hisediyorum doktora sordum tansiyon yüksek olmasından iyidir düşük olması korkulacak bişey yok demişti bol bol dinlen yesica birde böle tansiyonun çok düşün olduğu zmanlar evde kimse yokken banyoya filan girme başın filan döner ALLAH korusun
Benim bi ara oldu kimsede yoktu evde nasıl attım kendimi banyıodan hatırlamıyorum bornoz mornoz hak getire bişeyi görmedi gözüm delikafadulden delikafadulden tabi kendim için değil o anda bayılırsam sert bi zemine düşeceğime yumulak bi zemine geçim dedim bebşşime bişey olmasın diye ama ALLAHTAN kısa sürdü :Saruboceq:
ay ben olmam inş gr,p ya zaten diyordum burnum büyüdü diye bide kızarıp şişerse kaldıramam bunu delikafadulden bizdede öyle derler kızlar annenn güzelliğini alırmış diye bence doğru agzım gözüm bir tarafa gitti sempatiksalakcinni doğumdan sonra geçiyormuş dahada güzelleşirmiş kız anneleri hade bakam göreceğiz daha kötü olmasında :roflol:
off kızlarrrr ağda olayı için sizlerden fikir istiyorum.doğuma ne kadar kla aldırdınız ...bu hafta doktora gidicem ama aldırmam lazım .eğer aldırırsam doğuma 3 hafta kala oluyor yani 3 haftada tekrar çıkar mı? ne yapim sizce ???????
hoşbuldum canımmm tşkopuyorumnanaktan
bu arada burun tıkanıklığı içinde serum fizyolojik kullan dedi..
ayy canım hazırla artık çantanı nolur nolmaz ben tırsıorum valla inş. zamanında gelir kuzucuklar ama erken gelmicek diyede bişey yok yani, yavaş yavaş hazırlarsın bişi olmaz gözünde burda olsun takıldığın yerde sorarsınkaydirigubbakcemile3
aynen ya. benim kadar iri bi yapıyı nasıl sallıyo anlayamadım delikafadulden
tek beni sallasa iyi kanapeyi bile sallıyo. kaç kez deprem oluyo diye sıçradım :roflol:
leylacığımmm hihoyyyt hihoyyyt çok svindim. kontrole gitmeden 25 mayıs süper olur demiştim. hayırlısı da buymuş demek ki. hayırlı olsun. allah kolay doğumlar versin inşallah :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saol leylacım vokta bulursam denerim aklımda bulunsun ben boğazıma koyarım eşimde boğazdan aşşıya lıkır lıkır indirri voktayı artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol canımmm sizde dikat edin kendinize havalar insanı çok aldatıyorr :umursamaz:
benimde bu sabah çok enteresan el parmaklarımın üç tanesi uyuştu zor kıpırdattım korktum uyku sersemi şişliği anlıyorumda bu uyuşmalar neden oluyor kızlarr bilmiyorumkismile
Hele birde sabahları ilk kalktığımda ayaklarımın üstüne zor basıyorum resmen ağrıyr sizdede oluyormıu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?