2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım hoşgeldinn a.s.

aynııı şikayetler bendede varr aynısı hemde geniz akıntısı kuruluğu ile başladı sonra böle burun tıkanıklığı ile devam ediyorr .....
Evet o pastili bende biliyorumm doktor izin verseydi alıcaktım ama vermedi neden acaba CADIARZU
sorucam canım sölediğin pastili saolasın olumunekankayizsmile

ben şişmedim ama gece tek elim şişiyor uyuşuyor bilmiyorumkismile
pamik prenses canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

hoşgeldin canımmm opuyorumnanaktan

benim de arada burnum kanıyo. dengemiz bozuldu yahu kafamçokkarıştı bu arada bugün çantamı hazırlıycaktım ama tansiyonum düşük, midem bulanıyor ya kalkamıyorum yerimde.
vücudum bahane üretiyo yerime sağolsun:roflol:

kızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum

canım bendede aynı sorunlar var kalbım resmen atarken benı sallıyor arada oluyor tabı uyuyorum dınlenıyorum geciyooor

ay ben olmam inş gr,p ya zaten diyordum burnum büyüdü diye bide kızarıp şişerse kaldıramam bunu delikafadulden bizdede öyle derler kızlar annenn güzelliğini alırmış diye bence doğru agzım gözüm bir tarafa gitti sempatiksalakcinni doğumdan sonra geçiyormuş dahada güzelleşirmiş kız anneleri hade bakam göreceğiz daha kötü olmasında :roflol:

sağol canım. benim de hep düşüktür ama taşikardi olunca bi de ritim bozukluğu olunca beter oldum ya.
senin tüylerin çıkma hızına bağlı. ben bugün alsam 3 sonra çıkmaya başlıyo. zaten yara bere oluyo her seferinde çıkarken. alırken kanıyo. rezil bi durum bu ya mafoldumben

canım bendede aynı sorunlar var kalbım resmen atarken benı sallıyor arada oluyor tabı uyuyorum dınlenıyorum geciyooor

kızlar dikkat edin yediklerinize tuz yemeyin sakın biraz önce yazmıştım banada taşikardi dediler 4. ayda ayakta duramıyordum biraz azaldı ama ara ara benide sallıyo dikkat etmek lazım ve dinlenn

saol leylacım vokta bulursam denerim aklımda bulunsun ben boğazıma koyarım eşimde boğazdan aşşıya lıkır lıkır indirri voktayı artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim de dün öğlanden beri tansiyonum 9/8-4/5 çıkıyor. nabzım ise felaket yüksek. ne dengesiz bi durum. üstelik. kalbimde ritim bozukluğu çıkıyo her seferinde. ruh gibiyim. zor yazıyorum

Benimde ilk zmanlar hep öleydim tansiyonum belki şu andada öledir kendimi çok yorgun bitkin hisediyorum doktora sordum tansiyon yüksek olmasından iyidir düşük olması korkulacak bişey yok demişti bol bol dinlen yesica birde böle tansiyonun çok düşün olduğu zmanlar evde kimse yokken banyoya filan girme başın filan döner ALLAH korusun
Benim bi ara oldu kimsede yoktu evde nasıl attım kendimi banyıodan hatırlamıyorum bornoz mornoz hak getire bişeyi görmedi gözüm delikafadulden delikafadulden tabi kendim için değil o anda bayılırsam sert bi zemine düşeceğime yumulak bi zemine geçim dedim bebşşime bişey olmasın diye ama ALLAHTAN kısa sürdü :Saruboceq:

off kızlarrrr ağda olayı için sizlerden fikir istiyorum.doğuma ne kadar kla aldırdınız ...bu hafta doktora gidicem ama aldırmam lazım .eğer aldırırsam doğuma 3 hafta kala oluyor yani 3 haftada tekrar çıkar mı? ne yapim sizce ???????

ya benimde çıkarken acayip sızlıyo ve hep yara olarak çıkıyo bide tüm vücuduma sivilce attı ya bu hamilelik beni kötü etti :çok üzgünüm:

aynen ya. benim kadar iri bi yapıyı nasıl sallıyo anlayamadım delikafadulden
tek beni sallasa iyi kanapeyi bile sallıyo. kaç kez deprem oluyo diye sıçradım :roflol:

leylacığımmm hihoyyyt hihoyyyt çok svindim. kontrole gitmeden 25 mayıs süper olur demiştim. hayırlısı da buymuş demek ki. hayırlı olsun. allah kolay doğumlar versin inşallah :CüvCüv:

benim dogum 25mayis yarin yaptiricam,cunku bende cok kisa zamanda cikiyor.10 gun oldumu tamamdir.3 haftaya orman oluyorum ben.sende gec cikiyorsa bile 3 haftaya yine cikar.yle bir zamanda yaptir ki dogumdan sonra da temiz kalsin bir muddet.

ben şişmedim ama gece tek elim şişiyor uyuşuyor bilmiyorumkismile
pamik prenses canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

saol canımmm sizde dikat edin kendinize havalar insanı çok aldatıyorr :umursamaz:

benimde bu sabah çok enteresan el parmaklarımın üç tanesi uyuştu zor kıpırdattım korktum uyku sersemi şişliği anlıyorumda bu uyuşmalar neden oluyor kızlarr bilmiyorumkismile
Hele birde sabahları ilk kalktığımda ayaklarımın üstüne zor basıyorum resmen ağrıyr sizdede oluyormıu bilmiyorumkismile

sağol canım benim tüğler yavaş çıkıyor ..aldırim ozamn ya :sm_confused:

canım bence cıkar benım kı cıkıyor ben bugun yapıcam yarın kontrole gıdıcem bıde ıkı bucuk hafta sonra yaparım tabı dogurmazsam mecbur şimdi yapman lazım senınde doktora gıdeceksen dıye duşunuyorum yani kacış yoook

hoşbuldum canımmm tşkopuyorumnanaktan
bu arada burun tıkanıklığı içinde serum fizyolojik kullan dedi..
ayy canım hazırla artık çantanı nolur nolmaz ben tırsıorum valla inş. zamanında gelir kuzucuklar ama erken gelmicek diyede bişey yok yani, yavaş yavaş hazırlarsın bişi olmaz gözünde burda olsun takıldığın yerde sorarsınkaydirigubbakcemile3

allah korusun canım haklısın çok dikkatli olmak lazım. duşa girmek için eşimi bekliyorum son zamanlarda. sahoş sarhoş dolaşıyorum anlıycağın :roflol:

:roflol: :roflol: bu halimdede güldürüntya beni ALLAHTA Seni güldüsünm ne açık sözlü kızsın sen yaaa kaydirigubbakcemile3 benimde burnum kocaman oldu ama sadece ucu şişti hele arada gece wc ye kalktığımda aynaya bakmamaya çalışıyorum uykum kaçmasın diyee kaydirigubbakcemile3 küçük bi çocuk görse beni gecenin bi yarısı öle altına eder heralee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy o eski güzelliğimden eser kalmadı sokaklara çıkamaz oldumm birde geçen abim aa sen ne kdar çirkinleşmişsin demezmi klava: sinir oldum insan öle olsa bile sölemez morali bozulmasın diye karı koca patavatsız zaten bunllarr kötükedihüso eşimde boşver onu sen çok güzelsin diyorr yalanda olsa gönlüm oluyorr kaydirigubbakcemile3 bu halimde bile bana aşık aşık bakıyorr yaaa demekki aşk sevgi sadece yüz güzelliğinde gizli değil ........

Senin tüylenmenin ne kdar yoğun olduğuna bağlı canım ama 3 haftada fazla çıkacağını sanmıyorumm alttan muayne etmicekse istersen 37 .haftadan sonra al ne kdar geç alırsan senin için okdar iyi

Son düzenleme:

tabi canım bebeler de serum fizyolojik kullanıyo zaten.
hazırlayım.. sorayım da. sınavda yanlış doğruyu götürüyo mu :roflol:

evet canim,bana face-ni ozelden yolla istersen haber vereyim dogumdan ciktikdan sonra.
kizlar face-ni yollamak isteyen bana ozelden yazsin ismini hickimsenin fac-i yok bende.
saol leylacım vokta bulursam denerim aklımda bulunsun ben boğazıma koyarım eşimde boğazdan aşşıya lıkır lıkır indirri voktayı artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim de oyle canim,yuruyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…