2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benimde çıkarken acayip sızlıyo ve hep yara olarak çıkıyo bide tüm vücuduma sivilce attı ya bu hamilelik beni kötü etti :çok üzgünüm:

amann bi hamile kaldıkk dökülüyoz valla eskilerde ananelerimiz 8 9 tane doğuryormuş biz bi tanesinde böle olduysak 8 dokuz tane doğurmuş halimizi düşemiyorum valla delikafadulden delikafadulden

amann bi hamile kaldıkk dökülüyoz valla eskilerde ananelerimiz 8 9 tane doğuryormuş biz bi tanesinde böle olduysak 8 dokuz tane doğurmuş halimizi düşemiyorum valla delikafadulden delikafadulden

yok canım benim onlarla yarışmaya niyetim yok valla bence onblar 3 ten sonrasını hissetmiyolardır artık ya delikafadulden her tarafları genişleye genişleye garipler sırnaşık şey

tabi canım bebeler de serum fizyolojik kullanıyo zaten.
hazırlayım.. sorayım da. sınavda yanlış doğruyu götürüyo mu :roflol:

:roflol::roflol:ilahi yesicam yaaa yine yaptın yapacağını:roflol::roflol:
doğumun sonlarına doğru görüşmeyelim mümkünse mazallah erken doğuma sebebiyet verebilirsin:roflol::roflol::roflol:

ayy sorma ağlıyorum artık ya senağlama acıdan

nolacak yesi valla bacaklarım berbat oldu hep leke ya bemmmmmmbeyaz bacaklar gitti gittttttiiii hep yara artık gündüz gözüyle bana koca yasak oldu görmesin adam beni öyle üstümü bile değişmiyorum yanında senağlama

haydi kizlar ben de cikayim.....
son sakin gunlerim,biraz dinlenicem.gorusuruzzzzz

evet bence sen buğünlerde uykunun tadını çıkar leylacımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o yatağı bi kaç gün sonra hayal mayal hatırlıcaksınn kaydirigubbakcemile3 tabi çocxuğun ağlmasından değil sadece ona bakmaktan belkide uyuyamıcaksınn :ecrin_bebek: he bu arada aklında bulunusun uyurken fazla bakmayın çocuğu uyurken çok nazar değermiş anne babanın nazarı bile değermiş yanii :ecrin_bebek:
hadi dinlen sen güç topla nilaylı günlerin için

delikafadulden delikafadulden gitti sutunlarrrr geldi kalaslarrr sırnaşık şey sırnaşık şey ayy sorma canım bende değiştirmek istemiyorumm üstümü başımı onun yanında artık vampirella gibi geceleri görüşeceğim adamla sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol:ilahi yesicam yaaa yine yaptın yapacağını:roflol::roflol:
doğumun sonlarına doğru görüşmeyelim mümkünse mazallah erken doğuma sebebiyet verebilirsin:roflol::roflol::roflol:
canım kopya çektim bu konuda çekeceğim kadar. yanlış doğruyu götürürse hayatta tamamlayamam bu çantayı ondan korkuyorum:)
ben şimdiden keselim diyorum. tehlikeli günler bunlar.:roflol:
esra benim yüzümden doğurdu biliyosun. kuzucuk tuhaf laflarıma dayanamamış sempatiksalakcinni

pamik geceleri yemeyesin adamı dikkat et idareli kullan yawrımmm delikafadulden ben zaten 3 senedir hala çekiniyom kaldı ki bu vücutla asla:umursamaz:

ben rahatım valla. bigün taşıyamazlar bu bebeleri versek. kolay mı ya.
çatlak patlak yaralı bi haldeyim. çok beğenmiyosa kendi doğursun. hem ben aynaya bakmıyorum. ben görmüyom oyüzden çatlakları yaraları sivilceleri. o da görmüyodur heralde :roflol:
ayy bi de görünce cık cık cık yapmaz mı iyice sinir ediyo. hele de çatlaklar konusunda sağolsun çook acıyo -tatlicadiarzu-

iyi ben gidiyim çantayla bakışayım biraz sempatiksalakcinni sarmazsa buradayım :roflol: arada siz de gözümmm sempatiksalakcinni

pamik geceleri yemeyesin adamı dikkat et idareli kullan yawrımmm delikafadulden ben zaten 3 senedir hala çekiniyom kaldı ki bu vücutla asla:umursamaz:

delikafadulden delikafadulden tamam yavrum şu anda kimseyi y,icek halim yok zaten biri şöle yatırıp güzel bi dövse beni parmağımı dahi kaldıramam okdar yani
ya bozma moralini onlardada vardır çatlak olmazmı ama okdar kıl ile yoğun kaplılarki gözkmüyor bişeyy bizim pamuk gibi vucudumuz ufacık bir çizgiyi dahi gösteriyor biz napalım yanii

Yesica kocana çok kızdım ne o öle görünce cık cık yapıyor biz bi günden bi güne onların kılları yüzünden göz zevk,mizi bozmasına rağömen cık cık yaptıkmı geçir kafasına bi tane şaplak gelsin aklı başına :mymeka: kolaysa gelsinde kendi taşısın 3 kilo bişey içinde bakalım çatlıyormu çatlamıyormu aaaaaa klava: sıra dayağına çekicem sonunda bunalr heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…