delikafadulden delikafadulden tamam yavrum şu anda kimseyi y,icek halim yok zaten biri şöle yatırıp güzel bi dövse beni parmağımı dahi kaldıramam okdar yani
ya bozma moralini onlardada vardır çatlak olmazmı ama okdar kıl ile yoğun kaplılarki gözkmüyor bişeyy bizim pamuk gibi vucudumuz ufacık bir çizgiyi dahi gösteriyor biz napalım yanii
Yesica kocana çok kızdım ne o öle görünce cık cık yapıyor biz bi günden bi güne onların kılları yüzünden göz zevk,mizi bozmasına rağömen cık cık yaptıkmı geçir kafasına bi tane şaplak gelsin aklı başına :mymeka: kolaysa gelsinde kendi taşısın 3 kilo bişey içinde bakalım çatlıyormu çatlamıyormu aaaaaaklava: sıra dayağına çekicem sonunda bunalr heee
mrb kızlar
bu çatlak konusunda ben çok şanslıyım
aslında çatır çatır çatlamaya çok müsait olab ben hamileyken allaha şükür hiç çizgi bile olmadı oysaki hamile kalmadan önce çatlaklarım vardı sanırım az kilo aldım birde çok su içtim
annemle kardeşim harita gibi oldular bende kesin onlar gibi olurum derdim ama olmadı
iyi ben gidiyim çantayla bakışayım biraz sempatiksalakcinni sarmazsa buradayım :roflol: arada siz de gözümmm sempatiksalakcinni
mrb canım bende bende :lepi: yani eskiden olanlar vardı ama yeni olmadı çünkü çok kilo almadım
selam kızlar çok canım sıkılıyo yaa şu maden ocağında çalışan abilerimize kardeşlerimize rabbim rahmet eylesin ailelerine sabır versinmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
aminnn sedeff aminnnn
Ben izlemek istemiyorum izledikçe kötü oluyorum.....
Neyse kızlarr ben çıkayımda biraz dinleneyim malum bu girp maffeti beni uzanayım biraz ....
yesica çantayı hazırlamadınmı kız daha valal bebek yeşil çarşafla ortada kalacak :)
aminnn sedeff aminnnn
Ben izlemek istemiyorum izledikçe kötü oluyorum.....
Neyse kızlarr ben çıkayımda biraz dinleneyim malum bu girp maffeti beni uzanayım biraz ....
onu bilmem ama benimki kesin o yeşil çarşafa kalcak delikafadulden benimde hazır değil almadım bile ya doğru dürüst bişey kafamçokkarıştı
bu doğum çantalarını sallamanın var bir kerameti :)) benim bile erken doğum riskim olduğu halde geldi gelecek diye bekelrken 34. haftada adam gibi hazırladım çantayı
ama bir hazırlamaya başlayınca gerçeketn güzel oluyor yavaştan başla zaten bir aatlik işi var yok gene hazırlamazsan kol çantana bir zıbın takımı koy bari :))
bende kayınvalidemin gazıyla hazırladım çantayı yoksa o potansiyel bendede yok
işte benim yanımda kimse yok :a015: her ki şunu alcam diyom biz alıyorz sen sadece hastane çıkışı al bide kendine gecelik tamam diyolar bide millet gelmeden doğurursam eyvahedigeldismile beşiğini falan teyzesi alcak annemler yaptı bişeyler abartmaya gerek yok zaten hemen büyüyolar doğsun da bi sagsalim sonradanda alınır :umursamaz:
Slm kislarr mirmirmirmir
Nasilsiniz bakalim insallah herkescikler iyidir.
Ben felaket oldum ya gece 4 e geliyodu uyudugumda sabahta 7 bucukta kaktim kontrol icin ama uykusuzluk beni mahfetti.Doktorda kontrol bitti pasaportumun suresi bitmisti onu uzatmaya gittik ordanda eve gelesiye saat oldu 12.
Sonrasinda yatim dedim mertimle mert beye masal anlat uykuya dalmasini bekle derken oldu saat 1.
1 saat uyuyup geri kalktim mertinde kontrolu vardi bugun cunki.
Dedim esime siz gidin mertle ben artik pes ettim onlar gittiler simdi bende yenice popomu koydum yere yani anlicaniz.
Kafam öyle cok agriyoki,hatta heryanim agriyooo bilmiyorumkismile
Doktor ultrajal yapmadi 1 hafta önce hastanede yapilmis diye iyi dedik bizde.
Nst sonuclari iyi sukur artik son kez gitmis olduk zaten kendi doktoruma bidakine hastane paklicak beni kizlarrr
kaydirigubbakcemile3
Doktor bidakine bebekle gelirsiniz kontrole deyince bi hos oldum valla gercekten sunun surasinda ne kaldi eyvahedigeldismile
slm sılam hoşgeldin sevindim canım herşey normalmiş ne güzel bugün var herkeste bi gariplik bi ağırlık ya hayrolsun az kaldı ne güzel ya bebişini kucaklycn alkisalkisalkis
Slm kislarr mirmirmirmir
Nasilsiniz bakalim insallah herkescikler iyidir.
Ben felaket oldum ya gece 4 e geliyodu uyudugumda sabahta 7 bucukta kaktim kontrol icin ama uykusuzluk beni mahfetti.Doktorda kontrol bitti pasaportumun suresi bitmisti onu uzatmaya gittik ordanda eve gelesiye saat oldu 12.
Sonrasinda yatim dedim mertimle mert beye masal anlat uykuya dalmasini bekle derken oldu saat 1.
1 saat uyuyup geri kalktim mertinde kontrolu vardi bugun cunki.
Dedim esime siz gidin mertle ben artik pes ettim onlar gittiler simdi bende yenice popomu koydum yere yani anlicaniz.
Kafam öyle cok agriyoki,hatta heryanim agriyooo bilmiyorumkismile
Doktor ultrajal yapmadi 1 hafta önce hastanede yapilmis diye iyi dedik bizde.
Nst sonuclari iyi sukur artik son kez gitmis olduk zaten kendi doktoruma bidakine hastane paklicak beni kizlarrr
kaydirigubbakcemile3
Doktor bidakine bebekle gelirsiniz kontrole deyince bi hos oldum valla gercekten sunun surasinda ne kaldi eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?