2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar

bu çatlak konusunda ben çok şanslıyım

aslında çatır çatır çatlamaya çok müsait olab ben hamileyken allaha şükür hiç çizgi bile olmadı oysaki hamile kalmadan önce çatlaklarım vardı sanırım az kilo aldım birde çok su içtim

annemle kardeşim harita gibi oldular bende kesin onlar gibi olurum derdim ama olmadı

bozmuyom ki ne bozcam daha beni tanımıyon güzelim öyle kıla tüye bozmam ben eşimde öyle ya takamz öyle şeyleri insanız olur tabi diyo bana öyle cık cık yapamaz valla ondan sonraaki hayatında bana sadece bakar bakar bakar delikafadulden

mrb canım bende bende :lepi: yani eskiden olanlar vardı ama yeni olmadı çünkü çok kilo almadım

iyi ben gidiyim çantayla bakışayım biraz sempatiksalakcinni sarmazsa buradayım :roflol: arada siz de gözümmm sempatiksalakcinni

ii bakış bakalımalkisalkisalkis bende bebişin sepetini yapan terziyle uğraşıorum arayıp duruo sabahtan beri şurası şöylemiydi böylemiydi öylemi yapsak diye anlamamış meğer sinir oldum:mymeka:

selam kızlar çok canım sıkılıyo yaa şu maden ocağında çalışan abilerimize kardeşlerimize rabbim rahmet eylesin ailelerine sabır versinmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

selam kızlar çok canım sıkılıyo yaa şu maden ocağında çalışan abilerimize kardeşlerimize rabbim rahmet eylesin ailelerine sabır versinmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

amin canım gerçekten bir ayıp maden ocağındaki yeri yurdu belli olan insanları çıkaramadık birde bu ülkdede deprem olacak diyorlar o zaman binlerce insanı kim çıkaracak insan hayatı ucuz bu ülkede o aileler nasılda ümitle beklemiştir orda ne ecı verici bir şey

aminnn sedeff aminnnn

Ben izlemek istemiyorum izledikçe kötü oluyorum.....

Neyse kızlarr ben çıkayımda biraz dinleneyim malum bu girp maffeti beni uzanayım biraz ....

aminnn sedeff aminnnn

Ben izlemek istemiyorum izledikçe kötü oluyorum.....

Neyse kızlarr ben çıkayımda biraz dinleneyim malum bu girp maffeti beni uzanayım biraz ....

pamik leyla sana vodka demiş sen vokda yazmışsın yanlış alma haa :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

vodka içkiymiş içiyon mu kız pamik çocuğu sarhoş edecenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

onu bilmem ama benimki kesin o yeşil çarşafa kalcak delikafadulden benimde hazır değil almadım bile ya doğru dürüst bişey kafamçokkarıştı

bu doğum çantalarını sallamanın var bir kerameti :)) benim bile erken doğum riskim olduğu halde geldi gelecek diye bekelrken 34. haftada adam gibi hazırladım çantayı

ama bir hazırlamaya başlayınca gerçeketn güzel oluyor yavaştan başla zaten bir aatlik işi var yok gene hazırlamazsan kol çantana bir zıbın takımı koy bari :))

bende kayınvalidemin gazıyla hazırladım çantayı yoksa o potansiyel bendede yok

işte benim yanımda kimse yok :a015: her ki şunu alcam diyom biz alıyorz sen sadece hastane çıkışı al bide kendine gecelik tamam diyolar bide millet gelmeden doğurursam eyvahedigeldismile beşiğini falan teyzesi alcak annemler yaptı bişeyler abartmaya gerek yok zaten hemen büyüyolar doğsun da bi sagsalim sonradanda alınır :umursamaz:

tabi canım ilk ihtiyaçlarını alsan yeter yanına sonra eksik çıkarsa tamamlarsın

Slm kislarr mirmirmirmir

Nasilsiniz bakalim insallah herkescikler iyidir.
Ben felaket oldum ya gece 4 e geliyodu uyudugumda sabahta 7 bucukta kaktim kontrol icin ama uykusuzluk beni mahfetti.Doktorda kontrol bitti pasaportumun suresi bitmisti onu uzatmaya gittik ordanda eve gelesiye saat oldu 12.
Sonrasinda yatim dedim mertimle mert beye masal anlat uykuya dalmasini bekle derken oldu saat 1.
1 saat uyuyup geri kalktim mertinde kontrolu vardi bugun cunki.
Dedim esime siz gidin mertle ben artik pes ettim onlar gittiler simdi bende yenice popomu koydum yere yani anlicaniz.
Kafam öyle cok agriyoki,hatta heryanim agriyooo bilmiyorumkismile

Doktor ultrajal yapmadi 1 hafta önce hastanede yapilmis diye iyi dedik bizde.
Nst sonuclari iyi sukur artik son kez gitmis olduk zaten kendi doktoruma bidakine hastane paklicak beni kizlarrr
kaydirigubbakcemile3
Doktor bidakine bebekle gelirsiniz kontrole deyince bi hos oldum valla gercekten sunun surasinda ne kaldi eyvahedigeldismile

slm sılam hoşgeldin sevindim canım herşey normalmiş ne güzel bugün var herkeste bi gariplik bi ağırlık ya hayrolsun az kaldı ne güzel ya bebişini kucaklycn alkisalkisalkis

slm sılam hoşgeldin sevindim canım herşey normalmiş ne güzel bugün var herkeste bi gariplik bi ağırlık ya hayrolsun az kaldı ne güzel ya bebişini kucaklycn alkisalkisalkis

Hosbuldum canimmm olumunekankayizsmile
Ya aslinda erkenden uyumak istedim ama saat 4 e kadar uyuyamadim bi turlu yok yataga girdim saga sola derken saati 4 ettim gene yaa laelaelaelaelae
Uykum duzenim cok bozuldu iyice hastaneye gidicem zamanda böyle uyuyamazsam 3-4 saat uykuyla mahfolucam kesin dogumda :kedi:

Az kaldi canim ya ben bi dogum yapim da sizlerin gunlerini beklicez insallah sonrasinda hep birliktee :1hug:

hadi gözün aydın kontrollerde bitti sılacım kendi dr un girmeyecekmi doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…