2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inş. sılcım hayırlısı canım bize şimdi bi doğum yapsak görsek bebişleri gibi geliyo ama dedğin doğru doğum sırası ve sonrası daha zor bence yorgunluk falan yine yanımda olcak insanlar var da belki rahat ederim

sılaaam hoşgeldin ayyy minik kuzunu kucağına mı alcan :asigim::asigim::asigim::asigim: ohhh sende uykusuz kalmışsın canıma değsin arkidişimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

sılam hepinizi doğurtup istanbula gezmeye gidicem anamın yanına oleyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hadi gözün aydın kontrollerde bitti sılacım kendi dr un girmeyecekmi doğuma
Sagol canim darisi sizlerin basina insallah.
Yok canim hastanede hangi doktor varsa benim dogum yapicam gunde o girecek doguma.Burdaki prosedurler turkiyedekinden cok farkli bilmiyorumkismile
Turkiyedeki gibi doktorlar istedigi hastanede istedigi kisiyin dogumuna giremiyo öyle.
Ama butun doktorlari konularinda uzman sukur sali gunu hastaneye gidip konusucam dogumumla ilgili tum ayrintilari zaten.

oooo canim asil is bebisler dunyaya geldikten sonra basliyo simdi zaman gecsin biran önce istiyoruz ya bebis dogsun zaman nasi geciyo anlamicaz bilee kaydirigubbakcemile3

Hosbuldum gulomm olumunekankayizsmile
Canim ben son gunlerde hep uykusuzum zaten cok bozuldu ya duzenim uykusuzluk mahfediyo beni ama gece oldumu gene baykus gibi oluyorum hic uykum gelmiyoo bu ise bi cozum bulmam sartt bilmiyorumkismile

kızlar bu bünye kaçar ben soru çözeyim biraz sonra gelirim haddi öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Gorusuruz canimmm bu halde ders calisiyonya allah yardimcin olsunnn :Saruboceq:
sılam hepinizi doğurtup istanbula gezmeye gidicem anamın yanına oleyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Git kis o kadar kisi dogurttuktan sonra hakediyon zaten tatilii kaydirigubbakcemile5
slm kıslar, herkese nst yapılıyor mu? yoksa belli riskler varsa mı nst yapıyorlar?
Hosgeldin Canim nst yapilmasi icin risk olmasi gerekmiyo 30 uncu haftadan sonra her kontrolde yapilmasi gerekiyo boshayallersmile

sılam tek çare merti uyut burda oyalanmadan uyumuak kız gündüzü çuvalamı girdi sanki gece oluyo buraya bişey oluyo baykuşlarnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Canlarim ben cikiyorum esimle mertim gelmeden azcik uzanim yarim saat demeden damlarlar zaten.
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Canlarim ben cikiyorum esimle mertim gelmeden azcik uzanim yarim saat demeden damlarlar zaten.
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

canııım tamam sonra görüşürüz mertimi öp yerimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sılam tek çare merti uyut burda oyalanmadan uyumuak kız gündüzü çuvalamı girdi sanki gece oluyo buraya bişey oluyo baykuşlarnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Gunduzde baksana canim kimsecikler olmuyo hic :1no2:
Gece oldumu doluyo herkes.
Hem zaten benim uykusuzluk burayla ilgili degil canim ben topikten 1 de ciktim gece ama 3 saat sonra anca uyuyabildimsempatiksalakcinni
Toikte yazmasamda uyuyamiyorum ki aksine burda hic degilse zaman geciyoo boshayallersmile

Neyse sedefim kactim benn opuyorumnanaktan

canııım tamam sonra görüşürüz mertimi öp yerimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mertim simdi doktor amcasina pipisini gösteriyodur kaydirigubbakcemile3
Sunnet kontrolune gittiler babasiyla
Sende basagimi öp canimm opuyorumnanaktan

anladım canım görüşürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mertim simdi doktor amcasina pipisini gösteriyodur kaydirigubbakcemile3
Sunnet kontrolune gittiler babasiyla
Sende basagimi öp canimm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim dr. bana son kontrolde yaptı mı acaba? sadece ultrasonla baktı. nst farklı bir şekilde mi yapılıyor?

selam bayanlarrr ben anca geldim merak etmeyin sonra sıladan sopa yeme ihtimalim yüksek :)

nst ye girdik bir problem yok şükür ki cadım iyi

doktorum antalyada seminerdeymiş o yüzden bakmasını söyleyemedim ultrasonda 26 mayısta da asıl kontrolumuz var bakalım belli olacak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…