2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm millett....
black herşeyin iyi gittiğine sevindim..26sında da güzel haberler al inşallah...:)

blacksiya ve sılam herşeyın normal gıttıgıne sevındım yarında benım 9:30 da kontrolum var ayyy heyecan bastı vallaakannehir

slm millett....
black herşeyin iyi gittiğine sevindim..26sında da güzel haberler al inşallah...:)

saol canım benim sizlerden o kadar güzel enerji alıyoruz ki kötü olması imkansız Allahın izniyleeeeee :))

blacksiya ve sılam herşeyın normal gıttıgıne sevındım yarında benım 9:30 da kontrolum var ayyy heyecan bastı vallaakannehir

sana da çok teşekkürler canım yarın sende güzellll haberlerinle gel emiiiiiiii

kızlar ben cıkıyorum gece görüşürüz ev nasıl dagınık anlatamam bu hafta hep gezdiğimden evle ilgilenemedim :))) mobilyalarda siyah üzeri değil 1 tam 5 karış tozz walla uykumuzda ölcezzzzzz :))) adam görmeden temizleyeyim

yemek de yapmadım daha offfffffff ne bu ev işleri hiç bitmiyor ya bıktım

canım benim mazeretim var hala oturuom ama :)))

hadi öptümmmmm kociş gelmeden azcık toparlayayımmm ütüm de var daha makine de doldu daha ütüleri yapmadan

tamam canım cık bakalım hadı anca bıtırırsın kısss o tosları sıl sıl bıtermı kafamçokkarıştı kocan gelmedden yap sen zemuszemus

Aaaaa olmuyor ki ama ben geldim kimsecikler yok. 1saati geçti,geçmişi okuyorum hala tek başımayım.
Nerde herkesssssss........

sıla ve black-cım doktor kontrollerınızın ıyı olmasına sevındım....
Sıla ve mehtapla beraber ard arda dogum yapıcaz ınsallah :)))

ayyy kıslaaaarr bıyandan sezeryan olmak ıstemıyorum bı yandanda sezeryan olacaklara ozenıyorum bebeklerıne nezaman kavuşacakları bellı oluyoorrr gunler gecmıyorr

ayy dizi sevdalılarıııııııı bu kıslar :umursamaz:

aklıma takıldı. bebekler için hangi güneş kremini almayı düşünüyorsunuz. ve kaç faktör?

benim dr. bana son kontrolde yaptı mı acaba? sadece ultrasonla baktı. nst farklı bir şekilde mi yapılıyor?

Canim nst de karnina 2 tane yuvarlak bisi koyuyorlar ve uzerini kemer gibi biseyler tutturuyolar.biri bebegin kalp atislarini biride senin sancilarini ölcuyo.
Böyle bisey yapildiysa nst odur canimm

Heh aferim önce guzel haberleri ver sonra bak isinee alkisalkisalkis

Canim nst sonuclari iyiyse aselimiz de iyidir dicem ama bak yazarken bile ellerim direkt asel yaziyo yaaaa bilmiyorumkismile
Kizimiz da iyidir diyim bariii :ecrin_bebek:

26 mayista sen ultrasonda bebisi gorurken ben kollarima alicam insallah canimmm oyyy as kaldi yaaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…