evim halaaaaaaaaa cokkkkk dagınık :))))))))) reklam arası toplayıp geliyorum ütüleri de gece yaparım çamaşırlarıda gece yıkar asarım
canta da hazır değil hala :))))))))
Canim cok tesekkurler a.s.blacksiya ve sılam herşeyın normal gıttıgıne sevındım yarında benım 9:30 da kontrolum var ayyy heyecan bastı vallaakannehir
Bu arada Sıla,black kontrollerin iyi geçmesine çok sevindim.
İnş. sağlıkla gelir bebişler
sıla ve black-cım doktor kontrollerınızın ıyı olmasına sevındım....
Sıla ve mehtapla beraber ard arda dogum yapıcaz ınsallah :)))
Cok teskkurler canlarimm a.s.sıla ve black çok güzel haberler getirmişsiniz bize. gözümüz aydınn opuyorumnanaktan
sılam karar verdin mi hangi sezeryanı olucaksın tamamen mi uyucaksın belden mi uyuşcak bilmiyorumkismile
Heh aferim önce guzel haberleri ver sonra bak isinee alkisalkisalkis
Canim nst sonuclari iyiyse aselimiz de iyidir dicem ama bak yazarken bile ellerim direkt asel yaziyo yaaaa bilmiyorumkismile
Kizimiz da iyidir diyim bariii :ecrin_bebek:
26 mayista sen ultrasonda bebisi gorurken ben kollarima alicam insallah canimmm oyyy as kaldi yaaeyvahedigeldismile
ayy hala hazırlamadın mı :umursamaz:
bu arada çook programlısın :roflol:
Canlarim geldim ama gecmise bi bakip kaciyorum.
Mertimi uyutmam lazim dizide var tabi dizi bitsin aninda burdayimm insallahh
Gelicem bekleyin beni anacimmmmmmmmopuyorumnanaktan
bu gün bende çantamı hazırladım sonunda dün yıkadıklarımı ütüledim çok yoruldum valaha bu arada sonlara kalanlardan biride benim 20 haziran diyor dr bi aksilik çıkmassa
Blacksiya, slam buse nbr kızlar?
Ben geliyrm kimse yok!
selam senin SAT ne zaman?
Yesica kız neler koydun bakem paylaşalım.
black bi hazırladım sorma hem de 3 çanta :roflol:
canım benimde adım sıla bu arada normal dogumum 28 haziran sat isi 20 eylül ama sezaryan olacagım için 20 haziranda alacak dr 31 de nts var 15 haziranda son muayenem var 19 veya 20 son inş :lepi:
black canım bu durumda ikimiz topiğin ebeleri olacaz.. herkesi doğurtup öyle gidecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?