2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evim halaaaaaaaaa cokkkkk dagınık :))))))))) reklam arası toplayıp geliyorum ütüleri de gece yaparım çamaşırlarıda gece yıkar asarım

canta da hazır değil hala :))))))))

evim halaaaaaaaaa cokkkkk dagınık :))))))))) reklam arası toplayıp geliyorum ütüleri de gece yaparım çamaşırlarıda gece yıkar asarım

canta da hazır değil hala :))))))))

ayy hala hazırlamadın mı :umursamaz:

bu arada çook programlısın :roflol:

blacksiya ve sılam herşeyın normal gıttıgıne sevındım yarında benım 9:30 da kontrolum var ayyy heyecan bastı vallaakannehir
Canim cok tesekkurler a.s.
Insallah sende yarina guzel haberlerle gelirsin iyi bari kontrolun erkenmis cok beklemicez haberlerini

Bu arada Sıla,black kontrollerin iyi geçmesine çok sevindim.
İnş. sağlıkla gelir bebişler
sıla ve black-cım doktor kontrollerınızın ıyı olmasına sevındım....
Sıla ve mehtapla beraber ard arda dogum yapıcaz ınsallah :)))
sıla ve black çok güzel haberler getirmişsiniz bize. gözümüz aydınn opuyorumnanaktan
Cok teskkurler canlarimm a.s.
Darisi sizlerin basina insallah herkes hep guzel haberlerle gelirr :Saruboceq:
sılam karar verdin mi hangi sezeryanı olucaksın tamamen mi uyucaksın belden mi uyuşcak bilmiyorumkismile

Canim zaten ben tamamen uyumayi hic dusunmedin ilkinde öyle oldugu icin nasi bisey biliyorum.:bbo:
Bu sefer yari narkozla belden uyusarak olucam insallah ilkindeki gibi agir olmaz kolay gecer dogumummm :Saruboceq:

Canlarim geldim ama gecmise bi bakip kaciyorum.
Mertimi uyutmam lazim dizide var tabi dizi bitsin aninda burdayimm insallahh

Gelicem bekleyin beni anacimmmmmmmmopuyorumnanaktan

canım benim teşekkürler kocis geldi lafa tuttu bir yandan da dizi bakmayı unuttum buraya :)))) oh ne güzel bak simdi nispet mi yapıyorsunnnnn bana :)))))) biz yesicayla gariban olduk zaten topikte en son doğurcazzzz demirbaşlar :))

ayy hala hazırlamadın mı :umursamaz:

bu arada çook programlısın :roflol:

hahayyy sen hazırladın galiba kuzummmmmm

:))

Canlarim geldim ama gecmise bi bakip kaciyorum.
Mertimi uyutmam lazim dizide var tabi dizi bitsin aninda burdayimm insallahh

Gelicem bekleyin beni anacimmmmmmmmopuyorumnanaktan

bekliyoruz gece gelir zaten milletttttt:lepi:

slm kızlar bende diziye daldım sıla bişey soracam yakalamışken şimdi sen dr un özeline gidiyordun ama hastanede dogum yapacan peki hastanedeki dr senin özele gittigin dr gibi mi düşünecek sezaryan yapacak yoksa dr un önceden bildirecekmi ben anlamadım bişey ya beklerlerse sonuşda dogum tarihini özelindeki dr verdi hastanede sorun çıkmaz dimi

bu gün bende çantamı hazırladım sonunda dün yıkadıklarımı ütüledim çok yoruldum valaha bu arada sonlara kalanlardan biride benim 20 haziran diyor dr bi aksilik çıkmassa

Blacksiya, slam buse nbr kızlar?
Ben geliyrm kimse yok!

iyiyim canım sen nasılsınn ben bu sıralar pek bir yoğunum

evi kaç haftadır ellemiyordum bugun reklam arası işleri yapıyorum ne hanımım ama demiii :)

bir yandan da bebek sekerlerini kendim yapmaya karar verdim küçük kare kutulardan arıyorum aklınızda bulunsunnn :))))) göreenn duyan bi zahmet bana haber verir miiiii

ıyiyim canım ben de baktım kimse yok.
Börek sardım biraz,dün konser dinledik, günler geçiyor bakalım hayırlısı:)

ya kızlar ben de bugün netten güneş kremlerini araştırıyorum. sebamed diye düşündüm ama kaç faktör uygun olur sizce?

black bi hazırladım sorma hem de 3 çanta :roflol:

ciddi hazırladın mıııııııı tek hazırlamayan benim desene :)))

canım benimde adım sıla bu arada normal dogumum 28 haziran sat isi 20 eylül ama sezaryan olacagım için 20 haziranda alacak dr 31 de nts var 15 haziranda son muayenem var 19 veya 20 son inş :lepi:

Saol Sılam buse Sılamlar karısmasın die yazmadım aslında adını
seninle asagı yukarı sat larımız aynı o yüzden sordum canım benim 27 haziran ama ben daha erken olmasını istiyorum cunku 28 inde doktorum yurt dısına gidiyor

black canım bu durumda ikimiz topiğin ebeleri olacaz.. herkesi doğurtup öyle gidecez.

evet ayyyyyy ben bu sıralar 2011 haziran annelerinin muhabbetleri nasıl olacak onu merak ediyorummmmmmm )))kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…