2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım güneş kremleri 30 faktörden sonrası aslında kandırmaca ama içine sinecekse 50 faktör iyidir çocuklar için

kızlarrrr şu çantaları hazırlayıverin yaw kygısı beni aldıı içim rahat değilllllllllll

benim yazıştığım bir topik daha var kk da orda bir arkadaşım da daha hazırlamamıştı doğum başlamış apar topar hazırlayıvermişler gerçi onunkiler ikiz ama olsun ne olur ne olmaz onada demiştim tembel daha hazırlamadınmı diye sizde bırakın tembelliği bakayım hadi gariiiiiiiiiiiiii

Evet alış veriş yapıldıysa çantayı bi an önce yerleştirmek lazım.
Her gün bi eksik geliyor insanın aklına.
Biz tırstığımızdan elimiz değmiyor heralde çanta hazırlamaya kaydirigubbakcemile3

canım güneş kremleri 30 faktörden sonrası aslında kandırmaca ama içine sinecekse 50 faktör iyidir çocuklar için
sağol canım:ecrin_bebek:

tamam tamam yarın da hazırlamazsam kk ya uğrarsam ne olayım. bu sefer çok kararlıyım.

siz yine de hakkınızı helal edin :roflol:

Kızlar bu arada göğüs kremi kullanan var mı?
Önceden başlamak gerekio falan diyorlar ya ne biliim aklıma takılıo.
ılla gerekli mi

black canım bu durumda ikimiz topiğin ebeleri olacaz.. herkesi doğurtup öyle gidecez.

yooooooooo asıl ebe benim sizi doğurtup doğru istanbula gidicem annemesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:lepi::lepi::lepi::lepi:

Kızlar bu arada göğüs kremi kullanan var mı?
Önceden başlamak gerekio falan diyorlar ya ne biliim aklıma takılıo.
İlla gerekli mi
kullanmak gerekiyo önceden. ben ona da başlamadım henüz. esra kullandı. ama buna rağmen ufak çapta kanama olduğunu söyledi.
yooooooooo asıl ebe benim sizi doğurtup doğru istanbula gidicem annemesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:lepi::lepi::lepi::lepi:

vallahi bırakmam :roflol:

kullanmak gerekiyo önceden. ben ona da başlamadım henüz. esra kullandı. ama buna rağmen ufak çapta kanama olduğunu söyledi.

vallahi bırakmam :roflol:

istersen şöyle uzan doğurtayım kaşınıyon mu kızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…