sağol canım:ecrin_bebek:canım güneş kremleri 30 faktörden sonrası aslında kandırmaca ama içine sinecekse 50 faktör iyidir çocuklar için
kızlarrrr şu çantaları hazırlayıverin yaw kygısı beni aldıı içim rahat değilllllllllll
benim yazıştığım bir topik daha var kk da orda bir arkadaşım da daha hazırlamamıştı doğum başlamış apar topar hazırlayıvermişler gerçi onunkiler ikiz ama olsun ne olur ne olmaz onada demiştim tembel daha hazırlamadınmı diye sizde bırakın tembelliği bakayım hadi gariiiiiiiiiiiiii
black canım bu durumda ikimiz topiğin ebeleri olacaz.. herkesi doğurtup öyle gidecez.
Ayy bitmedimi bu bihter kokoşuu...
Millet gelemedii
kullanmak gerekiyo önceden. ben ona da başlamadım henüz. esra kullandı. ama buna rağmen ufak çapta kanama olduğunu söyledi.Kızlar bu arada göğüs kremi kullanan var mı?
Önceden başlamak gerekio falan diyorlar ya ne biliim aklıma takılıo.
İlla gerekli mi
yooooooooo asıl ebe benim sizi doğurtup doğru istanbula gidicem annemesempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:lepi::lepi::lepi::lepi:
kullanmak gerekiyo önceden. ben ona da başlamadım henüz. esra kullandı. ama buna rağmen ufak çapta kanama olduğunu söyledi.
vallahi bırakmam :roflol:
yaw şu bihter ne diye sallanarak konuşuyo.
sedef sen hamile deyilsin dimi bilmiyorumkismile
en çok kullanılan lansinoh canım.Aaa araştırmak lazım o zaman hangisi iyi demi
Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini alalım.
öyle konuşuyo, öyle yürüyo, öyle uyuyo. kukla gibi. hele bi koşuşu vardı gülmekten öldüm:)ayyy yesıca bende oyle konuşmasına sınır oluyorum uyusss
kullanmak gerekiyo önceden. ben ona da başlamadım henüz. esra kullandı. ama buna rağmen ufak çapta kanama olduğunu söyledi.
vallahi bırakmam :roflol:
sağol canım:ecrin_bebek:
tamam tamam yarın da hazırlamazsam kk ya uğrarsam ne olayım. bu sefer çok kararlıyım.
siz yine de hakkınızı helal edin :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?