2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en çok kullanılan lansinoh canım.

öyle konuşuyo, öyle yürüyo, öyle uyuyo. kukla gibi. hele bi koşuşu vardı gülmekten öldüm:)

ayyyy yesıca aynı şeylerı bakmışız bende şunun koşmasına bak dıyodum tipitip yaaaaaa bıde kızarken dudagını inceltiyor yaaa allah yanımda olsa o dudaklarını bırbırıne yapıştırıcam

yok canım almayım ben eyvahedigeldismile
yok bacım yok sende bu gidişle doğuma giderken çantanı hazırlayacan anladım benbayanssulusmile
yok kıs kararlıyım yarına
yesica ile ben yumurta dayanacak ondan sonra hazırlayacaz pardon yani bebeklerimiz sırnaşık şey
biz yumurtluycaz zaten :roflol:

ne komik sinirleniyo. :roflol:

yesica seni kardeşim ilan ediyom bu konuda aynı durumdayız doğurmak daha büyük dert çanta değiiiiiiilllllllllllllllllll zemuszemus

blacksiya evet satlarımız aynı ama sen normalmi yapacan

evet normal istiyorum ben ama bakalım kızımın kordonunu açması lazım önceeeee
senin niye sezeryan canım

blck ben sana haber vermeden hazırlar mıyım hiç:)))

cumartesi hazırlayalım barii :))

bizde öyle olcaz yesicayla sonra siz bize hastaneye yollayacaksınızzzzzzzz :lepi:

Kızlar bu arada göğüs kremi kullanan var mı?
Önceden başlamak gerekio falan diyorlar ya ne biliim aklıma takılıo.
İlla gerekli mi

bende aldım ama daha kullanmadım hatta 3 gündür göbüşede sürmüyorum krem azıcık catlagım var nasıl olsa zemuszemus

KK da baktım da bu lansinoh tan pek memnun kalan yok .

benimkide lansinoh
iyi değilmiy miş? ay bende soruyorum çok kullanıyormus gibi
:roflol::roflol:

berrak hoş geldinnn

sedefim nasılsınnnnnnn

ay reklamlarda evi makina tuttum banyoları klorakladım (bu arada üzerime çok yakısan ve annemin hediye ettiği kırmızı yakası el işi olan kıyafetimi kloraklamısım çok üzüldüm offf )

dünde annemin künyesini kaybettiğimi fark ettim hala söyleyemedim allahtan sahteydi ama güzel bi sahteydi :)

tozlarım yarım kalmıstı tozları aldım
dolabım karısmıstı onları katladım geri koydum oooohhhhhhhh az işim kaldıııııı

yesica seni kardeşim ilan ediyom bu konuda aynı durumdayız doğurmak daha büyük dert çanta değiiiiiiilllllllllllllllllll zemuszemus

:roflol: ben çantayı hazırlasam doğururum ondan korkuyorum.
bu arada blackcim c. tesi hazırlayalım demiş. hadi hep beraber c. tesi hazırlayalım. kaydirigubbakcemile5

yesica benim kardeşimmmmmmmmmmmmm :)))))))))

bu arada esradan haber alan var mı arkadaslar bugun aramıs beni görmedim teli snra ben aradım o da görmedi telini :)))

ah şu çanta ben de hazırlamadım henüz :) ALLAH korusun asıl hazır olmadıgında sorun oluyor

hııım normal gobışımıze surdugumuz şeyde olur goğsumuze bence ama onemlı olan ben şimdi susam yagı aldım onu surcem sut kanallarını acıyormuş

ben istiyorum cnm sezaryanı allaha şükür bi sorun yok ama dr la öyle kararlaştırdık dogum sancısı çekmeyecen 2 günde kalkacan kendine güveniyor adam aklın yolu bir diyor ayrıca cerrah kendisi kaynım anestesi uzmanı çok met etti beraber çalışıyor onun yapdıgı sezaryanlar en fazla 2 gün yatıyor dedi ne b,leyim hepsine güveniyorum sezaryanı seçdim

iyiyim blackım sen nasılsın çok şükür güzel haberlerle gelmişsin ne mutlu inşaallah rabbimin izni ile de sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın çok uykum geldi ama baş ağrısı başladı nasıl uyuyacaksam-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…