en çok kullanılan lansinoh canım.
öyle konuşuyo, öyle yürüyo, öyle uyuyo. kukla gibi. hele bi koşuşu vardı gülmekten öldüm:)
yok canım almayım ben eyvahedigeldismileistersen şöyle uzan doğurtayım kaşınıyon mu kızsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yok kıs kararlıyım yarınayok bacım yok sende bu gidişle doğuma giderken çantanı hazırlayacan anladım benbayanssulusmile
biz yumurtluycaz zaten :roflol:yesica ile ben yumurta dayanacak ondan sonra hazırlayacaz pardon yani bebeklerimiz sırnaşık şey
ayyyy yesıca aynı şeylerı bakmışız bende şunun koşmasına bak dıyodum tipitip yaaaaaa bıde kızarken dudagını inceltiyor yaaa allah yanımda olsa o dudaklarını bırbırıne yapıştırıcam
tatlı rüyalar fıstık opuyorumnanaktanben kalkıyom kızlar hepinize iyigeceler
selam kızlar nasılsınızzz??? hayat nasıl gidiyor ??
ben kalkıyom kızlar hepinize iyigeceler
İyi geceler sedefçimm...opuyorumnanaktan
blacksiya evet satlarımız aynı ama sen normalmi yapacan
blck ben sana haber vermeden hazırlar mıyım hiç:)))
kızlarrrr şu çantaları hazırlayıverin yaw kygısı beni aldıı içim rahat değilllllllllll
benim yazıştığım bir topik daha var kk da orda bir arkadaşım da daha hazırlamamıştı doğum başlamış apar topar hazırlayıvermişler gerçi onunkiler ikiz ama olsun ne olur ne olmaz onada demiştim tembel daha hazırlamadınmı diye sizde bırakın tembelliği bakayım hadi gariiiiiiiiiiiiii
Kızlar bu arada göğüs kremi kullanan var mı?
Önceden başlamak gerekio falan diyorlar ya ne biliim aklıma takılıo.
İlla gerekli mi
KK da baktım da bu lansinoh tan pek memnun kalan yok .
kızlaaaar bu gogus kremı ne işe yarıyordu
yesica seni kardeşim ilan ediyom bu konuda aynı durumdayız doğurmak daha büyük dert çanta değiiiiiiilllllllllllllllllll zemuszemus
:roflol: ben çantayı hazırlasam doğururum ondan korkuyorum.
bu arada blackcim c. tesi hazırlayalım demiş. hadi hep beraber c. tesi hazırlayalım. kaydirigubbakcemile5
berrak hoş geldinnn
sedefim nasılsınnnnnnn
ay reklamlarda evi makina tuttum banyoları klorakladım (bu arada üzerime çok yakısan ve annemin hediye ettiği kırmızı yakası el işi olan kıyafetimi kloraklamısımçok üzüldüm offf )
dünde annemin künyesini kaybettiğimi fark ettim hala söyleyemedim allahtan sahteydi ama güzel bi sahteydi :)
tozlarım yarım kalmıstı tozları aldım
dolabım karısmıstı onları katladım geri koydum oooohhhhhhhh az işim kaldıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?