2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yesica benim kardeşimmmmmmmmmmmmm :)))))))))

bu arada esradan haber alan var mı arkadaslar bugun aramıs beni görmedim teli snra ben aradım o da görmedi telini :)))
:teselli: oy kıyamam ben sana canım benim. olumunekankayizsmile
esra benim de bugün hep akımdaydı. sana soracaktım ben de.
iyide ben senden kötü durumdayım ben daha almadım bile sempatiksalakcinni delikafadulden
ya bende de çok eksik var ondan içimden gelmiyo yarım yamalak.
ah şu çanta ben de hazırlamadım henüz :) ALLAH korusun asıl hazır olmadıgında sorun oluyor

hadi bakalım bi tane daha:roflol:

hosbulduk canımmm hemsom.krem konusunda neye karar verip aldınız?

ben kızımın çantasını bu gün hazırladım ama kendi çantamı hazırlamadım kendim için logusa donlarından almam lazım pazarı bekliyom burda pazardan en büyük anne donlarından alacam işimi görür logusa donlarına bakdım o kadar parayı vermeye gerek yok bi de petmi alayım bezmi alayım karar veremedim gerçi pet yeter gibi geliyor sondayı çıkarttıklarında üstüme işemessem :)))başka çorao falan terlik var de gecelik yeter heralde

ooohhhhhh baya iş yapmışsın bişi kalmamış dikkat et canım dinlen artık yorma kendini kalanlarıda yavaş yavaş yaparsın

slm herkesin keyfi yerindedir umarım kızlar bizim tayinimiz edirneye çıktı içinizde edirne de oturan var mı

:roflol: ben çantayı hazırlasam doğururum ondan korkuyorum.
bu arada blackcim c. tesi hazırlayalım demiş. hadi hep beraber c. tesi hazırlayalım. kaydirigubbakcemile5

desene cumartesiye toplu çanta hazırlama merasimi var bilgisayar başından canlı yayın yapın kız ne koyarsanız yazın bende son bir kontrol yapmış olurummm:kedi:

sılam hoşgeldin iyigeceler ıyyy başım ağrıyo nasıl uyucam yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

sılam hoşgeldin iyigeceler ıyyy başım ağrıyo nasıl uyucam yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Hosbuldum sedefim ...
Gecmis olsun canim ya agri kesici aldin mi ?
Aldiysan az bekle etkisini gösterince uyuyabilirsin anca boshayallersmile

sıla sana bişey sordum ama geçmişi okuma şimdi senin dogumunu özeldeki dr un karar verdi hastanedeki dr ne diyecek aynı tarihde yapacaklar yani dogumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…