tatlı rüyalar fıstık opuyorumnanaktan
hoşgeldin a.s.buyrunnnnnnnnn
:teselli: oy kıyamam ben sana canım benim. olumunekankayizsmileyesica benim kardeşimmmmmmmmmmmmm :)))))))))
bu arada esradan haber alan var mı arkadaslar bugun aramıs beni görmedim teli snra ben aradım o da görmedi telini :)))
ya bende de çok eksik var ondan içimden gelmiyo yarım yamalak.iyide ben senden kötü durumdayım ben daha almadım bile sempatiksalakcinni delikafadulden
ah şu çanta ben de hazırlamadım henüz :) ALLAH korusun asıl hazır olmadıgında sorun oluyor
ben kalkıyom kızlar hepinize iyigeceler
berrak hoş geldinnn
sedefim nasılsınnnnnnn
ay reklamlarda evi makina tuttum banyoları klorakladım (bu arada üzerime çok yakısan ve annemin hediye ettiği kırmızı yakası el işi olan kıyafetimi kloraklamısımçok üzüldüm offf )
dünde annemin künyesini kaybettiğimi fark ettim hala söyleyemedim allahtan sahteydi ama güzel bi sahteydi :)
tozlarım yarım kalmıstı tozları aldım
dolabım karısmıstı onları katladım geri koydum oooohhhhhhhh az işim kaldıııııı
berrak hoş geldinnn
sedefim nasılsınnnnnnn
ay reklamlarda evi makina tuttum banyoları klorakladım (bu arada üzerime çok yakısan ve annemin hediye ettiği kırmızı yakası el işi olan kıyafetimi kloraklamısımçok üzüldüm offf )
dünde annemin künyesini kaybettiğimi fark ettim hala söyleyemedim allahtan sahteydi ama güzel bi sahteydi :)
tozlarım yarım kalmıstı tozları aldım
dolabım karısmıstı onları katladım geri koydum oooohhhhhhhh az işim kaldıııııı
Benim uykum geldi, herkes anca toplandı, bende uyusam iyi olacak.
Herkese iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan
:roflol: ben çantayı hazırlasam doğururum ondan korkuyorum.
bu arada blackcim c. tesi hazırlayalım demiş. hadi hep beraber c. tesi hazırlayalım. kaydirigubbakcemile5
slm herkesin keyfi yerindedir umarım kızlar bizim tayinimiz edirneye çıktı içinizde edirne de oturan var mı
Hu huu ben geldimmmmmmmhihoyyyt
hoş geldin güzeliiiiim
h.g adaşım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanHu huu ben geldimmmmmmmhihoyyyt
desene cumartesiye toplu çanta hazırlama merasimi var bilgisayar başından canlı yayın yapın kız ne koyarsanız yazın bende son bir kontrol yapmış olurummm:kedi:
Hosbuldum canlarim napiyosunuz bakim konu ne gecmise dalmiyim simdi
sılam hoşgeldin iyigeceler ıyyy başım ağrıyo nasıl uyucam yaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?