anaaa bu kdn saçlarını boyatmış bn boyatamam ya kafam 2 renk oldu resmeeen
ewet cnm aynen bnmde röfleli herkes yap bşy olmz diyo ama ne gerek war doğumdan snr yapıcmyaa doktorum uc aydan sonra okey dedı ama benımkı balyaj belkıde ondan malum derıye degmıor..ama ben yınede sanırım yapamıcam uc renk bıle gezerım su saatten sonra varsın cıkrın ordek olayım
anaaa bu kdn saçlarını boyatmış bn boyatamam ya kafam 2 renk oldu resmeeen
aaaaaaaaaa hadi beeeebundan 32 yıl önce :) kayınvalidemde eşime hamileyken ayda bir boyatıyormuş :) haa bide doğum sancıları başladığında oje sürdürmüş kendine
aaaaaaaaaa hadi beeee
akıllııııııııııııım ben dalga gecmıorum kıskanıyorum
Gemmm duy duy
cok kılo aldı bu kadınEsra Erolun göbeğine bakııınnn
ben 13. haftada boyatıım hıcte bı sorun olmadıgını soledı dr um 12 den sonra..anaaa bu kdn saçlarını boyatmış bn boyatamam ya kafam 2 renk oldu resmeeen
hadı hayırlısı bakalım..cıcıklerı almaya balıcas artık..:) kızdır cnm kııızz:)))
morgülleer özlem çok haklı cnm bak bn geceleri uyuyamıyrm şimdiden kasık ağrılarımda çok hmncik yoruluyom senin daha böle şikayetlerin yok ne gzl...
ewet cnm aynen bnmde röfleli herkes yap bşy olmz diyo ama ne gerek war doğumdan snr yapıcm
:) kızdır cnm kııızz:)))
morgülleer özlem çok haklı cnm bak bn geceleri uyuyamıyrm şimdiden kasık ağrılarımda çok hmncik yoruluyom senin daha böle şikayetlerin yok ne gzl...
hem kolay dogumun sırrı annenın cok kılo almamasıdır..daha bırcok hakkında olumlu olacak sey var..ben normal dusundugum ve cok ısrarcı oldugum ıcın bu konuda yuzmeye baslıcam artık uc ayı bıtırdım cunkumm:)
akıllııııııııııııım ben dalga gecmıorum kıskanıyorum
gecen gun kadın sana degıl arkadasına yer verdı dıye sınırılenmıstın ya kadının sucu degılmıs yanı ben onu dıdım sadece :83:
cok kılo aldı bu kadın
ben 13. haftada boyatıım hıcte bı sorun olmadıgını soledı dr um 12 den sonra..
o amonyak kokusunu solumakmıs sorun ...organık boya kokusuz artı kapıyı actı cocuk ole boyadı ..yınede tercıh meselesı ...
benım cok beyazım var moralmen cokmustum..evden cıkmadım bı sure o haldeyken ..
bende yuzmeyı cok severım yaz kıs yuzerım.ama hamıle kalınca uc ay gecsın dedım kendım korktum oysa doktor yuz demıstı..yaa ıste bısı olur vs yukunu almak ıstemedım sımdı gonlumuz rahat kızımla kulac atcass..evet canım haklısın
ben hep yüzüyordum canım, hamilelikten sonra da kesmedim, hala gidiyorum...
oslem, maşallah elinden bi uçan bi de kaçan misali örgü işini baya çözmüşsün çok güzel ellerine sağlık.
prensesin iyi günlerde giysin
canıkom dogru dıyorsun ..benım kuaforumun esıde hamıle ıkımızı beraber boyuyogem evet ıllakı grek gorduldugunde 12 ayın sonunda mumkunse dısarda kokusunu duymayacagımız sekılde ve guvenılır bır kuafore cunku organıklerın cocu kandırmaca oluormusss..
yanlıs degıl zaten zamanlaman ve dogru teknık..ben yınede yaptırmıcam ya dıorum yaa ustume kalcak sonradan kuruntu yapacagım bısı ıstemıorum tek kusurum var onuda cıkletle cosecegım gem..doktorum telkın verdı bugun bıze kararlıyızcanıkom dogru dıyorsun ..benım kuaforumun esıde hamıle ıkımızı beraber boyuyo
guvenmesem yaptıramazdım zaten ayrıca doktoruma guvenım sonsuz
aaaaaa konu sahıbımızmı degıstı yoksa seymamı degıstı :111::111:
yanlıs degıl zaten zamanlaman ve dogru teknık..ben yınede yaptırmıcam ya dıorum yaa ustume kalcak sonradan kuruntu yapacagım bısı ıstemıorum tek kusurum var onuda cıkletle cosecegım gem..doktorum telkın verdı bugun bıze kararlıyız
nerden bakıosunuz kı ben hıc anlamıorum:92::92:
ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyooama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?