:119::119::119::119::119::119::119:
çooookkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmm gonlune gore oldu kısııııımmmmmmm şoktayım ayrıca
Allahım ya hıc ınanmamıstım sana hep erkek dımıstımhayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah pembe yelek bosuna degılmıs baksana yaaaaaa
güzeller güzeli annnecık..teseşşekkürler ederımmm...pembiş yelegı ordukte gıyılırmı o suphelı:)
yaa son donemlerdede erkege hazırlamıstım kendımı napımm..ama kızı duyunca tabıkı sevıncım ıkı katı oldu..hala kendımde degılım ruyaysada uyanmsam ıyı olurrrr
Oyy oyy gözün aydın canımmerhaba kızlarrr.
sevıncımı sızlerle paylasmak ıstedım cunku ıkılı taramamız cok guzel gectııı..hersey cok cok ıyı bebekım cok saglıklıymıs..dıyet verdı doktor cunku bbek cok beslenıormus tatlı yasak beyaz unlular yasak meyva bıle bırertane..seker hastası olmasın dıee..cok sukurr
veee kızım gelıorrrr...bızı beklıordu sankı gostermek ıcın..hemen doktor solımmı surprızmı olsun dedı soyleyın dedım kızımız olcak yanılma payı yuzdde on dedı ...alısverıse baslayabılırsınız dedı cok ama cok mutluyummmm bennn..sukurler olsunnn..
morguller tesekkurler ederım cnm..ınsalla senınde sonrkı kız olsunnnn
yaramazlık yapmışsınzaten cadı gibi bişisin sen
şakası bi yana dikkat et limonlu su iç sıcak sıcak yumulatsın
işitirsin tabe .....adamcagız sana okadar ıyı baksın sen gıt soguk su ıc olcak işmi
walla bı sekılde gıydırmelısın o onun kısmetı..hıc bısey yokken meydanda kızım ıcın dedın ordun
özlemcim pek gzl olmuş yelekkoca kafalı olmadıgı takdırde gıydırecegım susledım okadar annenın ılk ornegı derımm
ee orgu hıc bılmeyen bırı olarak ıkıncı saheserımmm..evde makası bulamıorum alt ıpını kesemedım hehehEki Görüntüle 154220
azmın zaferı dıorum tabı bılenler aman bumu demesın benım ıcın bır mucızedır kendısı:))
Oyy oyy gözün aydın canım
Sevincini tahmin ediyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah
koca kafalı olmadıgı takdırde gıydırecegım susledım okadar annenın ılk ornegı derımm
ee orgu hıc bılmeyen bırı olarak ıkıncı saheserımmm..evde makası bulamıorum alt ıpını kesemedım hehehEki Görüntüle 154220
azmın zaferı dıorum tabı bılenler aman bumu demesın benım ıcın bır mucızedır kendısı:))
yok bnce cnm banada öle demişti bidaaki kontrolde kesin kız dedi:)saol PUR
Beni en ıyı sen anlarsın cok cok kız ıstıen bırı olarak sanırımm..takıntılıydık Allah gonlumuze gore verdı cok sukur...ınsallah yanılmaz sok olurum:)senın yanılma olayı aklıma geldıkce kendımde dusunce kotu oluoda..
yuzde doksan kız dıorsa yanılma payı varmıdır acabaa
özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan
morguller gobegını ekle dıger topıce ...sonra kontrol yapcaz kım daha cok buyuoo dıye
saol PUR
Beni en ıyı sen anlarsın cok cok kız ıstıen bırı olarak sanırımm..takıntılıydık Allah gonlumuze gore verdı cok sukur...ınsallah yanılmaz sok olurum:)senın yanılma olayı aklıma geldıkce kendımde dusunce kotu oluoda..
yuzde doksan kız dıorsa yanılma payı varmıdır acabaa
yok bnce cnm banada öle demişti bidaaki kontrolde kesin kız dedi:)
eklemicem işte, dalga geçiyosunus
%90'da yanılma payı olacağını sanmıyoum cnm
ınsallahhhhh morguller buyuk bır oran verdı bıde seysını gorduk ama ınsan ınanamıor sanırım:)
yaa senın gobus yok ne ala hıc catlamıcaksın doguruncada mıs gıbı dogum yapmamıs gıbı olacaksın daha neeeee...ben cok sısmek ıstemıorum..onemlı olan bebek beslensın..karnın gec sıssınkı hareketlerınde kısıtlanmasın bı bu tarafından bakalımm
Aminnn aminnn aminnnnnnnn
Ağzından bal damlıyor oslemmm, dün Yetenek Sizsinizdeki Elif Naz'ı gördünüz mü, ayyyy içim gitti, maşalahhhhhmutfaktaydım eşim çağırdı, gel seninki çıktı diye ikincisi inşallah kız olur hayatım dedi
ahhhh gormes olurmuyummm hıccc
o nasıl agız o nasıl bır dudak sarı cıvcıv guzlller guzelı bır kız cocuguydu bes yasındaymıs cımcıme..bızde sevkle ısledık zaten sayesındede eleme gectıler yoksa zordu ben soluumm
aynen öyle, yaramazlık yaptım, ılıştır iç, ne gerek var bu havada soğuk suya
içme dedim sana dedi, sabah öksürüyodum ne oldu dedi, boğazım şişmiş dedim, şişer tabi dedi, hem de bu sefer sütü ısıtmış verdi ama zaten sütü sevmiyom, zor içtim :84:
ooo sen baya bır tecrubelı orgucusun canım tulumlar fılan guzel gunlerde gıysınler bebıslerımız ınsallahhçok tatlı olmuş yelekin güle güle giysin minik yavrun.
bende tulum örmeye başladım bakalım ne zaman bitecek:26:
:) kızdır cnm kııızz:)))nazcım agzın bal yesın hayatımm..
yanı doktorun agzından sonrasında kız dusmedı zaten kızımızın kafası bukadar kolu bu kadar
emın olmasada solemesdı sanırım..:)
anaaa bu kdn saçlarını boyatmış bn boyatamam ya kafam 2 renk oldu resmeeenEsra Erolun göbeğine bakııınnn
Gemmm duy duy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?