-----2010 KASIM hamişleri----

güzeller güzeli annnecık..teseşşekkürler ederımmm...pembiş yelegı ordukte gıyılırmı o suphelı:)
yaa son donemlerdede erkege hazırlamıstım kendımı napımm..ama kızı duyunca tabıkı sevıncım ıkı katı oldu..hala kendımde degılım ruyaysada uyanmsam ıyı olurrrr

walla bı sekılde gıydırmelısın o onun kısmetı..hıc bısey yokken meydanda kızım ıcın dedın ordun

Oyy oyy gözün aydın canım
Sevincini tahmin ediyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah

morguller tesekkurler ederım cnm..ınsalla senınde sonrkı kız olsunnnn

Aminnn aminnn aminnnnnnnn

Ağzından bal damlıyor oslemmm, dün Yetenek Sizsinizdeki Elif Naz'ı gördünüz mü, ayyyy içim gitti, maşalahhhhh mutfaktaydım eşim çağırdı, gel seninki çıktı diye ikincisi inşallah kız olur hayatım dedi

yaramazlık yapmışsın zaten cadı gibi bişisin sen

şakası bi yana dikkat et limonlu su iç sıcak sıcak yumulatsın

aynen öyle, yaramazlık yaptım, ılıştır iç, ne gerek var bu havada soğuk suya

işitirsin tabe .....adamcagız sana okadar ıyı baksın sen gıt soguk su ıc olcak işmi

içme dedim sana dedi, sabah öksürüyodum ne oldu dedi, boğazım şişmiş dedim, şişer tabi dedi, hem de bu sefer sütü ısıtmış verdi ama zaten sütü sevmiyom, zor içtim :84:

morguller gobegını ekle dıger topıce ...sonra kontrol yapcaz kım daha cok buyuoo dıye

walla bı sekılde gıydırmelısın o onun kısmetı..hıc bısey yokken meydanda kızım ıcın dedın ordun

koca kafalı olmadıgı takdırde gıydırecegım susledım okadar annenın ılk ornegı derımm
ee orgu hıc bılmeyen bırı olarak ıkıncı saheserımmm..evde makası bulamıorum alt ıpını kesemedım heheh
azmın zaferı dıorum tabı bılenler aman bumu demesın benım ıcın bır mucızedır kendısı:))

özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan

Oyy oyy gözün aydın canım
Sevincini tahmin ediyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah

saol PUR
Beni en ıyı sen anlarsın cok cok kız ıstıen bırı olarak sanırımm..takıntılıydık Allah gonlumuze gore verdı cok sukur...ınsallah yanılmaz sok olurum:)senın yanılma olayı aklıma geldıkce kendımde dusunce kotu oluoda..
yuzde doksan kız dıorsa yanılma payı varmıdır acabaa

çok tatlı olmuş yelekin güle güle giysin minik yavrun.

bende tulum örmeye başladım bakalım ne zaman bitecek:26:

yok bnce cnm banada öle demişti bidaaki kontrolde kesin kız dedi:)

özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan

canım cıdden nettekı butun vıdeoları ızledım ev orgu kıtabı doldu..tersdı duzdu eksıltme arttırmaydı derken ordum ıste yardımsız ..bılsem sanırım meragım varmıs gusel seyler cıkarmıs..yıne baslıcam sımdı kendımı asıorum..yakadan baslamalı yapraklı ornegı denıcem..ayrıntıyla anlatıolar ya dergılerde gozlerım cıkarcasına soke sokede olsa yapıorum ıste..benı cok rahatlattı orgu

morguller gobegını ekle dıger topıce ...sonra kontrol yapcaz kım daha cok buyuoo dıye

eklemicem işte, dalga geçiyosunus

%90'da yanılma payı olacağını sanmıyoum cnm

eklemicem işte, dalga geçiyosunus

%90'da yanılma payı olacağını sanmıyoum cnm

ınsallahhhhh morguller buyuk bır oran verdı bıde seysını gorduk ama ınsan ınanamıor sanırım:)
yaa senın gobus yok ne ala hıc catlamıcaksın doguruncada mıs gıbı dogum yapmamıs gıbı olacaksın daha neeeee...ben cok sısmek ıstemıorum..onemlı olan bebek beslensın..karnın gec sıssınkı hareketlerınde kısıtlanmasın bı bu tarafından bakalımm

Gemmm duy duy

çok tatlı olmuş yelekin güle güle giysin minik yavrun.

bende tulum örmeye başladım bakalım ne zaman bitecek:26:
ooo sen baya bır tecrubelı orgucusun canım tulumlar fılan guzel gunlerde gıysınler bebıslerımız ınsallahh

nazcım agzın bal yesın hayatımm..
yanı doktorun agzından sonrasında kız dusmedı zaten kızımızın kafası bukadar kolu bu kadar
emın olmasada solemesdı sanırım..:)
:) kızdır cnm kııızz:)))

morgülleer özlem çok haklı cnm bak bn geceleri uyuyamıyrm şimdiden kasık ağrılarımda çok hmncik yoruluyom senin daha böle şikayetlerin yok ne gzl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…