özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan
saol PUR
Beni en ıyı sen anlarsın cok cok kız ıstıen bırı olarak sanırımm..takıntılıydık Allah gonlumuze gore verdı cok sukur...ınsallah yanılmaz sok olurum:)senın yanılma olayı aklıma geldıkce kendımde dusunce kotu oluoda..
yuzde doksan kız dıorsa yanılma payı varmıdır acabaa
bundan 32 yıl önce :) kayınvalidemde eşime hamileyken ayda bir boyatıyormuş :) haa bide doğum sancıları başladığında oje sürdürmüş kendine
ya ama bnm karnım çook büyüdü cnm ya bide ikiz ya ondanbize de yasaktı bu kanama yüzünden ... 3 aydır tık yoktu yanisaolsun eşim pek bi anlayışlı halen evden işe işten eve bu hafta soracam doktora bu arada daha erken bence kıyamamaya :26: 6. aydan sora zaten istesede zor kıyar
ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyooama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar
ya ama bnm karnım çook büyüdü cnm ya bide ikiz ya ondan
gule gule kullanın ınsallaahaz önce çeyiz mağazasına gittim taksidimi ödemek için bide ne göreyim bebek reyonu açmışlar allahım daldım bölüme ve oğluma alt açma bide ortadam böle fermuarlı altları çıtçıtlı kundak yapmaya müsait fıstık yeşili bir battaniye aldım. alt açmada mavi kafa koyma yeri ördek ayağıda ötüyo ay çok tatlııııııı
ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyooama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar
üfff ne wahim bi durumdayız yahuudoktordusuk rıskı gormedıkce zaten ılıskıye ızın verıor..son aylar yasak ılk aylarda rısklı durumlar dısında serbest bısımkı sormadan soluor adamcık..erkekler bu konuda sanırım daha hassas ve duyarlılar..benım esımde mumkun oldukca uzak duruor benden dayanana kadar sanırım:)sonrada aynı senın esın gıbı korktugunu soluor.rahatsız oluor dıe cekınıormus psıkolojık tamamen babalık ve koruma ıc gudusu..lahusa donemınde epey bı donem yasak olcak zaten ..ve dogum seklıne gorede acılı olmasıda olası..bu sebeple mumkun oldugunca cınsel anlamda olmasada sevgı anlamında erkeklerımı doyurmak lasım bence..bıraz pohpohlucas ılgılı alaakalı olcas kı dısarı kaymasın o gozler..ayy cıkartırım..
bıde benım kocısım hamıle kadınları hep cok cırkın ablak buldugunu soylerdı bana daha nıcedenn..varın sız dusunun adam benı nasıl goruor:):2::2:
doktordusuk rıskı gormedıkce zaten ılıskıye ızın verıor..son aylar yasak ılk aylarda rısklı durumlar dısında serbest bısımkı sormadan soluor adamcık..erkekler bu konuda sanırım daha hassas ve duyarlılar..benım esımde mumkun oldukca uzak duruor benden dayanana kadar sanırım:)sonrada aynı senın esın gıbı korktugunu soluor.rahatsız oluor dıe cekınıormus psıkolojık tamamen babalık ve koruma ıc gudusu..lahusa donemınde epey bı donem yasak olcak zaten ..ve dogum seklıne gorede acılı olmasıda olası..bu sebeple mumkun oldugunca cınsel anlamda olmasada sevgı anlamında erkeklerımı doyurmak lasım bence..bıraz pohpohlucas ılgılı alaakalı olcas kı dısarı kaymasın o gozler..ayy cıkartırım..
bıde benım kocısım hamıle kadınları hep cok cırkın ablak buldugunu soylerdı bana daha nıcedenn..varın sız dusunun adam benı nasıl goruor:):2::2:
umarım yanılmamıstır canım..cok tesekkur ederım sımdıden ..guzel gunlerde gıysınler kızcelerımız erkeklerımız yaptıklarımızıHakkaten bilse nolcak acaba
Öslemcim güle güle giydir, ellerine sağlık, gayet güzel olmuş :81:
Erkek deseydi yanılma payı var derdim kesin
İnş yanılmamıştır gelir cimcime sağlıkla
az önce çeyiz mağazasına gittim taksidimi ödemek için bide ne göreyim bebek reyonu açmışlar allahım daldım bölüme ve oğluma alt açma bide ortadam böle fermuarlı altları çıtçıtlı kundak yapmaya müsait fıstık yeşili bir battaniye aldım. alt açmada mavi kafa koyma yeri ördek ayağıda ötüyo ay çok tatlııııııı
dr 8.aya kadar musade edıyo ama karı koca arasında verılıyo o musade ...ya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyooama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar
yok cnm ayıp olmadı:)ya valla uzmanlar hep aynı şeyi söylüyor özel bir durum olmadıkça hamilelik ilişkiye engel değil. önemli olan senin göbeğine baskı yapmaması. elbette eskisi gibi olmaz biraz seyrelebilir eskisine göre çünkü bizim hormonlar da dandini eşin gibi eşler piyasada çok bizimki de aynı mantıkla hiç talep etmez. hamilesin sen bebek var falan der ama eğer tedirgin olacağın kadar seyrekse o zaman naz acele sıklaştırayıpçı mı oldum ki
:81::81:yapmaz dimiiiiiiiidr 8.aya kadar musade edıyo ama karı koca arasında verılıyo o musade ...
sana kıyamayan koca dısarı gıtmes bence endıselenme..senı ve bebeklerınızı dusundugu ıcın yaklasmıyo uzulcek bısı yok...
Dr un bişey söylemedi mi canım, eşin psikolojik olarak korkuyor olabilir, konuşun bunu, ikiz olsa da dr kısıtlamadıktan sonra sorun yok. Nette gebelikte uygun olan pozisyonlar falan da var.. Öle dışarı mışarı gitmez, o mantık varsa hamile olman olmaman bişeyi değiştirmez korkma o sebeple.. Ayrıca sadece erkekler için değil kadınlar için de zor bence, o sana kıyamazsa sen ona kıyya kızlaar çok özel olmaza bşy soruccam ilişki durumunuz ne alemde bnm eşim bna yaklaşmıyo kıyamam sana diyooama bnde onu düşünüyom endişeleniyom ya dışarı giderse diyee daha bunun loğusalığı waar
oyy oyy güle güle öttürsün oğluşunaz önce çeyiz mağazasına gittim taksidimi ödemek için bide ne göreyim bebek reyonu açmışlar allahım daldım bölüme ve oğluma alt açma bide ortadam böle fermuarlı altları çıtçıtlı kundak yapmaya müsait fıstık yeşili bir battaniye aldım. alt açmada mavi kafa koyma yeri ördek ayağıda ötüyo ay çok tatlııııııı
üfff ne wahim bi durumdayız yahuu:97:
:81::81:yapmaz dimiiiiiiii
ben koceme cok guvenıyorum sahsen ..dusun sureklı sehırdısında olmasına ragmen hıııııııııııııııııc aklıma bıle gelmes..Allah sasırtmasın hıcbırını...
arayı cok uzatmamak sart tabı
yok cnm ayıp olmadı:)
şöle söliim 2 haftadır tık yok ama bn özleminde seninde deiin gibi işe koyulmam lazıım
:81::81:yapmaz dimiiiiiiii
hahahaha ilahi öslem yane güzel işte diğer bütün kadınları ablak görsün kocan sen başkasındır onun gözünde bnm yüzüm iğrenç oldu s,v,lceler şişlikler kendime bile bakmıyorum ama eşim sürekli sen çok güzelleştin dio bnce moral olsun die ahahha
bizim dr aksine doğumu kolaylaştırdığını bir sorun görmedikçe doğuma kadar kısıtlamadıklarını söyledidoktordusuk rıskı gormedıkce zaten ılıskıye ızın verıor..son aylar yasak ılk aylarda rısklı durumlar dısında serbest bısımkı sormadan soluor adamcık..erkekler bu konuda sanırım daha hassas ve duyarlılar..benım esımde mumkun oldukca uzak duruor benden dayanana kadar sanırım:)sonrada aynı senın esın gıbı korktugunu soluor.rahatsız oluor dıe cekınıormus psıkolojık tamamen babalık ve koruma ıc gudusu..lahusa donemınde epey bı donem yasak olcak zaten ..ve dogum seklıne gorede acılı olmasıda olası..bu sebeple mumkun oldugunca cınsel anlamda olmasada sevgı anlamında erkeklerımı doyurmak lasım bence..bıraz pohpohlucas ılgılı alaakalı olcas kı dısarı kaymasın o gozler..ayy cıkartırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?