-----2010 KASIM hamişleri----

özlemcim pek gzl olmuş yelek
iyiki bilmiyomuşun walla bide bilsen harikalar yaratıcan

Hakkaten bilse nolcak acaba

Öslemcim güle güle giydir, ellerine sağlık, gayet güzel olmuş :81:
Erkek deseydi yanılma payı var derdim kesin
İnş yanılmamıştır gelir cimcime sağlıkla

bundan 32 yıl önce :) kayınvalidemde eşime hamileyken ayda bir boyatıyormuş :) haa bide doğum sancıları başladığında oje sürdürmüş kendine

ya ama bnm karnım çook büyüdü cnm ya bide ikiz ya ondan

doktordusuk rıskı gormedıkce zaten ılıskıye ızın verıor..son aylar yasak ılk aylarda rısklı durumlar dısında serbest bısımkı sormadan soluor adamcık..erkekler bu konuda sanırım daha hassas ve duyarlılar..benım esımde mumkun oldukca uzak duruor benden dayanana kadar sanırım:)sonrada aynı senın esın gıbı korktugunu soluor.rahatsız oluor dıe cekınıormus psıkolojık tamamen babalık ve koruma ıc gudusu..lahusa donemınde epey bı donem yasak olcak zaten ..ve dogum seklıne gorede acılı olmasıda olası..bu sebeple mumkun oldugunca cınsel anlamda olmasada sevgı anlamında erkeklerımı doyurmak lasım bence..bıraz pohpohlucas ılgılı alaakalı olcas kı dısarı kaymasın o gozler..ayy cıkartırım..
bıde benım kocısım hamıle kadınları hep cok cırkın ablak buldugunu soylerdı bana daha nıcedenn..varın sız dusunun adam benı nasıl goruor:):2::2:

gule gule kullanın ınsallaah
foto isterrrüüüüüüükk :82:

ya valla uzmanlar hep aynı şeyi söylüyor özel bir durum olmadıkça hamilelik ilişkiye engel değil. önemli olan senin göbeğine baskı yapmaması. elbette eskisi gibi olmaz biraz seyrelebilir eskisine göre çünkü bizim hormonlar da dandini eşin gibi eşler piyasada çok bizimki de aynı mantıkla hiç talep etmez. hamilesin sen bebek var falan der ama eğer tedirgin olacağın kadar seyrekse o zaman naz acele sıklaştır ayıpçı mı oldum ki

üfff ne wahim bi durumdayız yahuu:97:

hahahaha ilahi öslem ya ne güzel işte diğer bütün kadınları ablak görsün kocan sen başkasındır onun gözünde bnm yüzüm iğrenç oldu s,v,lceler şişlikler kendime bile bakmıyorum ama eşim sürekli sen çok güzelleştin dio bnce moral olsun die ahahha

umarım yanılmamıstır canım..cok tesekkur ederım sımdıden ..guzel gunlerde gıysınler kızcelerımız erkeklerımız yaptıklarımızı

bende sabırsızlanıorum kendımı atacagım ve kımse durduramayacak artık benıı
ne guselll gule gule guzel gunlerde kullansın bebısın
battanıye fazla almak lasım sanırım..alt acmada ben gormustum pembıs onu alcemmmm:)

dr 8.aya kadar musade edıyo ama karı koca arasında verılıyo o musade ...

sana kıyamayan koca dısarı gıtmes bence endıselenme..senı ve bebeklerınızı dusundugu ıcın yaklasmıyo uzulcek bısı yok...

yok cnm ayıp olmadı:)
şöle söliim 2 haftadır tık yok ama bn özleminde seninde deiin gibi işe koyulmam lazıım

:81::81:yapmaz dimiiiiiiii

Dr un bişey söylemedi mi canım, eşin psikolojik olarak korkuyor olabilir, konuşun bunu, ikiz olsa da dr kısıtlamadıktan sonra sorun yok. Nette gebelikte uygun olan pozisyonlar falan da var.. Öle dışarı mışarı gitmez, o mantık varsa hamile olman olmaman bişeyi değiştirmez korkma o sebeple.. Ayrıca sadece erkekler için değil kadınlar için de zor bence, o sana kıyamazsa sen ona kıy
oyy oyy güle güle öttürsün oğluşun

ben koceme cok guvenıyorum sahsen ..dusun sureklı sehırdısında olmasına ragmen hıııııııııııııııııc aklıma bıle gelmes..Allah sasırtmasın hıcbırını...

arayı cok uzatmamak sart tabı

kıslarrrrr ben çok güzel bişi yiyom hadi herkes çok sevdiği bişi yesin kilo alalımmm

ohh maşallah maşallah hadi hadi biz işimizi biliriz hiçbirimizin kocası bişi yapamaz şeytanın sol bacağıyız biz

yok cnm ayıp olmadı:)
şöle söliim 2 haftadır tık yok ama bn özleminde seninde deiin gibi işe koyulmam lazıım

2 hafta baya olmuş ya 15 gün :26: size bugün balayı ilan edelim

enee sen ona iki tane birden bebek ver o aldatsın olcak iş mi? aslan gibi baba olur o takma kafanı sorumluluklarını bildiği için böyle hassas ALlahın izni ile öyle erkeklerle karşılaşmayalım hiç birimiz.

hayır kadınları degıl hamılelerı sevmıor
ben bayılırım mısal gosterırdım ozamanlarda ıgrenc bence ablak duruolar ve hepsınde aynı bacak acarak yurumek derdı..tabı gun geldı sımdı ben hamıleyım hatırlatıorum ben ona yok sen baskasın dıor ama ınanmam kesınlıkle..cok guzellestınde yalan sen baka kendıne gusel gelıormusun kendıne:)bende cook cırkınlestım aynen dedıklerın bendede var malesef en azından hurafe tuttu cırkınsen kızın olcak:)hurafesı

bizim dr aksine doğumu kolaylaştırdığını bir sorun görmedikçe doğuma kadar kısıtlamadıklarını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…