-----2010 KASIM hamişleri----

biraz azalma var ama bizde doktor yasaklamadıktan sonra son aya kadar izin veriyorlar. zaten o sıcaklarda karın burunda ayyyyyy düşünemiyorum bile bence kocana anlat güzel bir diller bide senin çift adamın endişesi iki kat

gule gule kullanın ınsallaah
foto isterrrüüüüüüükk :82:
işyerindeyim akşam eklerim canım

oyy oyy güle güle öttürsün oğluşun

teşeküürler kızlar bende zor turuyorum kendimi ilk alışverişim daha neler var ama ayyyyyyy

huhuhuu bnm %90 erkek dedi ama bakalım bu hfta iyice göstersin inşallah bu kadar çirkinleşmeye benden 3-5 kız çıkmalı ben şu smile benziyorum ya hihihihii KOcİŞLERE güvenelim kızlarrrr giyinin süslenin uflamayın sıkmayın kocişlerimiz bizimdir bizim kalacak

bizim dr aksine doğumu kolaylaştırdığını bir sorun görmedikçe doğuma kadar kısıtlamadıklarını söyledi

cogul gebelıklerde ızın verıldıgını sanmıorum cunku zaten erken dogum rıskı sureklı onlarda ıkı mıslı mevcut..bızlerde ıse dogumu tetıkleyecegını duymustum.dıkkat etmek gerek
maksımum ıkı ay dıe bılıordum ben son aylarda yanlısım olabılır..daha o konuyu sormadım sımdıden :)

naz tabı cogul gebelıkler kırk hafta surmuor bılıorsunkı o yuzden arkadasların altıncı ayıysa senın yedıncı olacak..son ıkı ay yasagı sende daha erken baslıcak ..
ewet cnm haklısın...
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
hehe bgn bzm balayımız:)

zaten ılk 3 ve son 3 ay anne hormonlar sebebıyle uzak duruyor cınsellıkten..eee gerıye 4-5-6. aylar kalıo
canın ıstıyorsa,bebekle ılgılı sıkıntı yoksa 8. ay lımıt...Pur da demıs karna baskı olmayacak sekıllerde olmalı zaten...

bazı hamıleler cınsellıge karsı fazla ısteklı olabılıor aynen hormonların etkısıyle B planı dıe bır fılm var mutlaka ızlemenızı tavsıye ederım..bıde sonuncu aylar anne adayının ne cekıcılıgı olabılır baba onu ne kadar arzular anne bebegını dusunup zarar gorurmu fıkrıyle korkusuyla ne kadar adapte olabılır ne hayrı olur bunun onuda tartısmak gerekır bence:)gebesın yanı kadınlıktan zıyade annelık duyguların agır basmıs had safhada bılemıorum son aylar yınede zor dıorum:)kanımcaaaa

kızlar bakın kaç kilo almamız gerekiyormuş;

Bebek
3.500 gr
Plasenta
700 gr
Amniyon sıvısı
800 gr
Uterusun büyümesi
900 gr
Meme dokusu artışı
400 gr
Kan hacmindeki artış
1.250 gr
Dokulardaki su artışı
1.250 gr
Annedeki yağ dokusu artışı
3.200 gr
TOPLAM
12.000 gr

naz sen 10 kilo almıştın en son :)

bence de son aylar zor olur zaten ben son aylar kocamın bile yanında olmayacağım annemlerin orda olacğaım artık doğuma gelir ancak kocam da bu açıdan nefsimizi de terbiye etcez yani

nese kızlar çok saolun fikirleriniz için bn çıkıyorum gece gelirsem konuşuruz öp hepinizi çifter çifter:))

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 2 ziyaretçi)

Aysegulcin,faya,gnl84,baby03,aysag,knmhtp+,puR,n__a__z+,Gem,Oslem34,gobus,melisax,

hey hepiniz napıosunuz sessizlik hakim

naza 24 kiloya kadar yol var onunkiler ikiz ikiz...

slm kızlar sağlık ozağına gidipte bebişinin kalp atımını steteskopla dinleyen varmı?
ben sağlık ocağına gittim bir kalabalık anlatamam ama dahiliyede rahatsızlandığımda doktorumdan rica etmiştim dinletmişti çok tatlıydı

bizim dr aksine doğumu kolaylaştırdığını bir sorun görmedikçe doğuma kadar kısıtlamadıklarını söyledi
hangi doktor o bende ona gitmek istiyorum

uğraşmayın dünürümle ne var bende geçen aya kadar 6 almıştım bakalım yarın gitcem kaç olmuşum off offf

aranızda en talihsiz ben varım sanırım
öğrendiğimiz günden beri ve doğum sonuna kadar kesinlikle yasak,biz bebeğimize baya bir zorluka kavuştuk,sağlıkla da kucaklarız inşallah. 7 yıllık evliliğimizn 5 yılı ; ilaç tedavisi, 2 aşılama, 1 düşük, laporoskopi-histereskopi ameliyatı ve son olarak geçtiğimiz ekim ayında negatif tüp bebek sonrası kendiliğinden geldi meleğimiz :))
bu yüzden doktorum kıymetli bebek sınıfında tutarak tamamen yasakladı. Meleğim yeter ki sağlıkla gelsin. Alıştık zaten :26:

slm kızlar sağlık ozağına gidipte bebişinin kalp atımını steteskopla dinleyen varmı?

2 hafta önce sağlık ocağında el doplaeri ile dinledim kalbini

Son düzenleme:

Allah sabrını nasıl da vermiş! altın değerinde bebek tüp bebek tutmadı sonra kendiliğinden mi oldu yani.

selam bayanlar nasılsınız bakalım bugun gene kaynatmısınz baya aksama kadar temizlik yaptım yemek yaptım oğlumu yıkadım bakımını yaptım valla en son banyoyu parlattım ve anca kıçım yer gördü birazdan yemek yiyicem

oy oy oy maşallah o herşeye değer hatta bütün bebeişler herşeye değer

aysag senin bgün randevun yokmuydu 1.5 da _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…