mutlaka çocuklardan öte aileler hatalı ama benzer hataları yapmaktan korkuyorum açıkcası ben. 4-4 lük olmasını beklemiyorum ama beni pişman etmeyecek çocuk isteyenin aklı yo dedirtmeyecek bir oğlum olsun istiyorum. inş...
mutlaka çocuklardan öte aileler hatalı ama benzer hataları yapmaktan korkuyorum açıkcası ben. 4-4 lük olmasını beklemiyorum ama beni pişman etmeyecek çocuk isteyenin aklı yo dedirtmeyecek bir oğlum olsun istiyorum. inş...
herkese iyi akşamlar arkadaşlar yemek yapmaya kaçıyorum ben. 7 buçuğa ne kaldı şurda dün kahvaltılık yedirdim adama bugün adamakıllı bişiler pişirmek gerek. ne olursa :26: kendinize ve bebişlere ii bakın!:80::80:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar yemek yapmaya kaçıyorum ben. 7 buçuğa ne kaldı şurda dün kahvaltılık yedirdim adama bugün adamakıllı bişiler pişirmek gerek. ne olursa :26: kendinize ve bebişlere ii bakın!:80::80:
Ben de sık sık o yönteme başvuruyorum
Bi de utanmadan "Hayatım, böyle arada akşam kahvaltıları midemizi dinlendiriyor daha güzel oluyor değil mi?" diyorum
Her zaman yemek olmaz, olmayabilir, eşte anlayışlıysa daha ne istenir
sayfaya girmemle cikmam bir oldu sorun vardi..
sanirim herkes mutfakta yemek pisirmekle meskul
yada artik yemek yemekletikinin bakalim bende aciktim sanki
one kiz kafam karisti sunu daha acik yaz
walla yasık adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?