günaydın kızlarr, gobus bebek odası güzelmiş, bakalım bizler neler yapabilcez. ben daha gezmedim bile sadece netten bakınıyorum şu anda ama o bile heyecanlandırıyozaten herşeyin dört dörtlük olmasını beklemiyorum bende bişeyler de eksik kalsın . meleklerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler de
kızlar tetanoz aşısı oldunuz mu ya da ne zaman olucaksınız
kızlaaar günaydın:9
gobus oda çok gzl bnde o boyda mobilya beşik düşünüyorum çok gzl gözüküyo ama kaç yaşa kdr yatar acaba bebişler o yatakta?
hadi hayırlısı cnm bnm:)amin ilknazcım,evet herşey 4/4 lük olcak diye bişey yok elimizden geldiğince,gücümüz yettiğinde olacak. yeter ki sağlıkla gelsinler
ben 20.haftamda olucam ilk dozu, 1 ay sonrada 2.doz olucakmışım.
günaydın nazcım, 4-5 yaşa kadar rahat yatarlar diye düşünüyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir.
10 dk sonra mesaim bitiyor. 1 de doktor teyzemisle randevumuz var
hadi hayırlısı cnm bnm:)
kızlar 15 dk önce ilk defa bebeğimi hissettim...
6-7 defa pıt pıt etti.
hatta dayısının elini koydum göbüşüme oda hissetti
ayyyy
ne güzellll
Tünaydın cici anneler
Doktor amcamızdan yeni geldik
Güzel kızım büyümüş 310 gr olmuş, herşey yolundaymış, p.tesi radyolojiye gideğim 2. düzey ultrason için..
İnanılmaz hareketliydi yine, bi de ağzını balık gibi açıp kapaması yok mu bitirdi bizi çocukum
Tünaydın cici anneler
Güzel kızım büyümüş 310 gr olmuş, herşey yolundaymış, p.tesi radyolojiye gideceğim 2. düzey ultrason için..
İnanılmaz hareketliydi yine, bi de ağzını balık gibi açıp kapaması yok mu bitirdi bizi çocukum
Bizde Pazartesi gidicez çucukumuzu görmeye
Maşallah cimcimeye kıpır kıpır demek çok hamarat olcak annesi büyüdüğünde
Tünaydın cici anneler
Güzel kızım büyümüş 310 gr olmuş, herşey yolundaymış, p.tesi radyolojiye gideceğim 2. düzey ultrason için..
herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim.....ne kadar büyümüş maşallah....
offf ben cumayı beklicem radyoloji için....
P.tesi gidicem ama randevu vericekler daha.. Umarım uzun bir aralık olmaz..
Günlerimiz bir sonraki randevuları beklemekle geçiyor
şimdiden odalar bakılmaya başlanmış
ne güzel yaa bende bakıyorum bakıyorum
dün converse ayakkabı aldım kızımaa
biras biriksinler resim eklerim yinee
cnm kısımmm artık göbeğimde su dalgaları yapmaya başladı
kıpırdarken göbeğim aşağı yukarı hareket ediyor
çok gülüceğim geliyor ozaman
salı günü kızımı görmeye gidicem
randevum var:98:
renkli ultrasyon ne zaman çekiliyo kızımın tipini çok merak ediyorum :26:
Tünaydın cici anneler
canım bana ayın 3 de 18 martı verdiler hakkaten bekle anam bekle....
hayırlı olsun cicişleri canım....
kimse benim yatağıma yorum yapmadı.....
renkli ultrason dediğin 3 boyutlu ultrason görüntüsü olmuyor mu....ben her gittiğimde ilk siyah beyaz sonra renkliye geçirip gösteriyor bize....renkli dediğimde turuncu bir görüntü oluyor.....
canım bana ayın 3 de 18 martı verdiler hakkaten bekle anam bekle....
hayırlı olsun cicişleri canım....
kimse benim yatağıma yorum yapmadı.....
renkli ultrason dediğin 3 boyutlu ultrason görüntüsü olmuyor mu....ben her gittiğimde ilk siyah beyaz sonra renkliye geçirip gösteriyor bize....renkli dediğimde turuncu bir görüntü oluyor.....
Amin canım, sağ ol:97:maş.. cnm nazar değmesin
balık ağızlı cimcimene:)
C.tesi artı hava güzel faktörü, normal :87:Bugün kimsecikler yok forumda :26:
masallah kuzuma buyumus yaptıgın tepsıler ıse yarıyo bak ısteTünaydın cici anneler
örb arkadaşlar...
turkuzm bence yatak çok pahalı ya az daha zorlasana oda fiyatı! güzel görünüyor ama bana fazla geldi...
bugün bizim çıkmaya başladığımız gün... yani yıldönümüz. gittik bebeğime bir sürü şey aldık... sonra yemek yedik geldik. hava güzel demişsiniz ama burası halen buz gibi....
gem senin battaniyenin ipinden de aldım bakalım elimdeki yelek bitsin becerebilecek myim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?