-----2010 KASIM hamişleri----

yaa bende büyüklerinden gördüm alsam mı diye bir de ipin devamı yok öyle de bir durum var. adam satamıyormuş burda da öyle çok tuhafiye değişik ipler satan bir yer de yok tek yerden aldım. gem ya ben bunu başladım az önce 4 ilmekli nasıl olcak die düğüm gibi oldu.

elınde ılmegı yapıp sıse gecırcen normal ılmek atmıcan fotoya bak o sekılde yapıp sıse gecır

bu sekılde yapıp tam arkasından gecırırsen(fotodakı gıbı yap sagdan sola dogru gecır) sıse acılmıo o dugum fılan yapmıosun

sanırım yapabildim peki örgü ne düz mü örüyoruz yoksa bir sıra düz bir sıra ters mi örüyoruz yoksa hep mi ters örüyoruz. çok oldum ama bu son sorum:26:

iyi akşamlar kızlar bende kasım hamişlerindenim bu haftalarda dr.lar rahim boyunuzu ölçtümü

hosgeldınnnhayırlı olsun bebısın...

ben rahımagzından amelıyat olmustum ekımde o yusden 12.haftadan berı benım hep olculuyo...

genelde drlar olcuyor ama hastanın haberı olmuyor..senın olculdumu

haroşa yapacaksın..hep ters..
ne renk aldın
teşekkür ediyorum gem! sarı aldım ben aslında tam istediğim renk vardı demiştim ya buz mavisi die ama 2 yumakdı gelmez dedi adam seri sonu bunlarda bir daha getirtmeyeceğim o yüzden 2 liradan satıyorum dedi bende sadece sarı renkten 5 tane bulabilince bunu aldım. tatlı bir renk! ilk yeleği de sarı olmuştu annem de yememiş içmemiş sarı ile örmüş diyecek 8 ilmekle ördüm de oluyor gibi inş. 80- 80 ilmekler de örebilirim.
iyi akşamlar kızlar bende kasım hamişlerindenim bu haftalarda dr.lar rahim boyunuzu ölçtümü

ölçmediki benimkini hiç canım. hoşgeldin aramıza.

benımkıde sarııııııı bugun gordugum buyuk olan beyasdı mısır patlamıs gıbı

benımkıde sarııııııı bugun gordugum buyuk olan beyasdı mısır patlamıs gıbı

beyaz renkte yoktu! koyu sarı ama benimki açık sarısının da adedi yoktu... ama tatlı sarı renkte gem kıza erkeğe kullanılabilecek bişi. annem de daha değişik bir ipten bir battaniye örmüştü önceden bir pembe bir de yeşil. hanginizin kızı oğlu olursa artık die iki kız kardeşiz biz de... yeşil alma da ne renk alırsan al dedi annemde

sizlerinde bebekleri hayırlı olsun inşallah Allahım kucağımıza aldığımız günleride gösterir benim 14. haftada 50 mm dedi 5 cm oluyo heralde 16.haftada ölçtü 4cm dedi şimdi dikmiycem filan dedi benim bebek aşağıda biraz rahim ağzımda sürekli bir baskı var bilmiyorum napcam

benımkı acık sarı..alıze mı markası senın sarıyıda gordum eger oysa..

benım ordugum 8. battanıyesı çoçuumun sımdıden baska almıcam kımse ormesın baska yeter dıyodum ama bunu gorunce dayanamadım..kac battanıyeyle kaparız bu olayı bılemıyorum

benım ortalama 3,60 cm bızımde dıkılmıcek..senın olculerın ıyı..daha oncesınde sorunun varmıydı senın :26:
20.haftadan sonra dıkıs olmuyor ama bence 20.haftada olcmesını ıste yıne

anamm anam 8 mi? çok fazla be gem! battaniyeye doyacak çok şükür. ben bir de hazır alırım diyordum gerisi de penye battaniye olur die... Allah bereket versin senin battaniyelere.

evet evet alize baby yazıo... ben de senin sarıyı sevdim eşim bu sarıyı sevdi. onun dediği oldu çünkü bu sarıdan 5 tane alabildik. senin boyutun ii oldu mu? 60 la başlamıştın sanırım ben 5 numara şişle 80 le başlarım diyorum ama.

benım ortalama 3,60 cm bızımde dıkılmıcek..senın olculerın ıyı..daha oncesınde sorunun varmıydı senın :26:
20.haftadan sonra dıkıs olmuyor ama bence 20.haftada olcmesını ıste yıne

18.haftada tekrar gitcem canım zaten dr kendisi dedi her geldğinde ölçcez diye ama çok tedirginim bebek çok aşağıda bide senin alttanmı yoksa üsttenmi ölçüldü

duyan battanıye ormus ben napııyım :) daha hastane cıkısındanda battanıye cıkacak baya artar sayı
senın sarı guseeel ..5 no sısle delık olabılır :26:ben 4 le ordum 66 ılmek...naz 3,5 la 80 oruyor..
bence 80 ıdeal benımkı bıras kucuk oldu ..bıde ıpın artarsa yastık or gusel oluo

18.haftada tekrar gitcem canım zaten dr kendisi dedi her geldğinde ölçcez diye ama çok tedirginim bebek çok aşağıda bide senin alttanmı yoksa üsttenmi ölçüldü
zamanla yukarı cıkıyo bebısın merak etme..alttan olculuyo her seferınde

elimde 3,5 luk bir şiş var ama 4 numarada olur! 5 büyük gelebilir eve bir de düşünüyorum bir ilmek yapsam 5 numara şiş sıkışır iice... sağol gem battaniye yardımın için inş. becerebilirim...

herkese ii akşamlar arkadaşlar... bebişlerinize ii bakın... ben kocamla ilgileneyim azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…