zamanla yukarı cıkıyo bebısın merak etme..alttan olculuyo her seferınde
halledersın kolaycacıkelimde 3,5 luk bir şiş var ama 4 numarada olur! 5 büyük gelebilir eve bir de düşünüyorum bir ilmek yapsam 5 numara şiş sıkışır iice... sağol gem battaniye yardımın için inş. becerebilirim...
herkese ii akşamlar arkadaşlar... bebişlerinize ii bakın... ben kocamla ilgileneyim azcık
dr.beni üstten ölçüyo doğru mu acaba siirtdeyim ben pek alttan bakmıyorlar burda daha önce bi kaybım var ama o rahim yetmezliği diildi kızamıkçıktan dolayı 13. haftadA kürtaj olmuştum ben yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince sen normal hayata devammı
ustten olculdugunu duymadım hıc :26:
kaybın ıcın cok uzuldum saglıcakla al bebegını kucagına ınsallah...
cok yormuyorum kendımı ..kılo alma dıdı drum..bıde bole 25 dklık fılan yuruyusler yok ..az yuruyup dınlenıyorum bole gecıyo...ama sureklı yatıs yok..benımkı tedbır sadece
bilmiyorum ki benimki üstten ölçüyor aslında dr.da bana sürekli yat demedi ama çok korkuyoruz başta eşim çok endişe ediyor çünkü bebek resmen baskı yapıyo rahmime
haklısın korkmakta benımkıde korkudan zaten ..Allah yardımcınız olsun...yat tabı sonu guzel olsun..baska bı dr a gıtme sansın varmı
topu topu 3 dr var zaten birini hiç önermiyorlar öbür 2 sine gdiyorum inan 4 aydır ilişkiye bile grmedk korkudan Allahım tamamına erdirsin inşallah hamileliklerimizi
9 ay yatanlar sadece tuvalet ıhtıyacı ıcın kalkanlar var sukretmelısın yıne halıne...dr una guvenmekten baska sansın yok
slm kızlar nasılsınız nurum ne olmuş anlamadım ben benide doktor alttan muayene etmedi hiç gereklimki eğer öyle bişey varsa bu sefer uçarım ben doktora zaten tetanoz aşısınıda söylemedi bana ordan bi uyusum
meraba hamişler bende 14 haftalık hamileyim 2010 aralık çatlaklar için herhangi bi ilaç yada yağ kullanıyor musunuz?
ben kac kere yazdım burdan rahım agzınızı olcturun dıye gormedınmı hıcç....muhtemelen dr un olcmustur senın haberın yoktur..ama alttan olcum gerekıo benım bıldıgım
benım pımpırıklı bı arkadasım var sordu da nedır bu dıye gır sen konuya
ben kullanıyorum, lierac markası...
haberim yoktu canım ama dediğin gibi mutlaka ölçmüştür illa alttan ölçlüyorsa ozaman ölçmemiştir ama artık usg de yukardan bakıyorlar herşeye
Nası bişe beğendin cnm?
Ben sadelerden hoşlanıom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?