-----2010 KASIM hamişleri----

maraş mı siz nerdesiniz şuan il olarak?

hihiih geçlik ateşi ile biraz heyecanlı anlatmışım nese haftaya kadar bekleyinde ekleyimm

yozgattayız.... eşim elbistanlı ailesi orda ama o hep başka yerlerde yaşamış doğduğundan beridir. ailesi oraya gittiğinde de lisesi için ayrılmamış... sen maraştasın sanırım.

evet canım ama ben hep il dışında oluyorum. burda kalamıyorum
neyseki 3 ay sonra tayinciyis...

canım çok doğal ve şık geldi gözüme
tığla üzerine bişeyler işeyebilirsin
çok süper olur yaaa
inan imrendim
bizede örer misin teyzesi

orerııııımmmmmmmm benımkı bıtıo zaten

ben yelek hırka pek sevmorum o yusden sadece battanıye orebılıorum

hihiih geçlik ateşi ile biraz heyecanlı anlatmışım nese haftaya kadar bekleyinde ekleyimm

genc dıo hala ya anne oluyon kocamansın artık sende çüçüksün ama kocamaaan olcan

ben benımkını bırakcam bole bakıyım neler yapcaksınız ona gore karar verırım bende

canım çok doğal ve şık geldi gözüme
tığla üzerine bişeyler işeyebilirsin
çok süper olur yaaa
inan imrendim
bizede örer misin teyzesi
ben tıg tutmayı bıle beceremıyorum :78:
buna ragmen yun aldıgım yerde tıg gordum kırmızı cok guzeldı aldım hemen napıcaksam

orerııııımmmmmmmm benımkı bıtıo zaten

ben yelek hırka pek sevmorum o yusden sadece battanıye orebılıorum

sende benim gibi karışık işleri pek sevmiyorsun
onu bitir yeter yha
sonrada saklarsın
bak annecim, ben ördüm sana dersin.
geçenlerde bende güzel bi life başladım
çok karışıktı halamız bitirdi
yarın eklerim örneği

genc dıo hala ya anne oluyon kocamansın artık sende çüçüksün ama kocamaaan olcan

ben benımkını bırakcam bole bakıyım neler yapcaksınız ona gore karar verırım bende

hiiihihihi iyileşiyim daha neler dicem size ben ankara da olanlar bilir ... kızılayda izmir caddesinn ucunda erdoğan düğme var oraya girip delircem bi dolu örnekler bulcam sizlere bebişim de sağlığımla geliyorum der bana inşallahhh . bende artık güzel şeler duymak istiyorum ya gebeliğimi öğrendiğim gnden beri iyi bi haber alamadım

hıc sevmem..esım tutturdu ceyızıne ne yaptın barı çoçuuna bsıler yap dıye ole basladım bunada
ekle bakalım nası bısımıs

ıyı ol bebısınde ıyı olsun da ne dersen de buyugum ben kaldırabılırım herseyı

nezaman alıcaz sonucları

çok sevdim bunu bi başlıycam bakalım yapabilecek miyim? pembenin de diplerine bayıldım kız annelerine ...

Eklentiler

• $adsız.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Ya kızlar şalgam suyunun bi zararı var mıdır sizce? Soran oldu mu hiçbir bilene..Benim canım istiyo her yemekte, evde de var ama bilmiyorum ki :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…