-----2010 KASIM hamişleri----

doğumu burada yapmayacağım içn ben doktorla hiç bu meseleyi konuşmadım. doğumu yaptıracak doktor nasıl olcak onu da düşünmüyor değilim. ben de epidüral normal doğum istiyorum hayırlısı sezeryan derlerse ona da fitim... bir şekilde olacak nasılsa?

şimdiden doğum demeyin bana bişiler oluyo:84:

bakın büyle doğurcas kıslarr:84::84::84::84::84::84:

son gülen iyi güler dimi

purcum maşallah cimcimene :81:

Eki Görüntüle 158780

yeleğimi bitirdim kızlar...nasıl olmuş???

keramos ellerine sağlık,çok güzel olmuş.

nazcım ağrıların için geçmiş olsun artık ağrılarımız başlıycak yavaş yavaş benimde biraz ayakta kalayım belim,sırtım,kalçam ağrıyor. en hafif şekilde atlatırız inşallah.

ayşegülçin,daha iyisin içte kanama da bitmiş çok şükür devamı olmaz inşallah.

inşallahh gobuscum tişkür ederiiiiiiiiim

herkese merhaba,

geçmişi anca okuyabildim,sabahtan da hastanedeydim üçlü tarama testi ve kan değerleri için kan verdim,bir de idrar tahlili verdim.

c.tesi kontrolümüz iyi geçti çok şükür. kızım 200 gr olmuş.
toplam da 3 kilo almışım doktorum ye biraz dedi :44:
elevite başladım. mide yanmam oldu arasıra bunun için rennie verdi.
10 gün içinde 3 kere kalçamdan bacağıma doğru kramp girdi bunu sordum magnezyum ilacı verdi.

test sonuçlarım da az önce çıkmış çok şükür 3lü iyi ( darısı diğer arkadaşların başına ) ,kansızlık yoksa sadece idrarımda bakteri çıkmış antibiyotik kullanıcam. bunun dışında Rabbime bin şükür herşey yolunda

dün çarşıya çıktık,kızıma ilk cicileri almaya başladık. resimleri diğer sayfaya yükleyeceğim.

Son düzenleme:
bn daha 4. yumaktayım ama pek öremiyom cnm yaa sen bzi geçersin bu gidişlee

ama bnm sadece 1 yumağım daha var ve ipçi teyze çok uzakk gem inşallah bitirmiştirdi akşam bana resimler yükler güzel güzell bu arada kimse püskül yapmasın ya beğenmedim ben

Gözün aydın canım, maşallah cimcimene

çok sevindim herşeyin iyi maşallah....
kansızlığın yok 3 lünde iyi bakteride geçer inş o birşey değil geçmiş olsun canım.....

Eki Görüntüle 158780

yeleğimi bitirdim kızlar...nasıl olmuş???
ne cevherler varmıs ıcımızde masallah ıyı gunlerde gıysın paşa
sağolasınız kızlar evet dinlenmek nerde....
kız tepsi ne bilmez misin?
çay tepsileri yok mu onlara doldur yiyeceği olsun tepsi...:)

bende 32 ve ilk hamilelik en yaşlı benim
yaşlı degılız canım olgun ve dolgunuz :82:
benimki tutmadı yaaa aşağısı yukarısı hepsi kız diyodu oğluşum geliyo bi dahakine artık
benımde tutmuo hıcbı sekılde
nazın da yarınmış! hepimiz yarına yığılmışız... en son gittiğimde çikolata yemiştim birazcık daha hareketliydi evet gene yerim yarın hareketlensin die.. bakalım.
benımde gece koce geldı sabah hemen degıstrdım randevumu bende yarın gıdıorum :86::86:
hadı gozun aydın canım coook sevındım..elevıtı ben en bastan berı ıcıyorum progestanla beraber :120:

Allah nazarlardan saklasın Bu arada mide yanması bende de var. 28 martta randevum var onun için de ilaç isticem toktorumdan

göBÜŞ maş. kızınaa cnmmm

bu aradaa artık 5. aydan itibaren omega 3 alımına önem vermeliymişiz

balık ;ceviz ;ıspanak yemeliyiz ama ben bir tek cevizle besleniyorum:/

meyvede kilo aldırıyor bebeğe sanırım

yaz gelsede yaz meyvelerinden yesek artık yaaa:84:

maşallah maşallah böle mutlu haberlerden bzde alalım inşallah

gemmmmmmmmm battaniye bittimi hadi fotografını yüklermisin saygılar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…