-----2010 KASIM hamişleri----

ooo yrn dr günü gemcim sen ben mehtap ve şeyma ii hbrlerle gelelim işlhh :)))

evet bende netten uzman tvde izledim bugün 5. ayda beyin çok hızlı gelişiyormuş o yüzden o saydıklarını yemek gerekiyor ceviz hariç gerisini yiyorum ben haftada bir çok şükür....

ahhh ahhh o yaz bir gelse...

yuppiii gem beni seviyo teşekkür ederim aynı renk bnm ipimde çok güzel oluyo süslücenizmi

yumusaaacık bıde

cok esnıyo aklınızda olsun cektıkce buyuyo
bılmıorum suslıcekmıyım..benım yumaklardan bırı bozuk cıktı dutları kotuydu cokta ıcıme sınmedı yanı bu battanıye o yusden suslemeden bole gunluk kulllanırım sanırım:26:

arkadaşlar ya sizin çin takvimi tuttu mu? dediğiniz gibi istisna durumlar var.çok umutlanmamak lazım..kime çin takvimi baktıysam tuttu inanın.ilk uymayan benim.

aynen benimde uymuyor. doğunca bakıcaz. sonuçta doğuma kadar söylenenler ihtimal.
ben allaha bıraktım

ay bugun ben ılk defa ıstıfra edıcektım okadar kotu oldumkııııııııı kocemde şoka gırdı panıkledı ..su tavuktan cıkan seyden...bırak yemeyı kokusunu bıle duymıyım bu saatten sonra :120:

eveeettt ... ben tilki arma Aldım onu dikcem ucuna

yıne bı yemek programı baslamıs sov tv de ..ızlemek ıstemıorum ama dayanamıorum:84:

maşallah canım maşallah.

ayşe battaniye bende yapıyorum püskül yerine ne düşünüyorsun

hiç birşey kenarı zaten düzeysin düzensiz değil ki ' üzerine sadece bi iki renk katıcam turuncu ile bitince resmini koycam 1-2 de kenarlarına koyduğum tilkinin renginden geçiş yapcam çok yaratıcı olacak

[

bende ordan izledim cnm ya

ayy yaz ayyy

yıne bı yemek programı baslamıs sov tv de ..ızlemek ıstemıorum ama dayanamıorum:84:

yemek programı izlemiyorum birde izlesem nolucak bilmiyorum

galiba benim iştahım açıldı ve cnm hep tatlı çekiyor yaaaa

ben galibaa kilo almaya yeni başlıyıcağımm

:26:

pur,turkuazm,naz,şeyma çok teşekkür ederim. Allah her zaman güzel sonuçlar almamızı nasip etsin.

selina tşk ederim.mide yanmasının başlaması normalmiş. doktorum yatmadan 1 saat önce yemek ve içeceği kes dedi. bende yemekten 1-2 saat sonra uyuklamaya başlaıyorum meyve ve süt vakti kalmaz o zmn dedim. ona göre ayarla saatini yada yatmadan önce şurubunu iç öyle yat dedi.

ayşecim,sağol. amin darısı senin başına inşallah.

gem, teşekkür ederim.ben başından beri o tavuktan çıkan şeyi çok zor yiyorum bu yüzden bıldırcın yumurtası yiyorum o biraz daha kolay oluyor. babannem sağ olsun köyden kendi beslediği tavukların yumurtasını gönderiyor taze taze ama ı-ıh 2.lokmada kalıyor. ben 4 .aya kadar folik asite devam ettim. elevite daha yeni başlattı. progestanı da 1 hafta önce son verdik tekrara gerek kalmaz umarım. kullnadığımız ilaçlar şifa olsun napalım herşey bebişlerimiz için.
benim p.tesi sabahları kusmam gelenekselleşti. bu sabah hastane çıkardım. aç karnına gitmem gerekiyordu,hastane de kalabalıktı bunaldım,halsizleştim,tansiyonum düştü çıkardım rahatladım

kangurunu da paylaş lütfeeen

[
yemek programı izlemiyorum birde izlesem nolucak bilmiyorum

galiba benim iştahım açıldı ve cnm hep tatlı çekiyor yaaaa

ben galibaa kilo almaya yeni başlıyıcağımm

:26:
eee agzın bal yesın dıom yok cıkolata yesın dıosun kız annelerı gusel kılo alır tatlılardan
hiç birşey kenarı zaten düzeysin düzensiz değil ki ' üzerine sadece bi iki renk katıcam turuncu ile bitince resmini koycam 1-2 de kenarlarına koyduğum tilkinin renginden geçiş yapcam çok yaratıcı olacak
hıcbısı anlamadım bılıomusun:26:

bende sevmemzaten hanı yarasın dıye zorla tıkıodum ama bugun fecıydı..bızımde kendı tavuklarımız var onlardan en saglıklısından ama olmuyooo ben 1 kere bıle kusmadım bulantım bıle olmamıstı o yusden korktum cook ...

GÖBÜŞ-*-*-*-*- rica ederim cnmcım

ah kıs anneleri:)

yazık ya valla hem çirkinleş hem kilo al

olcek iş deill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…