seninde tokluk düşük gözüküyormu sonuç kağıdın da selma?saol canım seninde gözün aydın değerlerimiz yakın çıkmış
mutluyum1111;11461864 [COLOR="blue" .!.:gözün aydınnnnnnnn[/COLOR]
seninde tokluk düşük gözüküyormu sonuç kağıdın da selma?
sağolun kızlar, inşallah bu defa düşük çıkar, yoksa diyetle falan uğraşmam gerekecek :)
Tuğba, geçmiş olsun, tabi canım temizlik bizden önemli değil. ben biraz saldım çayıra, mevlam kayıra oldum bu konuda :) gerçi annemle çok yakın oturuyoruz sağolsun o hallediyor çoğu işimi.
Selma, odanız tekrar hayırlı uğurlu olsun, nisan hanımefendi çoook güzel geünler yaşasın odasında inşallah :)
Günaydınnnnn,
Herkese iyi haftalara.s.
yok canım düşük değil zaten referans aralığı 80 den başlıyodu e benimki 87
Günaydınnnnn,
Herkese iyi haftalara.s.
yok canım diğeri,107 olan referans aralığı 120den başlıyor,dr düşük felan demedi de ben içkillendim,meraktan soruyorum
kızlar bebeklerin sadece %5i 40.haftada doğarmış,geneli 1 hafta önce yada sonra doğarmış,örneğin benim 26mys ama 12 mayıs ile 9haziran arası miyadında doğum olurmuş
bilmyorumki sonuç kağıdında sadece 2 dğer vardı açlık ve toklukkızlar günaydın,nasılsınız?sabah uyandığımda kendi kendime bugün her şey geçen günlerden daha güzel olacak şeklinde telkin ederek kalktım,pozitif yüklenmek için kızlar.bu arada şeker sonuçlarınız gelmiş ,gözünüzaydın kızlar ,sonuçlara sevindim,yanlız kızlar , ogtt testinde 4 tane sonuç oluyor ,sizinkinde 2 tane neden acaba ,yani açlık tokluk şeklinde,tam anlayamadım.
bu arada tuğbacım geçmiş olsun,bende dün temizlik yaptım,insan biraz hareket edince hali kalmıyor,kendine ve bebişine dikkat et.kendi yormadan çalış,normal doğumda kasların güçlü olması harekette gerekiyormuş,bu nedenle fazlada oturmayın kızlar.biraz dinlenin ,biraz hareket edin.
bana hep oğlum erken gelecekmiş gibi geliyor, İnşallah zamanında gelir hepimizin bebekleri. 4 nisanda beklenen bebek bile 31 ocakta doğmuş ya, korkmaya başladım ben :)
sorma canım,etrafımdakiler hadi gelsin artık dedikce sinirlerim tepeme fırlıyor,benim oğlumun acelesi yok sizene diyorum,bende aksine geç doğucak gibi düşünüyorum,belkide hazirana sarkıcak,eşimi 42.haftanın sonunda sezeryanla almışlar,doğmaya niyeti yokmuş,oğlumda babasına benziyor :)bana hep oğlum erken gelecekmiş gibi geliyor, İnşallah zamanında gelir hepimizin bebekleri. 4 nisanda beklenen bebek bile 31 ocakta doğmuş ya, korkmaya başladım ben :)
günaydın kızlar..nasılsınız bakalım..bu şeker testleri ne oluyor.ben bir ara yaptırmştım.önceki haftalarda.
kaç defa yapılıyor şeker yüklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?