2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ctesi hastane çıkışında bebeğimin şeker sepetini aldım ve pazar günüde bebek odam geldi:)) aslında bu c tesi gelicekti ama erken getirdiler

sağolun kızlar, inşallah bu defa düşük çıkar, yoksa diyetle falan uğraşmam gerekecek :)

Tuğba, geçmiş olsun, tabi canım temizlik bizden önemli değil. ben biraz saldım çayıra, mevlam kayıra oldum bu konuda :) gerçi annemle çok yakın oturuyoruz sağolsun o hallediyor çoğu işimi.

Selma, odanız tekrar hayırlı uğurlu olsun, nisan hanımefendi çoook güzel geünler yaşasın odasında inşallah :)

teşekkür ederim cnaım hepimizin kuzularına rabbim sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin

kızlar bebeklerin sadece %5i 40.haftada doğarmış,geneli 1 hafta önce yada sonra doğarmış,örneğin benim 26mys ama 12 mayıs ile 9haziran arası miyadında doğum olurmuş

kızlar günaydın,nasılsınız?sabah uyandığımda kendi kendime bugün her şey geçen günlerden daha güzel olacak şeklinde telkin ederek kalktım,pozitif yüklenmek için kızlar.bu arada şeker sonuçlarınız gelmiş ,gözünüzaydın kızlar ,sonuçlara sevindim,yanlız kızlar , ogtt testinde 4 tane sonuç oluyor ,sizinkinde 2 tane neden acaba ,yani açlık tokluk şeklinde,tam anlayamadım.
bu arada tuğbacım geçmiş olsun,bende dün temizlik yaptım,insan biraz hareket edince hali kalmıyor,kendine ve bebişine dikkat et.kendi yormadan çalış,normal doğumda kasların güçlü olması harekette gerekiyormuş,bu nedenle fazlada oturmayın kızlar.biraz dinlenin ,biraz hareket edin.

kızlar bebeklerin sadece %5i 40.haftada doğarmış,geneli 1 hafta önce yada sonra doğarmış,örneğin benim 26mys ama 12 mayıs ile 9haziran arası miyadında doğum olurmuş

bana hep oğlum erken gelecekmiş gibi geliyor, İnşallah zamanında gelir hepimizin bebekleri. 4 nisanda beklenen bebek bile 31 ocakta doğmuş ya, korkmaya başladım ben :)

bilmyorumki sonuç kağıdında sadece 2 dğer vardı açlık ve tokluk
bana hep oğlum erken gelecekmiş gibi geliyor, İnşallah zamanında gelir hepimizin bebekleri. 4 nisanda beklenen bebek bile 31 ocakta doğmuş ya, korkmaya başladım ben :)

ben erken gelir diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı

sorma canım,etrafımdakiler hadi gelsin artık dedikce sinirlerim tepeme fırlıyor,benim oğlumun acelesi yok sizene diyorum,bende aksine geç doğucak gibi düşünüyorum,belkide hazirana sarkıcak,eşimi 42.haftanın sonunda sezeryanla almışlar,doğmaya niyeti yokmuş,oğlumda babasına benziyor :)

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım..bu şeker testleri ne oluyor.ben bir ara yaptırmştım.önceki haftalarda.
kaç defa yapılıyor şeker yüklemesi

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım..bu şeker testleri ne oluyor.ben bir ara yaptırmştım.önceki haftalarda.
kaç defa yapılıyor şeker yüklemesi

1 kez yapılıyo canım50 mg olarak eğer sonuç yüksek çıkarsa 100 mg olarak tekrarlanıyo senin sonuç iyi çıkmıştır o yüzden takrarlanmasına gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…