teşekkür ederim ederim canım evet ahşap olabilir yada kelebeklerden falan olabilir o sticker olayı hiç hoşuma gitmedi çünkü
çok güzeller,bende koçtaşda bir stiker gördüm ondan alıcam,boy çizelgesi bir duvarı kaplıyor nerdeysebak böyle bişeyler olabilir yada dolap o şekilde kalsada bunları duvaramı yapıştırsam ay gene kafam karıştı
bak böyle bişeyler olabilir yada dolap o şekilde kalsada bunları duvaramı yapıştırsam ay gene kafam karıştı
bak bencede katılıyorum daha iyi olur ama pek gerek yok sende extraya selma yatağı falan zaten gösterişli boğma ama ikea da böyle lila renkli çiçek şeklinde büyük gece lambaları var duvara monte edebiliyorsun onlara bir bak derimm çok dekaratif durduğu gibi çok da kullanışlı.............
çok ciciler selmaa evet bunları mobilyaya hiç elleme duvara çok şık olurrrrr.......nerden buldun bunlarııııı.............
bunları sona bırakayım o zaman perdelerini halısı falan alayım en son süslerim
hadi kolay gelisn canımselma bencede bunlar duvarda çok daha güzel durur neyse ben çıkayım biraz etrafı toplayayım size iyi muhabbetler
bilmiyorumki canım nevresimmi alıcaksın. ben pek bişey bakamadım canım c tesi hastaneden sonra biraz bakındım eve geçtim pazar günüe annemler bizdeydi bide mobilya geldi montajı falan derken akşam oldu. o niveanın setini nette görmüştüm bende sanki bugün alalım birine karar veripevet bencede öyle yap kuşuummmolumunekankayizsmile
hafta sonu çantardan gördünmüüüüü....ben nivea varya atta çantası ondan gördüm bayağı iyi içindeki ürünler falanda çantasıda çantası iki çeşit bir sırt çantası birde diğerleri gibi saplı fiyatı çok uygundu 34 tl... ürürnlre göre o fiyat çok iyiydi....almadım ama ...
istanbulda özdilek mağazası var mı selmaaa..........
halıda bunun lilası çok hoş olur dimi zaten yuvarlak istiyorum
halıda bunun lilası çok hoş olur dimi zaten yuvarlak istiyorum
daha bulamadım ama böyle bişeyevet gerçekten güzel olurr selmaacımmopuyorumnanaktan
cık olmaz...çok tüylü..Allah korusun bebişin boğazına kaçar tüyler tozlar...antibakteriyel daha az tüylü ya da tüysüz halılar var, ben de bunlardan istiyodum da yeni öğrendim bebeğin odasına tüylü bişey koymanın sakıncalı olduğunuuu:sinifsinif:
şahane olmuş canımmmm....kapı süsün de sepetin dee bayıldım inankii....Allah dağıttığın günleri de göstersin o şekeleri inşallahhh:Saruboceq:
son olarak buda sepetimiz kızlar :)
selma teşekkür ederiz yardımlarından dolayı
altın yastığımız bitince onuda ekleriz:)
hadi kolay gelisn canım
bilmiyorumki canım nevresimmi alıcaksın. ben pek bişey bakamadım canım c tesi hastaneden sonra biraz bakındım eve geçtim pazar günüe annemler bizdeydi bide mobilya geldi montajı falan derken akşam oldu. o niveanın setini nette görmüştüm bende sanki bugün alalım birine karar verip
yok nevresim için değil özdilek bursa firması ya burda iki tane var şu ara acayip indirim var da ondan sana söyleyecektim git diye pijamalar bebiş nevresimleri çizmeler...bebiş kıyafetleri çok yiydi fiyetlar ..........özellikle çok hoş pijama ve sabahlık vardııııı...........
chiicco alırım ben diye düşünüyorum o göserdiğimden yalnız baktım şimdide kargosuz kampanyası bitmiş ama napalım..niveayı da özdilekte görmüştümm......
ÇANTA İÇERİĞİ:
NIVEA BABY ATTA ÇANTASI İLE BİRLİKTE ALT AÇMA BEZİ BULUNMAKTADIR.
1 ADET NIVEA BABY HASSAS CİLTLER İÇİN TEMİZLEME MENDİLİ
1 ADET NIVEA BABY KREMLİ SABUN
1 ADET NIVEA BABY SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500 ML
1 ADET NIVEA BABY BEBEK YAĞI 200 ML
1 ADET PİŞİK ÖNLEYİCİ KREM 100 ML
Havale ile 47,02 TL
teşekkür ederim canım,daha güzelleri sizin olsunşahane olmuş canımmmm....kapı süsün de sepetin dee bayıldım inankii....Allah dağıttığın günleri de göstersin o şekeleri inşallahhh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?