2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim ederim canım evet ahşap olabilir yada kelebeklerden falan olabilir o sticker olayı hiç hoşuma gitmedi çünkü

bak bencede katılıyorum daha iyi olur ama pek gerek yok sende extraya selma yatağı falan zaten gösterişli boğma ama ikea da böyle lila renkli çiçek şeklinde büyük gece lambaları var duvara monte edebiliyorsun onlara bir bak derimm çok dekaratif durduğu gibi çok da kullanışlı.............

çok ciciler selmaa evet bunları mobilyaya hiç elleme duvara çok şık olurrrrr.......nerden buldun bunlarııııı.............

resimleri netten buldum daha güzellerinide c tesi gördüm tanesi 5 tl di ama tüllü falandı bunlar hiç yani onun yanında

selma bencede bunlar duvarda çok daha güzel durur neyse ben çıkayım biraz etrafı toplayayım size iyi muhabbetler

bunları sona bırakayım o zaman perdelerini halısı falan alayım en son süslerim

evet bencede öyle yap kuşuummmolumunekankayizsmile
hafta sonu çantardan gördünmüüüüü....ben nivea varya atta çantası ondan gördüm bayağı iyi içindeki ürünler falanda çantasıda çantası iki çeşit bir sırt çantası birde diğerleri gibi saplı fiyatı çok uygundu 34 tl... ürürnlre göre o fiyat çok iyiydi....almadım ama ...
istanbulda özdilek mağazası var mı selmaaa..........

selma bencede bunlar duvarda çok daha güzel durur neyse ben çıkayım biraz etrafı toplayayım size iyi muhabbetler
hadi kolay gelisn canım
bilmiyorumki canım nevresimmi alıcaksın. ben pek bişey bakamadım canım c tesi hastaneden sonra biraz bakındım eve geçtim pazar günüe annemler bizdeydi bide mobilya geldi montajı falan derken akşam oldu. o niveanın setini nette görmüştüm bende sanki bugün alalım birine karar verip

halıda bunun lilası çok hoş olur dimi zaten yuvarlak istiyorum

cık olmaz...çok tüylü..Allah korusun bebişin boğazına kaçar tüyler tozlar...antibakteriyel daha az tüylü ya da tüysüz halılar var, ben de bunlardan istiyodum da yeni öğrendim bebeğin odasına tüylü bişey koymanın sakıncalı olduğunuuu:sinifsinif:

evet gerçekten güzel olurr selmaacımmopuyorumnanaktan
daha bulamadım ama böyle bişey

doğru söylüyosun bunu model olatrak koydum zaten kız

ÇANTA ıÇERıĞı:
NIVEA BABY ATTA ÇANTASI ıLE BıRLıKTE ALT AÇMA BEZı BULUNMAKTADIR.
1 ADET NIVEA BABY HASSAS CıLTLER ıÇıN TEMıZLEME MENDıLı
1 ADET NIVEA BABY KREMLı SABUN
1 ADET NIVEA BABY SAÇ VE VÜCUT ŞAMPUANI 500 ML
1 ADET NIVEA BABY BEBEK YAĞI 200 ML
1 ADET PıŞıK ÖNLEYıCı KREM 100 ML
Havale ile 47,02 TL

son olarak buda sepetimiz kızlar :)
selma teşekkür ederiz yardımlarından dolayı
altın yastığımız bitince onuda ekleriz:)
şahane olmuş canımmmm....kapı süsün de sepetin dee bayıldım inankii....Allah dağıttığın günleri de göstersin o şekeleri inşallahhh:Saruboceq:

yok nevresim için değil özdilek bursa firması ya burda iki tane var şu ara acayip indirim var da ondan sana söyleyecektim git diye pijamalar bebiş nevresimleri çizmeler...bebiş kıyafetleri çok yiydi fiyetlar ..........özellikle çok hoş pijama ve sabahlık vardııııı...........
chiicco alırım ben diye düşünüyorum o göserdiğimden yalnız baktım şimdide kargosuz kampanyası bitmiş ama napalım..niveayı da özdilekte görmüştümm......

bi sitede daha gördüm canım ben bak sana özelden link atayım bak

34 tl ydi ...kararsız kaldık eşimleeee.......chicco daha iyi mi olur diyeee...

şahane olmuş canımmmm....kapı süsün de sepetin dee bayıldım inankii....Allah dağıttığın günleri de göstersin o şekeleri inşallahhh:Saruboceq:
teşekkür ederim canım,daha güzelleri sizin olsun
ben biraz nette takılıp sonrada yemeğe geçerim öpdüm kızlar hepinizi

ya kızlar bende sticek şeklinde bulut istyrm aslında bulmuştum nette bi yerde ama nerde bulduğumu bulamyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…