2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile

evet baktım selmacımmm bda uygun gerçekteennnn.........bende diğeini alayım diyorum bu kargolu46 falan diğeri 45 tl kargolu 52 falan gelir herhalde ama ürünü bir fazla bir alt açma fazlalığ var birde rengide hoşumagitti onun ama buda iyi bir düşünelim bakalımmmm..........

34 tl ydi ...kararsız kaldık eşimleeee.......chicco daha iyi mi olur diyeee...
bak ben ne duydum her bebeğin teni farklı oluyomuş ne kadar iyi de alsak bebişlerde deneyip görcez canım ben o yüzden küçük ml den alcam ona göre büyüklere geçicem sebamed düşünüyorum ama chiccoda kafamı kurcalıyo çünkü çanrtası falan çok uyguna geliyo kararsızım bende yani

aaa selma baktım kargosu 4 tl miş senin gösterdiğinle hemen hemen aynı gelecek gibi kuşum ben ilk baktığımızı düşün derimmmm..........

sağol selmacım iyim bebişde iyi şükür sen nasılsın bu arad niveanın ürünlerinden migrosda da var üstelik çantası falan chicco dan daha güzel niveanın ürünnleride çok güzel ablam kullanıyo çok memnun

1-Chicco İlk Aylar Şampuanı 300 ml
2-Chicco Bebek Yağı 200 ml
3-Chicco Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml
4- Chicco Su Bazlı Pişik Önleyici Krem 100 ml
5-chicco Talk Pudrası 150 gr
6- Chicco Temizleme Mendili 24'lü
7-Chicco Kalın Alt Açma Minderi
şimdi bu 44,90

1-adet 72'li Islak Mendil
2-1 adet Cildin Hava Almasına İzin Veren Koruyuculu Talk Pudra 200ml.
3-1 adet Bebek Yağı 200ml.
4-1 adet Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml.
5-1 adet Süt Bazlı Sabun 125gr.
6-1 adet Yüksek Korumalı Pişik Kremi 100 ml.

buda 39

bi bakalım bi karar vericez bugün inşallah
ya selma pazarda mı sticer var?

evet canım pazarda var ben kelebekleride ordan beyendim çokda çeşit var

evet tubacım ama nivea da iyi chicco da kuşum sorun olacağnı sanmam birde çokçok beyaz tenliyseniz bu kadar hashas olur bence biz buğdayız hiç alerjen ve hashas durumumuz yok pek takılmıyorum birazda alıştırmaya da bağlı kuşummm........ne şekilde büyüyenler var gerçekten eşim bazen çok kızıyor banaaa...

evet ama kargolu 45 falannn.diğeri kargolu 49 ürünü fazlaa
birde çantanı rengi diyorum bennn...kaydirigubbakcemile5 oyumu kullanıyorum ilk çantaaa...

gokkusak, abera, ant., cici25, Duam, ipeknil, may28, selma2429+, sevda__, zeynoxx42

niye sustunuz yaaaaa...............

selma 39 tl olan chicconun çantasımı ben cuma günüm50 tl ye aldım çantası çok kullanışlı çok beyendim rengide fena değil ama 39 iyi

slm arkadaşlar...geçmişi okuyim dedim...şimdide etrafı toplamam lazım ama üşeniyorum..selma bebek şekeri malz. netten sipariş vermiştin değilmi..ödemesi ne zaman yapılıyo hemen aynı gün mü...ben merkeze uzaktayımda biraz ona göre ayarlayıp sipariş vericemde...

gokkusak, abera, ant., cici25, Duam, ipeknil, may28, selma2429+, sevda__, zeynoxx42

niye sustunuz yaaaaa...............

ya tatlım ben çok düşünmüyorum böyle şeyleri ne farkı var ki ikiside iyi markalar aslında ben alıp almamakta bile kararsızım abalam pişik önleyicinin bi faydası olmadığını söyledi e vücut içinde zaten saf zeytin yağı kullanmayı öneriyorlar o yüzden alsam mı bilmiyorum

selma 39 tl olan chicconun çantasımı ben cuma günüm50 tl ye aldım çantası çok kullanışlı çok beyendim rengide fena değil ama 39 iyi
hadii yaa bu çok iyi ozamaannnnn...kaydirigubbakcemile5

evet olabilir ama şampuan falan ne yapacaksınnnn..... zeytinyağı da banyodan sonra ama bebek yağınla her gün şöyle masaj yapmak lazımmm.................boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…