ananı çağırcan canım,o bebeğe bakarken sen duşunu alıcan,yada eşlerimiz ne günler için değilmianammmmmmm duş almak lüksmü olucakmış kafamçokkarıştı napıcaz ya bizzzzzz hiç çekemem valla dayanamam ben öyle şapşal şapşal duramam saçım başım düzgün olmalı bayanssulusmile
devrimim bende uni baby ıslak mendilinden alıcam sadece su ve pamukmuş arkadaşım kullandı yeni doğduğunda bebeği ve memnun kaldı
bende onu düşünüyorum.annemde ıslak pamukla silersin diyordu mendil değdirme baştan dedi ama buda katkısız olduğu için deniyelim diyorum.
ananı çağırcan canım,o bebeğe bakarken sen duşunu alıcan,yada eşlerimiz ne günler için değilmi
onların zamanından kalmış bi söz elvancım ya eskiden çocuklara bişey almıyolarmışki kıundaklayıp bırakıyolarmış:)) ama şimdi öylemi
yer inşallah lülülülülülü
buda ıslak pamukmuş,bunu önerdiler ama sorarım yine dr a
doğdukdan sonra don biçmeye vaktimiz olcakmı sence?bana duş almak bile lüks olucak diyor ablam
tamamen katılıyorum bacılar. eski kafaların düşünceleri işteee.
aslında gerçekten katkısızsa pamuktan daha kullanışlıdır sürekli pamuk ıslatıp silmek zor olur kanımca ama bu hazır hemen çıkar sil
valla benim anama sonsuz minnet ve şükranlarımı bir borç bilirim,ben daha erken dedikçe hem beni itti,hemde saolsun tüm eksiklerimizde yardımcı oldu,ah işte bide mani olmaya çalışmasalar eski kafa olduklarını kabul etseler:)) ama nerdee gelde anlat
valla benim anama sonsuz minnet ve şükranlarımı bir borç bilirim,ben daha erken dedikçe hem beni itti,hemde saolsun tüm eksiklerimizde yardımcı oldu,
benim kaynanam ise hiçbişey yapmıyıp sadece yorum yapanlardan,yok çocuğun adı şu olsun,yok paranızı çar çur etmeyin,hele eski nevresim takımları ve perde olayı kopardı beni
evet o çok pratik olcak bizim için her altını açmada ılık su getir pamuğu ıslat sil bizi biraz sıkar gibi geliyo.
evet anneni takdir ettim valla şanslısınvalla benim anama sonsuz minnet ve şükranlarımı bir borç bilirim,ben daha erken dedikçe hem beni itti,hemde saolsun tüm eksiklerimizde yardımcı oldu,
benim kaynanam ise hiçbişey yapmıyıp sadece yorum yapanlardan,yok çocuğun adı şu olsun,yok paranızı çar çur etmeyin,hele eski nevresim takımları ve perde olayı kopardı beni
valla benim kaynanamda iyidir hoşturda oda herşeyini örebilceğni düşünüyo. eşim geçen gün dalga geçti çıtçıtlı badide ör diye kaydirigubbakcemile3 kadının elinden gelende o neyapsın düşünce okadar
kızlar emzirme atletimi sütyenimi alcaksınız,ben atletini almayı düşünüyorum,sütyen alsak bile atlet giymemiz gerekirmiş ama atlet sütyeninde işini görürmüş?
ama mecburen giyeceksin canım üzgünüm,ben de hayatta atlet giymem ama gebe kldığımdan beri giyiyorum,üşütmemen lazımben atlet olayını sevmiyom ya sütyen alıcam yaz günü atleti hiç çekemem
evet anneni takdir ettim valla şanslısın
delikafadulden örsün kız örüyosa oda iyi bizimki bi b.. dan anlamıyo yeteneksiz karı
kızlar emzirme atletimi sütyenimi alcaksınız,ben atletini almayı düşünüyorum,sütyen alsak bile atlet giymemiz gerekirmiş ama atlet sütyeninde işini görürmüş?
ama mecburen giyeceksin canım üzgünüm,ben de hayatta atlet giymem ama gebe kldığımdan beri giyiyorum,üşütmemen lazım
aminnnnohhhhhh mayıs anneleri muhabbet almışbaşını gidiyo...hem iş yapıyorumhenmde sizi takip ediyorum...ahh anacım ahh çok özledim onu...saolsun park yatak yatağı nevresim takımı havlusu küveti battaniyesi daha neler neler...kendisi üslendi...üstelik dulmaaşıyla yapıyo bütün bunları...allah anneciğime uzuunnnn ömür versin..amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?