2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi bunun aynısından örüyo çok hevesli valla

Gerçekten yonca mı taktı nişanda.Ciddi mi.Bebek hediyesi olarak gelmiştir o da birinden :roflol:
getirip yakama takmadı ama getirdiği çeyiz varya atlet külot felan onun üstüne takmışdı,onun dışındada hiç bişey takmadı birde saolsun nikahımızda yarım altın takdı :)düğünde bişey takmadı

teşekkürler canım unutmasak da gitsek
bu daha güzelmiş ben dagiden aldım dedikleri gibi babanne südyeni b
ir de benim genelde desteklidir çamaşırlarım bu sadece pamuklu bi bez gibi olunca göğüs ucu belli olyo kullanılırmış gibi değil, işte çok zor durumda kalınırsa

hehe benim gğüsler iyide ucu yok :kedi: küçücük nasıl çıkıcaklar bilmiyom:))
nerdesin yahuu
dolar dolar emin ol,ben 80 takıyordum şimdi kafam kadar oldular göbeğim büyümüyor onlar büyüyor,bebek orda gelişiyor olabilirmi?şaşırmışdır belki yavrum yolunu :ecrin_bebek:
delikafadulden olabilir kafan kadar olduysa senin yaramaz yerini beyenmemiş yukarı çıkmış olabilir

oh maşallah ya ben bilezik istiyorum:)
selmaaaaalsanaalsanasmile ben geldimm kızzzzz.......
kafayı yedim zaten sabahtan beri...pc ye ne kdar alışmışım ben yaaaaa............
özledim siziyyyaaaa
geldim kuşum yerime bakıcak eleman arıyoruzya bi bayan geldi onla konuşuyodum
Gerçekten yonca mı taktı nişanda.Ciddi mi.Bebek hediyesi olarak gelmiştir o da birinden :roflol:
lütfetmiş yonca takmakla hiç gerek yoktu aslındadelikafadulden
elvancım bu konularda bende pek iyi değilim selma gelsin bir el atarr

bu arada geldimi chicco çantan nasıl buldun canım merak ettimmmm............çantayı özellikleeee...........
geldi kuşum eğer bana soruyosun dün aldığım bütün ürünler geldi

50gr tuttu ikisi ama altının gramını bilmiyorum,ya bunları düşünmeleri lazım,benim eşime de dedim ki,ya birde sen söyle bakalım,hatunun ailesi 3 bilezik takıyor,bebeğin odasını ablası alıyor,pusetinden patiğine herşeyi yapıyorlar,anne sen ne yapmayı planlıyorsun de,belki utanırda alır dedim,eşim dedi ihtiyacımız yok,yapana zorla yaptırmıyoruz,yapmıyanın da keyfi bilir,ben dilenemem kimseden dedi.yani belki olumsuz cevap alıcağından korkuyor ama ben bir kere sinir oluyorum ya kadına birde böyle rahat olması beni çıldırtıyor

ıyy nefret ediyorum kaynanamda hiçbişey takıcağınıda sanmıyorum arkadaşın kaynanası bi bilezik bebeğede tam altın takmıştı bebek 6 aylık oldu daha bi paket bez almadılar hep kaynanası alıyo böyle kaynanalarda var işte

Oh maşallah vallahi.İki taraftan da yeniden düğün takısı gibi olmuş.Güle güle kullan canım

oh kız bu işler bizde hiç yok herhalde kimse ne kayınvalidem ne annem faln öyle bişey demiyolar

Esracım
ImageShack® - Online Media Hosting burdan yükle resmini.Sonra linki dağ resmi gibi bi şekil var ya yazı yazdığımız yerde.Kopyalayıp oraya yapıştır canım

teşekkür ederim canım. sonunda göbüşü ekledim. göbüşler böllümüne küçük foto oldu acık

elvancım bu konularda bende pek iyi değilim selma gelsin bir el atarr

bu arada geldimi chicco çantan nasıl buldun canım merak ettimmmm............çantayı özellikleeee...........

bana sorduysan, evet geldi çoktan. kullanışlı bişey gibi geliyor ama ben baya iyi bir fiyata yakalamıştım. içindeki ürünlerden de çoğu kiişi memnun

çok cicimiş

sineğin yağını çıkarcakmış canım.

kızlaaaaarrrrr göbüşler bölümüne fotomu ekledim bir bakıverin yahu size de cücük mü gelcekkkkopuyorumnanaktan

bizde varda işlerine gelmiyo -tatlicadiarzu-
canım az önce de dedim,kimse pırlanta beklemiyor,özenle örülmüş bir patik,gözlerindeki o sevinç yetcekde artcak,heycanımızı paylaşsalar yine olucak,benim miğde bulantılarım başladığında bodrumda yaşıyorduk,kaynanam daha çok erken bunlar için demişdi,ki miğde bulantısı hamilelik belirtilerindendir
yani insanı çileden çıkarıyorlar benim tepkim ona,yoksa gerçekten takcağı bilezikle ben zengin olmuycam,yakmıyınca da muhtaç olmam allahın izniyle

canım herşeyin hayırlısı içini ferah tut seennn..dualarımız seninle..allahım bebbişini sana bağışlasın
kızlar internetten satın aldığım chicco bakım çantası geldi inceliyim de fikirlerimi söyliyim
aayyy gelmiş beğenmişsin okudum şimdi çoookkk sevindimmm canımmmmm
güzel görünüyor ama hiç sevmiyorum işte böyle ayrııı.destekliye alışığımmm.......

çççoookkkk cicii.........

nasıl hepsini beğndinmi ............ çantayıda çok beğenmişsin sevindimmmm.....:sm_cool:içim rahatladdıı..........

göbüşün çok şeker,ben kendiminkine küçük diyordum ama benimki büyükmüş,
bende chiconun setinden sipariş ettim,7ürün var için de 39 90 fiyatı,selma da aynısından aldı,selmanınki gelmiş gayette iyi gözükdüğünü söyledi,benim ki daha gelmedi

yaaa biizmkide sağda solda selma bi aşeriyoki sürekli engin bunu getir engin şnu getir diyo diyomuş kafamçokkarıştı halbuki ben hiç aşermedim bizimki bide yalancıdelikafadulden

gökkuşak sen hala almadınmı canım msn açınca kameradan gösteririm sana ama bugün açarsan gösteririm:)akşama eve götürürüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…