örgü konusunda yetenekli bir komşumuz var, bebeğe kışlık tulum örmüş, çıtçıt yerine de minik düğmeler koymuş, o kadar şeker olmuş ki. kayınvaliden örgüye çok hevesliyse tarif et bir tane örsün :)
getirip yakama takmadı ama getirdiği çeyiz varya atlet külot felan onun üstüne takmışdı,onun dışındada hiç bişey takmadı birde saolsun nikahımızda yarım altın takdı :)düğünde bişey takmadıGerçekten yonca mı taktı nişanda.Ciddi mi.Bebek hediyesi olarak gelmiştir o da birinden :roflol:
teşekkürler canım unutmasak da gitsekbakın şimdi kızlar 3 yerde var denilebilir ama 1. si yeşildirek te hani eminönüne kapalıcarşıdan çıktıktan sonra ağız kısmından giriş yapıp devamlı yokuş aşağı iniliyorya sağ tarafın üst kısmında bebettonun toptancısı orda internet sitesinde tam adresi var hatta biz ilk oraya gittik tam yeri diye ama adımımızı attık adam dedi toptancıyız satmıyoruz havuzlu hanın içinde crayz bebe var orda bakın dedi oraya gittiğimizdede hem diğer eşyalar için eşim bakmış hiç ürünü yok dedi. sonra 3. bizim aldımız yere gittik mercan denilen yerin hemen üstünde bir sokakta ama tam tarif istersen bayazıt otobüs durağında inince kapalıçarşının kapısından girmeden solda pazar gibi sergilerin ordan girip sonuna kadar devam ediyorsun oranın sonundan ilk sağdan gir ufuk bebe ve kocaman bebetto yazıyor zaten acık adreside karttan yazıyorum:mühürdar emin paşa sok. doğan han. no:5/7 bakırcılar bayazıt.adamlar baştan diyorlar toptancıyız diye ama zaten aldığın şeyler mesala battaniye bir tane takımlan 3 lü falan mevlüt takımları birli nevresin takımı birli çanta tekli alt açma tekli benim dörtlü aldığm çok güzel alt pantolon pacaları lastıkli tanesi 4,5 liraya geldi. uzun süre giydireceğin şeyler. ama gitmeden internet sitesinden bakın bazı paketli ürünleri açtırmıyorlar. ben incelediğim için ne alacağımı biliyordum. zaten tüm ürünlerin acılmışları duvarlarda asılı hanğisini istiyorsan paketini tık veriyor adam. biraz suratsızlar ama bu markayı böyle fiyata alınca hiçç sesimi çıkartmadım. umarım yeterli olmuştur.
bu daha güzelmiş ben dagiden aldım dedikleri gibi babanne südyeni bbizimkiler ilk çocuklar için annelerine bilezik taktılar hep,ikinci doğumlarda çeyrek altın taktılar,onun dışında annemde tüm torunlarına bilezik aldı,ben tek çocuk istediğim için bana 2 tane takıyor
bu atleti bunun sütyeni daha güzel duruyor,%100 pamuk bence kullanışlı gibi ama kullanmadaan bilinmez neden eklenmiyor acaba
hehe benim gğüsler iyide ucu yok :kedi: küçücük nasıl çıkıcaklar bilmiyom:))ben geçenlerde emzirme sütyeni aldım...ne alakaysa 80 bedenden başlıyomuş bu sütyenler e bende okadar gögüs yokki...en azından hastenede takarımidaretn die bir tane aldım..ama rahat emziremicemsanırım...ortadan açılanlardan bulmamadım...ucundan açılanlardanda gögüs tamolarak çıkmıyo..malum hamilelikte doldurmaya başladım75 bedeni azcıkta olsa kaydirigubbakcemile3
nerdesin yahuumerhabaa kızlar nette sorun vardı giremedim yaa sabahtan beriii offfff............patladımmm
uny baby ye katılıyorum ben alıp kenara atıyorum yavaş yavaş sanki kıtlık çıkacakdelikafadulden
ama saf pamuk ve su da çok iyi arkadaşım hep öyle kullanıyor bendde evde iken öyle yapacağım yalnızca dışarda gezmelerde pratik mendil kullanmay düşünüyorum..küçük bir kabın içine koymuş pamuk ama şu makyaj için olanlar var yuvarlak onlardan daha pratik kaloriferin üstün dede hep ılık suyum var diyor bebekde beyaz tenli..benim kafama yattı vallahi........
delikafadulden olabilir kafan kadar olduysa senin yaramaz yerini beyenmemiş yukarı çıkmış olabilirdolar dolar emin ol,ben 80 takıyordum şimdi kafam kadar oldular göbeğim büyümüyor onlar büyüyor,bebek orda gelişiyor olabilirmi?şaşırmışdır belki yavrum yolunu :ecrin_bebek:
oh maşallah ya ben bilezik istiyorum:)bende aldım uni baby üçlüsüne 11 lira vermiştim ama devamlı onlarla başa çıkamayız kızlar içinde az var çünkü pamuk su daha mantıklı gezmelerde kullanılır ıslak mendil.ah ne varsa yinede insannın annesinde var benimki hafta sonu aldı beni götürdü bilezik seçtirdi. 30 grlık bizik aldı annecim ya ve sırf benim eksiklerimi alsın altınımı falan alsın diye evde duran annem yakın bir yerde işe girdi. nasıl ödicez hakkın annelirimizin bilmiyorum.
geldim kuşum yerime bakıcak eleman arıyoruzya bi bayan geldi onla konuşuyodumselmaaaaalsanaalsanasmile ben geldimm kızzzzz.......
kafayı yedim zaten sabahtan beri...pc ye ne kdar alışmışım ben yaaaaa............
özledim siziyyyaaaa
lütfetmiş yonca takmakla hiç gerek yoktu aslındadelikafaduldenGerçekten yonca mı taktı nişanda.Ciddi mi.Bebek hediyesi olarak gelmiştir o da birinden :roflol:
geldi kuşum eğer bana soruyosun dün aldığım bütün ürünler geldielvancım bu konularda bende pek iyi değilim selma gelsin bir el atarr
bu arada geldimi chicco çantan nasıl buldun canım merak ettimmmm............çantayı özellikleeee...........
50gr tuttu ikisi ama altının gramını bilmiyorum,ya bunları düşünmeleri lazım,benim eşime de dedim ki,ya birde sen söyle bakalım,hatunun ailesi 3 bilezik takıyor,bebeğin odasını ablası alıyor,pusetinden patiğine herşeyi yapıyorlar,anne sen ne yapmayı planlıyorsun de,belki utanırda alır dedim,eşim dedi ihtiyacımız yok,yapana zorla yaptırmıyoruz,yapmıyanın da keyfi bilir,ben dilenemem kimseden dedi.yani belki olumsuz cevap alıcağından korkuyor ama ben bir kere sinir oluyorum ya kadına birde böyle rahat olması beni çıldırtıyorhelal olsun annene okadar biriktirdiyse şimde nerden baksan burmalar 20 gr ve 1000 lira yani dün kayınvalidem hani şu çeyrek altın dizilerek oluşturulan bilezik gibi künyeler varya bağlantılı gibi onlardan yapsak kızım nasıl olur dedi havuzlu handayken ben vc deyken eşimle konuşmuşlar. siz bilirsiniz dedim ama ben kullanamam onu dedi köyde gelinlerin hepsinde var dedi. köy başka burası başka ama . sonra ben zırt pırt vc ye girdiğim için ikinci gittiğimdede demiş eşim anneleri 1500 liraya bilezik yaptı sen söz vermişsin tomurcuk sizden beşibiyerde bekliyor diye söylemişimdir demiş olur demiş eşim söylediğinde çok şaşırdım tembihlesem söylemezdi yani. bakalım olcekmi bizim beşibiyerde :lepi:
şimdi bunun aynısından örüyo çok hevesli valla
bende baayıldım,bırak örsün kızım ne güzel işde,elinden gelen budur belki kadının,zaten biz onlardan pırlantalar beklemiyoruz,sadece önemsediklerini göstersinler yeter
50gr tuttu ikisi ama altının gramını bilmiyorum,ya bunları düşünmeleri lazım,benim eşime de dedim ki,ya birde sen söyle bakalım,hatunun ailesi 3 bilezik takıyor,bebeğin odasını ablası alıyor,pusetinden patiğine herşeyi yapıyorlar,anne sen ne yapmayı planlıyorsun de,belki utanırda alır dedim,eşim dedi ihtiyacımız yok,yapana zorla yaptırmıyoruz,yapmıyanın da keyfi bilir,ben dilenemem kimseden dedi.yani belki olumsuz cevap alıcağından korkuyor ama ben bir kere sinir oluyorum ya kadına birde böyle rahat olması beni çıldırtıyor
helal olsun annene okadar biriktirdiyse şimde nerden baksan burmalar 20 gr ve 1000 lira yani dün kayınvalidem hani şu çeyrek altın dizilerek oluşturulan bilezik gibi künyeler varya bağlantılı gibi onlardan yapsak kızım nasıl olur dedi havuzlu handayken ben vc deyken eşimle konuşmuşlar. siz bilirsiniz dedim ama ben kullanamam onu dedi köyde gelinlerin hepsinde var dedi. köy başka burası başka ama . sonra ben zırt pırt vc ye girdiğim için ikinci gittiğimdede demiş eşim anneleri 1500 liraya bilezik yaptı sen söz vermişsin tomurcuk sizden beşibiyerde bekliyor diye söylemişimdir demiş olur demiş eşim söylediğinde çok şaşırdım tembihlesem söylemezdi yani. bakalım olcekmi bizim beşibiyerde :lepi:
oh kız bu işler bizde hiç yok herhalde kimse ne kayınvalidem ne annem faln öyle bişey demiyolarhelal olsun annene okadar biriktirdiyse şimde nerden baksan burmalar 20 gr ve 1000 lira yani dün kayınvalidem hani şu çeyrek altın dizilerek oluşturulan bilezik gibi künyeler varya bağlantılı gibi onlardan yapsak kızım nasıl olur dedi havuzlu handayken ben vc deyken eşimle konuşmuşlar. siz bilirsiniz dedim ama ben kullanamam onu dedi köyde gelinlerin hepsinde var dedi. köy başka burası başka ama . sonra ben zırt pırt vc ye girdiğim için ikinci gittiğimdede demiş eşim anneleri 1500 liraya bilezik yaptı sen söz vermişsin tomurcuk sizden beşibiyerde bekliyor diye söylemişimdir demiş olur demiş eşim söylediğinde çok şaşırdım tembihlesem söylemezdi yani. bakalım olcekmi bizim beşibiyerde :lepi:
oh kız bu işler bizde hiç yok herhalde kimse ne kayınvalidem ne annem faln öyle bişey demiyolar
Esracım
ImageShack® - Online Media Hosting burdan yükle resmini.Sonra linki dağ resmi gibi bi şekil var ya yazı yazdığımız yerde.Kopyalayıp oraya yapıştır canım
elvancım bu konularda bende pek iyi değilim selma gelsin bir el atarr
bu arada geldimi chicco çantan nasıl buldun canım merak ettimmmm............çantayı özellikleeee...........
getirip yakama takmadı ama getirdiği çeyiz varya atlet külot felan onun üstüne takmışdı,onun dışındada hiç bişey takmadı birde saolsun nikahımızda yarım altın takdı :)düğünde bişey takmadı
canım az önce de dedim,kimse pırlanta beklemiyor,özenle örülmüş bir patik,gözlerindeki o sevinç yetcekde artcak,heycanımızı paylaşsalar yine olucak,benim miğde bulantılarım başladığında bodrumda yaşıyorduk,kaynanam daha çok erken bunlar için demişdi,ki miğde bulantısı hamilelik belirtilerindendirbizde varda işlerine gelmiyo -tatlicadiarzu-
canım herşeyin hayırlısı içini ferah tut seennn..dualarımız seninle..allahım bebbişini sana bağışlasınÇok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
aayyy gelmiş beğenmişsin okudum şimdi çoookkk sevindimmm canımmmmmkızlar internetten satın aldığım chicco bakım çantası geldi inceliyim de fikirlerimi söyliyim
güzel görünüyor ama hiç sevmiyorum işte böyle ayrııı.destekliye alışığımmm.......bizimkiler ilk çocuklar için annelerine bilezik taktılar hep,ikinci doğumlarda çeyrek altın taktılar,onun dışında annemde tüm torunlarına bilezik aldı,ben tek çocuk istediğim için bana 2 tane takıyor
bu atleti bunun sütyeni daha güzel duruyor,%100 pamuk bence kullanışlı gibi ama kullanmadaan bilinmez neden eklenmiyor acaba
çççoookkkk cicii.........
hehe benim gğüsler iyide ucu yok :kedi: küçücük nasıl çıkıcaklar bilmiyom:))
delikafadulden
nerdesin yahuu
delikafadulden olabilir kafan kadar olduysa senin yaramaz yerini beyenmemiş yukarı çıkmış olabilir
oh maşallah ya ben bilezik istiyorum:)
geldim kuşum yerime bakıcak eleman arıyoruzya bi bayan geldi onla konuşuyodum
lütfetmiş yonca takmakla hiç gerek yoktu aslındadelikafadulden
geldi kuşum eğer bana soruyosun dün aldığım bütün ürünler geldi
valla kimseden beklemem de eşimin aklına gelip bana bi doğum hediyesi almasını beklerim doğrusubizde varda işlerine gelmiyo -tatlicadiarzu-
göbüşün çok şeker,ben kendiminkine küçük diyordum ama benimki büyükmüş,teşekkür ederim canım. sonunda göbüşü ekledim. göbüşler böllümüne küçük foto oldu acık
bana sorduysan, evet geldi çoktan. kullanışlı bişey gibi geliyor ama ben baya iyi bir fiyata yakalamıştım. içindeki ürünlerden de çoğu kiişi memnun
yaaa biizmkide sağda solda selma bi aşeriyoki sürekli engin bunu getir engin şnu getir diyo diyomuş kafamçokkarıştı halbuki ben hiç aşermedim bizimki bide yalancıdelikafaduldencanım az önce de dedim,kimse pırlanta beklemiyor,özenle örülmüş bir patik,gözlerindeki o sevinç yetcekde artcak,heycanımızı paylaşsalar yine olucak,benim miğde bulantılarım başladığında bodrumda yaşıyorduk,kaynanam daha çok erken bunlar için demişdi,ki miğde bulantısı hamilelik belirtilerindendir
yani insanı çileden çıkarıyorlar benim tepkim ona,yoksa gerçekten takcağı bilezikle ben zengin olmuycam,yakmıyınca da muhtaç olmam allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?