2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

açarım canım bugün sipariş verecemmmm akşam ani çıktık iş yerinden kocişin gelmesini bekliyommmmmmmmmmm:teselli:

Selma, seninki cidden numunelik :)) kadında yok yok, herkesin kötü yönleri oluyor ama seninki baya aşmış :))

bende baayıldım,bırak örsün kızım ne güzel işde,elinden gelen budur belki kadının,zaten biz onlardan pırlantalar beklemiyoruz,sadece önemsediklerini göstersinler yeter

örsün tabi canım bende memnun oluyorum torunu için bişeyler yapıyo diye.
ben başka bişey kasdetmiştim yani bişey almasakta olur herşeyi örülür gibi bi düşünce oluyo diye :))))

slm, kızlar selma ben chicco çantasında 6 ürün gördüm nette bi sitede baktığımda
7 ürünmü var içinde?

Selma benimki de geçen gün gece rüyamda höşmerim gördüm uyandım Sertan aşkım üzme beni şimdi sabah alırım gece nerden bulayım dedi dedim.Bak seeen dedi .Sabah da unuttu almadı dedim.E zaten çok isteseydin sen kendin gider alırdın dedi Yoo almazdım dedim ben de

elvoscan, göbeğin çok şeker görünüyor, maşallah sana ve bebeğine.

teşekkür ederim canım

valla kimseden beklemem de eşimin aklına gelip bana bi doğum hediyesi almasını beklerim doğrusu

hamile kalmadan önce ben de bizimkine sıra taşlı yüzük ve nazarboncuklu bilekli isterim diyordum. ama şimdi okadar çok masraf yapıcaz ki hiç bişey demiyorum. yazık kendini mahçup hissetmesin. zaten işten çıktım. biraz düzlüğe çıkınca alır artıkkk

açarım canım bugün sipariş verecemmmm akşam ani çıktık iş yerinden kocişin gelmesini bekliyommmmmmmmmmm:teselli:
al al vereliniortak
Selma, seninki cidden numunelik :)) kadında yok yok, herkesin kötü yönleri oluyor ama seninki baya aşmış :))
türünün son örneği bizimki nesli tükenmiş bu son delikafadulden delikafadulden
slm, kızlar selma ben chicco çantasında 6 ürün gördüm nette bi sitede baktığımda
7 ürünmü var içinde?
7 canım evet pişik kremi yeni doğan şampuanı saç ve vücüt şampuanı yağ ıslak mendil pudra bide alt açma
öyle diyince şeytan da öteki yandan dioki vur kafasına gebersinkafamçokkarıştı

elvancım ya başediceksin yada tepene binicekler e tepememi çıkarayım

selmayı gördüm kızlarr kameradannnnnbayanssulusmile koca bir top var önündeeee..pratik hatun yahuuu..aldıkları çok ciciiii.........hemen alıyorum çantayyııııkaydirigubbakcemile5

selmayı gördüm kızlarr kameradannnnnbayanssulusmile koca bir top var önündeeee..pratik hatun yahuuu..aldıkları çok ciciiii.........hemen alıyorum çantayyııııkaydirigubbakcemile5

yastık koymuştum gıı:)) tabi görünce dayanamadım bitmeden alayı diyosun dimi:) al al

ben geldim kuzulaaaar napıonuz bakim, alışverişler bitmiş altınlara geçmişsiniz. hep geriden yetişiom vallaaaalkisalkisalkis

gökkuşak o gösterdiğim kremide bi düşün derim hoş sen tecrübelisin herkes oluyomu bu ağrı sızı bilmiyomda o halde bide acısıyla uğraşmiyim dedim

bende alıyım fiyatıda uygun
daha hiç hazırlık yapmadım ben, kayınvalıdem, ilk bebeğin giysisini kızın tarafı alır dıyo
bu adetide kim çıkardıysa kaynanaların işine geliyo:))))
işin tuhaf yanı benim annem hayatta değil babamın eşi var, yapar o yapar dıyo bide nasıl güvenıyosakafamçokkarıştı

ya bizde de kız tarafı yapar ama bütün hazırlıklarını değil sadeec beşiğini yatağını filan. hem üzülme boşver bizde kendimiz yapıyoruz kaynananda çok biliyosa kendi alsın onunda torunu sen al başla kimseye güvenme sonra üzülürsün elinden geleni ayp. bak o çantayıda almanı öneririm resimdeki kadar küçük değil kullanışlıda ürünleride çok uyguna geliyo böyle alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…