2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok sıkılıyorum bugun tam 55dk sürdü,bebek küçük yazmıyor diyorlar,herkes 20dk da çıkıyor ben 1saat bekliyorum

hee evet oaçıdan önemli ama benim girdiğim ultrasonda her 15 günde bir zaten kalpatışlarını düzenli dinliyoruzzzz.....ultrason cihazına göre değişir tabii.dinlenemiyorsa giriliyordur.....bebeği besleyen kordonuda dinliyoruz biz dzenli

slm kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim umarım unutulmamışımdır mayıs bebekleri gelmeye başlamış allah analı babalı büyütsün hepsini inş benimde allah nasip ederse haftaya bugün ogluşum koynumda olacak günler yaklaştıkca iyice sıtrest yapmaya başladım inş sorunsuz bir şekilde atlatırım şimdilik benden bukadar hepinizi öpüyorum kocamannnnn

teşekkür edreim canım banada pahalı geldi küçüğü eşimde büyünü alalım dedi ama ziyan olurmuki az kullanılıyormuş galiba benim işim bitince yeni doğum yapçak birine veririm bende nasılolsa çok hamile var

banada hepsi cok anlayıslı olacak gibi geliyor. yada oyle diliyorum . otur falan derseler utanma ayıp olur falan deme. uzan yatmana bak. vallahi ben 5 aydır yatıyorum. evime oyle misafirler geldiki anlatsam masal olur. kalk ne yatıyorsun? dr lar abartıyor. benimde kanamam oluuyodu ben hep gezdim. dusecekse dussun. zorla tutamazsın. falan falann.... gibi sacma sapan insanlarla ugrastım. eşimde bilgisiz bu konularda ama ben okadar etkileniyordum ki sürekli aglıyordum. sagolsun belkide aglamalarıma dayanamadı hiç kaldırmadı beni yerimden. yani kırılır diye bende korkuyordum ama yinede acıkca soyledim yatacagım kim ne derse desin diye anlayıs gosterdi. bence sende onlar gelmeden şimdiden hemen yat ve ona acıkca soyle bebiş buyusun istiyorum de.
kalkamıyorum canım yanıyo falan de. inanacaktır.

evet bızde devamlı her hafta kordon kan akımını dinliyoruz
ama ultrason cihazına göre değişir

canım ziyan olmaz
göğsüne kullanmazsan bile
onun kullanım alanları çok
bebeğe bile sürebiliyon pişiğe çok ii geliyo
dirsek ve dizleri yumuşatıyo kurumuş dudağa çok ii geliyo
kullanım alanı çok yani ziyan olmaz merak etme

bende her gittiğimde suyunu ve kalp atısını kontrol ediyor ama nts degil yani.

çok teşekkür edim öle kullanılıyorsa iyi ozaman neyse ben çıkayım kendinize iyi bakın oğlumu alacam okuldan geç kalmayayım

ne güzel senin de az kalmış bebeğine kavuşmana. Allah hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

gitmeyin eflatunun üstüne
o kendisi kıyamıyor kimseye benim için bişey yapın diyemiyor anlaşılan en çok kendine nazı geçiyor en çok da kendini yoruyor
ama eflatuncum bence de önce kendi rahatını sağlamalısın sonra etrafındakiler seinin rahatlığından etkilenerek daha kolay rahatlarlar

gerçekten mi yaa bukadar geniş kullanım alanı var ben sadece göğüs biliyodum iyi ozaman benim kışın çok dudaklarım kurur sağol

bende 3haftadır yatıyorum,eşim işden geliyor,yemek yapıyor,sofrayı kuruyor,kaldırıyor,makineyi yerleştiriyor,pzr günleri izinli,ondada temizlik yapıyor,ben kalkıncada kızıyor,bebek benim değilki tek başıma dikkat edeyim,biz bu kadar sıkıntı çekiyorsak onlarda o kadarını yapcaklar,ayrıca sadece bebeği için değil eşi içinde yapmalı,ailesi konusundada gökkuşağına sonuna kadar katılıyorum,çok güzel ifade etmiş,
sg o misafirlerinde kafasını kırmak lazım,düşerse düşsünmüş,kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar anlamıyorum,banada bazıları çok gezdiğimden,bazılarıda hiç gezmediğimden olduğunu söylüyor,bende direkt uzmanlığınızı hangi hastanede yapmıştınız diye soruyorum

hayırlsı olsun canım demek seninde sezeryan o zaman neden sezeryana karar verdinizz.......

benim karnımda sertleşme yok ama kasıklarım çok ağrıyor ve ara ara bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor,doktoruma sordum yarın gel bakalım dedi...bakalım hayırlısı tatlımm...
maşallah canım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

maşallah canım bebeğine,zayıf olmasından ziyade sağlıklı olması çok önemli,,,

gözünaydın canım,sağlıkla al bebişini kucağına inşallah...

maşallah tembel paşana kocaman olmuşş, ay sonunu bulursa 4 kiloyu da bulur maşallah. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

slm kızlar nasılsınız 9 günüm kaldı çok heycanlıyım

günler belli oldukça heyecan da artıyor, doğum tarihiniz hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…