ben çok sıkılıyorum bugun tam 55dk sürdü,bebek küçük yazmıyor diyorlar,herkes 20dk da çıkıyor ben 1saat bekliyorumtatlim nts nin sadece sanci ile alakasi yok ki bebeginin kalp atislari duzenlimi ona da bakiyorlar yani nts muhakkak yapilir canim haberin olsun zaten zevklide bisey gobegune baglantilatri takiyolar yatarak bebeginin kalp atislarini dinliyorsun yakinda yaparlar sana da kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
tatlim nts nin sadece sanci ile alakasi yok ki bebeginin kalp atislari duzenlimi ona da bakiyorlar yani nts muhakkak yapilir canim haberin olsun zaten zevklide bisey gobegune baglantilatri takiyolar yatarak bebeginin kalp atislarini dinliyorsun yakinda yaparlar sana da kaydirigubbakcemile5bayanssulusmile
tşk ederim kızlar evet dökülüyoz heyecan başladı
cnm bende dün aldım 56 grmı aldım ben 10 grmına baktım çok küçüktü
ona o kadar para verilmez yani yazıktır
56 grmı 37,5 liraydı devamlı ilaç aldığımız eczaneydi 35e verdi valla
kızlar yokmu bilgsi olan
hee evet oaçıdan önemli ama benim girdiğim ultrasonda her 15 günde bir zaten kalpatışlarını düzenli dinliyoruzzzz.....ultrason cihazına göre değişir tabii.dinlenemiyorsa giriliyordur.....bebeği besleyen kordonuda dinliyoruz biz dzenli
teşekkür edreim canım banada pahalı geldi küçüğü eşimde büyünü alalım dedi ama ziyan olurmuki az kullanılıyormuş galiba benim işim bitince yeni doğum yapçak birine veririm bende nasılolsa çok hamile var
hee evet oaçıdan önemli ama benim girdiğim ultrasonda her 15 günde bir zaten kalpatışlarını düzenli dinliyoruzzzz.....ultrason cihazına göre değişir tabii.dinlenemiyorsa giriliyordur.....bebeği besleyen kordonuda dinliyoruz biz dzenli
canım kızlar genelde 10 gr aldılar yetiyormuş sanırım ama ben bilemedim büyüğünü aldım daha hesaplı diye ama çatlak , dudak vs gibi şeylerde de kullanınılyormuş, ziyan olmaz diye düşünüyorum...
slm kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim umarım unutulmamışımdır mayıs bebekleri gelmeye başlamış allah analı babalı büyütsün hepsini inş benimde allah nasip ederse haftaya bugün ogluşum koynumda olacak günler yaklaştıkca iyice sıtrest yapmaya başladım inş sorunsuz bir şekilde atlatırım şimdilik benden bukadar hepinizi öpüyorum kocamannnnn
çok teşekkür edim öle kullanılıyorsa iyi ozaman neyse ben çıkayım kendinize iyi bakın oğlumu alacam okuldan geç kalmayayım
canım ziyan olmaz
göğsüne kullanmazsan bile
onun kullanım alanları çok
bebeğe bile sürebiliyon pişiğe çok ii geliyo
dirsek ve dizleri yumuşatıyo kurumuş dudağa çok ii geliyo
kullanım alanı çok yani ziyan olmaz merak etme
bende 3haftadır yatıyorum,eşim işden geliyor,yemek yapıyor,sofrayı kuruyor,kaldırıyor,makineyi yerleştiriyor,pzr günleri izinli,ondada temizlik yapıyor,ben kalkıncada kızıyor,bebek benim değilki tek başıma dikkat edeyim,biz bu kadar sıkıntı çekiyorsak onlarda o kadarını yapcaklar,ayrıca sadece bebeği için değil eşi içinde yapmalı,ailesi konusundada gökkuşağına sonuna kadar katılıyorum,çok güzel ifade etmiş,banada hepsi cok anlayıslı olacak gibi geliyor. yada oyle diliyorum . otur falan derseler utanma ayıp olur falan deme. uzan yatmana bak. vallahi ben 5 aydır yatıyorum. evime oyle misafirler geldiki anlatsam masal olur. kalk ne yatıyorsun? dr lar abartıyor. benimde kanamam oluuyodu ben hep gezdim. dusecekse dussun. zorla tutamazsın. falan falann.... gibi sacma sapan insanlarla ugrastım. eşimde bilgisiz bu konularda ama ben okadar etkileniyordum ki sürekli aglıyordum. sagolsun belkide aglamalarıma dayanamadı hiç kaldırmadı beni yerimden. yani kırılır diye bende korkuyordum ama yinede acıkca soyledim yatacagım kim ne derse desin diye anlayıs gosterdi. bence sende onlar gelmeden şimdiden hemen yat ve ona acıkca soyle bebiş buyusun istiyorum de.
kalkamıyorum canım yanıyo falan de. inanacaktır.
slm kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim umarım unutulmamışımdır mayıs bebekleri gelmeye başlamış allah analı babalı büyütsün hepsini inş benimde allah nasip ederse haftaya bugün ogluşum koynumda olacak günler yaklaştıkca iyice sıtrest yapmaya başladım inş sorunsuz bir şekilde atlatırım şimdilik benden bukadar hepinizi öpüyorum kocamannnnn
bende her gittiğimde suyunu ve kalp atısını kontrol ediyor ama nts degil yani.
benim karnımda sertleşme yok ama kasıklarım çok ağrıyor ve ara ara bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor,doktoruma sordum yarın gel bakalım dedi...bakalım hayırlısı tatlımm...kasıklarımda regl ağrısı gibi oldu canım.karnım sertleşti çok sık.makat bölgesinde olmadı..yada ben hşssetmedimmmm...birde vajinal bölgede bıçak saplanır gibi ani acı lar duydummm.....sendede varsa git baktır canım mutlaka
maşallah canım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...selam kızlar;
ohhh doğuranlar, açılması olanlar,doğum tarihi belli olanlar epey hızlı gidiyoruz allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. bizde dün doktora gittik bizim paşa epey tembel çıkmaya pek niyeti yokmuş 3,5 kilo olmuş ay sonunu bulurmuş doğum. normal doğumda kesin karar verdik bir aksilik olmadığı sürece.
maşallah canım bebeğine,zayıf olmasından ziyade sağlıklı olması çok önemli,,,selam kızlar...doktordan ggeldik az önce...bu gidişle mayısı görücem galiba doğurmak için...
önce ultrasonda baktı..herşeyi iyi suyu da iyi 30 nisana düşünüyorum doğumu dedi...nstye gönderdi...
sancı falan çıkmadı...bebek de gayet iyi...3 mayısa kadar bile bekeleyebiliriz dedi..
haftaya çarşamba tekrar çağırdı..
bebişim hala sıska mıska bişey..şu anda 2600 gr..beklerse 3 kg olur diyor ama ben sanmıyorum nedense...iki haftada 400 gr almış..10 gün daha dursa ancak 300 gr falan alır heralde...
nstdeki ebe sen yat hiç kalkma biraz toparlansın bebek dedi..ama nerdeeee.....
cumartesi kayınvaldemler geliyor...otur deseler de ben oturamam..eşim de oturtmaz zaten..
selam kızlar;
ohhh doğuranlar, açılması olanlar,doğum tarihi belli olanlar epey hızlı gidiyoruz allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin. bizde dün doktora gittik bizim paşa epey tembel çıkmaya pek niyeti yokmuş 3,5 kilo olmuş ay sonunu bulurmuş doğum. normal doğumda kesin karar verdik bir aksilik olmadığı sürece.
slm kızlar nasılsınız 9 günüm kaldı çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?