2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gökkuşak doğurcan halen çalışıyorsun,ne zaman bırakcaksın tatlım çalışmayı

valla doğru söylüyorsun :) işten direk doğuma mı gideceksin Gökkuşak :)) maşallah vallahi iyi dayandınız hepiniz çalışmaya... Allah çalışanların yardımcıısı olsun...

inan o soruyu sorsam dr lar cok mu biliyor hepsi abartıyor biz hastanemi gorduk diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorum:) yani sadece susuyorum. inanın okadar degişik bir durum yasıyorum ki . ilk bebişimi kaybettim. gelişim eksikliği vardı. 5 aylıktı drlar sonlandırdı.. ikincisine acele ettim rahim duzelmeden oldu ve bebegin eşi asagı yerlesmiş sürekli kanama( gebelişin basından beri belimde bir ip :)) boylama diyorlar. kasınmaktan öldürüyor insanı. :)) 2 gun önce de ogrendim ki ben kalkıp gezsem de bişey olmazmıs cocuguma:) sorun neden neden:) cunku kilit kitlemişler:) onedemek diyorsunuz biliyorum:) bi kilit alıp kitliyorlarmıs dua okuyup sonra bebegin düsmüyormuş.... doguma giderkende o asma kilidi acmak gerekiyormus.... gelde anlat bu insanlara:) ya töbe tçbe allaha cetin gelsin istemiyorum ama sonucta dua var işin ucunda ama dr kalkma diyo. yapısmıslar koluma kalk bişey olmaz kilit kitledik diye:)) korkularından son aya kadar da soylememişler. şimdi dogum yaklastı aniden olursa kilit kitli kalmasın diye soylemişlerr:)))

allah askına 9 ay gecirdim bide öncesi var amaa ömrüm bitti sanki. orta cagda skolastik dönemdeyim sanki. pes bile diyemiyorum ayıp olur diye. sadece ben nerden düstum buraya diyorum kacasım geliyo bazen:) ama yinede gulmeye calısıyorum:)

kafanızı şişirdim ama biraz gülün istedim. 12 lık doguran basımın ustune yani:) cehaletin daha ne boyutları var bakın gorun:)

gözün aydın n güzel tarihini biliosunuz siz bizim ne zaman geleceği beli değil gözün aydın ohh hamişliğinin son günleri tadını çıkar bence
nasıl insanlar ya banada bir komum geldi annesiyle annesi diyo bizim zamanımızda nasıldı ne işler yapardık dedim benim halim yok kolumu kaldırmaya bebeğimizden önemli değil düşüncesiz insanlar işte çok bildiklerini zannediyorlar

valla doğru söylüyorsun :) işten direk doğuma mı gideceksin Gökkuşak :)) maşallah vallahi iyi dayandınız hepiniz çalışmaya... Allah çalışanların yardımcıısı olsun...
ay bugün de beni her gören kovdu resmen gelmycem dedim, bir görüşmem var ulaşabilirsem makinacıma o işi yapıpı gidicem evde yatıp durucam, planım o yönde

sağol canım sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

maşallah tembel paşana kocaman olmuşş, ay sonunu bulursa 4 kiloyu da bulur maşallah. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

amin canım hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah

ağzım açık kaldı,kilit kitlemişler ha,çok ilginç çok şaşırdım diycek bişey bulamadım

ay canım ya hakkaten takma kafana gül geç anlatsam romaN olur kabilinden, istersen yaz belki çocuğun standupçı olur malzemesi şimdidien ha<zır olsun alkisalkisalkis

ay hakkaten çok ilginçlermiş :) tamam dünya dua üzerine kurulu , ben inanırım öyle şeylere ama bu kadar ciddi bir konuda kilit kapattık hiç bir şey olmaz demek de gerçekten tam pes demelik olmuş :) doktorlar da Allahın verdiği akılla ve teknolojiyle yapıyor mesleklerini...

sanırım herkes kilite odaklandı belimdeki ipi atlamayın lütfen:)) dugum dugum bişey. tobe tobe :)) insan dalga gecmeyede korkuyor. canım bebişim sana anlatacak cok hikayem var diyorum kuzuma:)

sanırım herkes kilite odaklandı belimdeki ipi atlamayın lütfen:)) dugum dugum bişey. tobe tobe :)) insan dalga gecmeyede korkuyor. canım bebişim sana anlatacak cok hikayem var diyorum kuzuma:)

ay evet ben ipi anlamamışım :)) o da baya bir iginçmiş :) Allah sabır versin sana :Saruboceq:

ay canım ya hakkaten takma kafana gül geç anlatsam romaN olur kabilinden, istersen yaz belki çocuğun standupçı olur malzemesi şimdidien ha<zır olsun alkisalkisalkis
çocuk doğdu ve standupçı oldu;benim doğumum da düşük riski varmış,bu nedenle bizim büyükanneler kilit kitlemişler,evet evet bildiğiniz kapı kilidi,o kilit beni tutmuş,düşünsenize doğumhanedeyim annem telefonda onları arıyor,çözün artı kilidi çocuk doğamıyor,kilitin anahtarı kayıp bulamıyorlar,doktorlar çıldırmış durumda,aşağıda rüstem amca var marangoz,alet edavadı topluyup geliyor,kilidi kırıyorlar da ben doğuyorum :)))

ay bugün de beni her gören kovdu resmen gelmycem dedim, bir görüşmem var ulaşabilirsem makinacıma o işi yapıpı gidicem evde yatıp durucam, planım o yönde

inşallah planladığın işleri en kısa zamanda bitirirsin canım, artık dinlenmen ve oğluşunu beklemen lazım

laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

naniknanik:roflol::roflol: aha ha çok komik hakkaten Allahtan rüstem amca yetişmiş, bak senini kilerde iyiki sana haber vermiş yoksa doğumhanede niye doğmuyor bu çocuk diye sebep ararsınız şimdi öyle bişey olsa arrsın açarlar hatta doğuma diye çıktığında haber ver evden boşuna uğraştırma doktorları da kafamçokkarıştı

ben duyunca bu espriyi yapmıstım:)))) yaw bi kızıyorlar gorseniz:) dusunsene gece dr a gidiyorum. acil :) kilit de bizde degil:) bi de herkesin kilidinde isim varmıs:) otopark gibi:)

kadının tel kapalı:) ne yapıcam dedim??? hepsi yarın gidip kilidi alıcaz dedi:) almayın bişey olmaz benimki sezaryen yani dr hırsız gibi girecek dedim:)

ayyy buda süper,dr hırsız gibi girecek :))

inşallah planladığın işleri en kısa zamanda bitirirsin canım, artık dinlenmen ve oğluşunu beklemen lazım
ay artık cebinden mebinden aradım adamı gelicem diyorum, sizi görmem lazım hassas da bi konu arge işi olunca herşey hassas bir de (aramızda 50 ye yaklaşan yoktur herhalde) 50 yaş üstü insanlarla çalışmak biraz zor oluyor menopoz antropoz derken herkes ayrı dert hassas denge kurmaya çalışıyorum, topu topu yapacağımız bir makina alımı üretim hattı, ama herkes ayrı kapris

dugum dugum ip ne ise yariyor, kilide mi bagliymis

ip de şöyle oluyor canım :) boyumun olcusunu istediler soyledim. almıslar okadar ipi kosa kosa kadına gitmişler kadın okuyup uflemiş gelip belime bagladılar. cok kızdım agladım sızladım ama nafile oyle inanmıslarki eşim bosver tak sonra cıkarırsın kırılmasınlar dedi:) taktım o takıs:) oyle hikayeler anlattılarki tırstım:) dogrusu kalsın bişey olmaz dedim kendi kendime.

bi gun yine kontroldeyim hemşire ipi gordu:) allahım nekadar utandım anlatamam:) dr ve hemşire gul gul patladılar:) dr um su tipe bak su ipe bak dedi:) ayıp ya sen bari yapma dedi:) ben kıpkırmızı oldum tabi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…