gökkuşak doğurcan halen çalışıyorsun,ne zaman bırakcaksın tatlım çalışmayı
bende 3haftadır yatıyorum,eşim işden geliyor,yemek yapıyor,sofrayı kuruyor,kaldırıyor,makineyi yerleştiriyor,pzr günleri izinli,ondada temizlik yapıyor,ben kalkıncada kızıyor,bebek benim değilki tek başıma dikkat edeyim,biz bu kadar sıkıntı çekiyorsak onlarda o kadarını yapcaklar,ayrıca sadece bebeği için değil eşi içinde yapmalı,ailesi konusundada gökkuşağına sonuna kadar katılıyorum,çok güzel ifade etmiş,
sg o misafirlerinde kafasını kırmak lazım,düşerse düşsünmüş,kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar anlamıyorum,banada bazıları çok gezdiğimden,bazılarıda hiç gezmediğimden olduğunu söylüyor,bende direkt uzmanlığınızı hangi hastanede yapmıştınız diye soruyorum
ben çok sıkılıyorum bugun tam 55dk sürdü,bebek küçük yazmıyor diyorlar,herkes 20dk da çıkıyor ben 1saat bekliyorum
gözün aydın n güzel tarihini biliosunuz siz bizim ne zaman geleceği beli değil gözün aydın ohh hamişliğinin son günleri tadını çıkar benceslm kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim umarım unutulmamışımdır mayıs bebekleri gelmeye başlamış allah analı babalı büyütsün hepsini inş benimde allah nasip ederse haftaya bugün ogluşum koynumda olacak günler yaklaştıkca iyice sıtrest yapmaya başladım inş sorunsuz bir şekilde atlatırım şimdilik benden bukadar hepinizi öpüyorum kocamannnnn
nasıl insanlar ya banada bir komum geldi annesiyle annesi diyo bizim zamanımızda nasıldı ne işler yapardık dedim benim halim yok kolumu kaldırmaya bebeğimizden önemli değil düşüncesiz insanlar işte çok bildiklerini zannediyorlarbanada hepsi cok anlayıslı olacak gibi geliyor. yada oyle diliyorum . otur falan derseler utanma ayıp olur falan deme. uzan yatmana bak. vallahi ben 5 aydır yatıyorum. evime oyle misafirler geldiki anlatsam masal olur. kalk ne yatıyorsun? dr lar abartıyor. benimde kanamam oluuyodu ben hep gezdim. dusecekse dussun. zorla tutamazsın. falan falann.... gibi sacma sapan insanlarla ugrastım. eşimde bilgisiz bu konularda ama ben okadar etkileniyordum ki sürekli aglıyordum. sagolsun belkide aglamalarıma dayanamadı hiç kaldırmadı beni yerimden. yani kırılır diye bende korkuyordum ama yinede acıkca soyledim yatacagım kim ne derse desin diye anlayıs gosterdi. bence sende onlar gelmeden şimdiden hemen yat ve ona acıkca soyle bebiş buyusun istiyorum de.
kalkamıyorum canım yanıyo falan de. inanacaktır.
ay bugün de beni her gören kovdu resmen gelmycem dedim, bir görüşmem var ulaşabilirsem makinacıma o işi yapıpı gidicem evde yatıp durucam, planım o yöndevalla doğru söylüyorsun :) işten direk doğuma mı gideceksin Gökkuşak :)) maşallah vallahi iyi dayandınız hepiniz çalışmaya... Allah çalışanların yardımcıısı olsun...
sağol canım sende yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallahbenim karnımda sertleşme yok ama kasıklarım çok ağrıyor ve ara ara bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor,doktoruma sordum yarın gel bakalım dedi...bakalım hayırlısı tatlımm...
maşallah canım ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
maşallah tembel paşanakocaman olmuşş, ay sonunu bulursa 4 kiloyu da bulur maşallah. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
ağzım açık kaldı,kilit kitlemişler ha,çok ilginç çok şaşırdım diycek bişey bulamadıminan o soruyu sorsam dr lar cok mu biliyor hepsi abartıyor biz hastanemi gorduk diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorum:) yani sadece susuyorum. inanın okadar degişik bir durum yasıyorum ki . ilk bebişimi kaybettim. gelişim eksikliği vardı. 5 aylıktı drlar sonlandırdı.. ikincisine acele ettim rahim duzelmeden oldu ve bebegin eşi asagı yerlesmiş sürekli kanama( gebelişin basından beri belimde bir ip :)) boylama diyorlar. kasınmaktan öldürüyor insanı. :)) 2 gun önce de ogrendim ki ben kalkıp gezsem de bişey olmazmıs cocuguma:) sorun neden neden:) cunku kilit kitlemişler:) onedemek diyorsunuz biliyorum:) bi kilit alıp kitliyorlarmıs dua okuyup sonra bebegin düsmüyormuş.... doguma giderkende o asma kilidi acmak gerekiyormus.... gelde anlat bu insanlara:) ya töbe tçbe allaha cetin gelsin istemiyorum ama sonucta dua var işin ucunda ama dr kalkma diyo. yapısmıslar koluma kalk bişey olmaz kilit kitledik diye:)) korkularından son aya kadar da soylememişler. şimdi dogum yaklastı aniden olursa kilit kitli kalmasın diye soylemişlerr:)))
allah askına 9 ay gecirdim bide öncesi var amaa ömrüm bitti sanki. orta cagda skolastik dönemdeyim sanki. pes bile diyemiyorum ayıp olur diye. sadece ben nerden düstum buraya diyorum kacasım geliyo bazen:) ama yinede gulmeye calısıyorum:)
kafanızı şişirdim ama biraz gülün istedim. 12 lık doguran basımın ustune yani:) cehaletin daha ne boyutları var bakın gorun:)
ay canım ya hakkaten takma kafana gül geç anlatsam romaN olur kabilinden, istersen yaz belki çocuğun standupçı olur malzemesi şimdidien ha<zır olsun alkisalkisalkisinan o soruyu sorsam dr lar cok mu biliyor hepsi abartıyor biz hastanemi gorduk diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorum:) yani sadece susuyorum. inanın okadar degişik bir durum yasıyorum ki . ilk bebişimi kaybettim. gelişim eksikliği vardı. 5 aylıktı drlar sonlandırdı.. ikincisine acele ettim rahim duzelmeden oldu ve bebegin eşi asagı yerlesmiş sürekli kanama( gebelişin basından beri belimde bir ip :)) boylama diyorlar. kasınmaktan öldürüyor insanı. :)) 2 gun önce de ogrendim ki ben kalkıp gezsem de bişey olmazmıs cocuguma:) sorun neden neden:) cunku kilit kitlemişler:) onedemek diyorsunuz biliyorum:) bi kilit alıp kitliyorlarmıs dua okuyup sonra bebegin düsmüyormuş.... doguma giderkende o asma kilidi acmak gerekiyormus.... gelde anlat bu insanlara:) ya töbe tçbe allaha cetin gelsin istemiyorum ama sonucta dua var işin ucunda ama dr kalkma diyo. yapısmıslar koluma kalk bişey olmaz kilit kitledik diye:)) korkularından son aya kadar da soylememişler. şimdi dogum yaklastı aniden olursa kilit kitli kalmasın diye soylemişlerr:)))
allah askına 9 ay gecirdim bide öncesi var amaa ömrüm bitti sanki. orta cagda skolastik dönemdeyim sanki. pes bile diyemiyorum ayıp olur diye. sadece ben nerden düstum buraya diyorum kacasım geliyo bazen:) ama yinede gulmeye calısıyorum:)
kafanızı şişirdim ama biraz gülün istedim. 12 lık doguran basımın ustune yani:) cehaletin daha ne boyutları var bakın gorun:)
inan o soruyu sorsam dr lar cok mu biliyor hepsi abartıyor biz hastanemi gorduk diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorum:) yani sadece susuyorum. inanın okadar degişik bir durum yasıyorum ki . ilk bebişimi kaybettim. gelişim eksikliği vardı. 5 aylıktı drlar sonlandırdı.. ikincisine acele ettim rahim duzelmeden oldu ve bebegin eşi asagı yerlesmiş sürekli kanama( gebelişin basından beri belimde bir ip :)) boylama diyorlar. kasınmaktan öldürüyor insanı. :)) 2 gun önce de ogrendim ki ben kalkıp gezsem de bişey olmazmıs cocuguma:) sorun neden neden:) cunku kilit kitlemişler:) onedemek diyorsunuz biliyorum:) bi kilit alıp kitliyorlarmıs dua okuyup sonra bebegin düsmüyormuş.... doguma giderkende o asma kilidi acmak gerekiyormus.... gelde anlat bu insanlara:) ya töbe tçbe allaha cetin gelsin istemiyorum ama sonucta dua var işin ucunda ama dr kalkma diyo. yapısmıslar koluma kalk bişey olmaz kilit kitledik diye:)) korkularından son aya kadar da soylememişler. şimdi dogum yaklastı aniden olursa kilit kitli kalmasın diye soylemişlerr:)))
sanırım herkes kilite odaklandı belimdeki ipi atlamayın lütfen:)) dugum dugum bişey. tobe tobe :)) insan dalga gecmeyede korkuyor. canım bebişim sana anlatacak cok hikayem var diyorum kuzuma:)
çocuk doğdu ve standupçı oldu;benim doğumum da düşük riski varmış,bu nedenle bizim büyükanneler kilit kitlemişler,evet evet bildiğiniz kapı kilidi,o kilit beni tutmuş,düşünsenize doğumhanedeyim annem telefonda onları arıyor,çözün artı kilidi çocuk doğamıyor,kilitin anahtarı kayıp bulamıyorlar,doktorlar çıldırmış durumda,aşağıda rüstem amca var marangoz,alet edavadı topluyup geliyor,kilidi kırıyorlar da ben doğuyorum :)))ay canım ya hakkaten takma kafana gül geç anlatsam romaN olur kabilinden, istersen yaz belki çocuğun standupçı olur malzemesi şimdidien ha<zır olsun alkisalkisalkis
ay bugün de beni her gören kovdu resmen gelmycem dedim, bir görüşmem var ulaşabilirsem makinacıma o işi yapıpı gidicem evde yatıp durucam, planım o yönde
çocuk doğdu ve standupçı oldu;benim doğumum da düşük riski varmış,bu nedenle bizim büyükanneler kilit kitlemişler,evet evet bildiğiniz kapı kilidi,o kilit beni tutmuş,düşünsenize doğumhanedeyim annem telefonda onları arıyor,çözün artı kilidi çocuk doğamıyor,kilitin anahtarı kayıp bulamıyorlar,doktorlar çıldırmış durumda,aşağıda rüstem amca var marangoz,alet edavadı topluyup geliyor,kilidi kırıyorlar da ben doğuyorum :)))
çocuk doğdu ve standupçı oldu;benim doğumum da düşük riski varmış,bu nedenle bizim büyükanneler kilit kitlemişler,evet evet bildiğiniz kapı kilidi,o kilit beni tutmuş,düşünsenize doğumhanedeyim annem telefonda onları arıyor,çözün artı kilidi çocuk doğamıyor,kilitin anahtarı kayıp bulamıyorlar,doktorlar çıldırmış durumda,aşağıda rüstem amca var marangoz,alet edavadı topluyup geliyor,kilidi kırıyorlar da ben doğuyorum :)))
ayyy buda süper,dr hırsız gibi girecek :))ben duyunca bu espriyi yapmıstım:)))) yaw bi kızıyorlar gorseniz:) dusunsene gece dr a gidiyorum. acil :) kilit de bizde degil:) bi de herkesin kilidinde isim varmıs:) otopark gibi:)
kadının tel kapalı:) ne yapıcam dedim??? hepsi yarın gidip kilidi alıcaz dedi:) almayın bişey olmaz benimki sezaryen yani dr hırsız gibi girecek dedim:)
ay artık cebinden mebinden aradım adamı gelicem diyorum, sizi görmem lazım hassas da bi konu arge işi olunca herşey hassas bir de (aramızda 50 ye yaklaşan yoktur herhalde) 50 yaş üstü insanlarla çalışmak biraz zor oluyor menopoz antropoz derken herkes ayrı dert hassas denge kurmaya çalışıyorum, topu topu yapacağımız bir makina alımı üretim hattı, ama herkes ayrı kaprisinşallah planladığın işleri en kısa zamanda bitirirsin canım, artık dinlenmen ve oğluşunu beklemen lazım
dugum dugum ip ne ise yariyor, kilide mi bagliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?