doktor bana tarih söylemedi ama baş çevresi 9cm olmuş,10cm olunca doğmuyorlarmı?eşimin kafası büyük,oğluşun büyük olursa yandım ben,benim daha çokkkk var ama son 1ay böyle giderse çevremdekilere yazık olur,tüm acı ve sinirimi onlardan çıkarmayı planlıyorum :)
şeker benimki 37.haftada 10cm geçti. sezeryana karar verildi. akıllı olcak diye teselli et kendini
kayınvaldeme söylerim diye düşünüyorum ama nasıl söyliycem..ben kalkamam kendi işinizi kendiniz görün gibi bişey olur..zaten 2 yılda bir ancak geliyorlar evime...
eşimi iyice tembihlemem lazım...o da dili durmaz biliyorum...
kalk şunu getir bunu hazırla çay getir meyve götür...ancak böyle...
bazen kendi yapar ama toplamaz..yine bana kalır...bakıcaz artık...inşallah son güne kadar bekler bebişim...
ay belim sırtım berbat falan de. kocanı gece aniden kaldır kasıklarıma sancı giriyor falan de. her işi yapmaya başladığımızda erkekler alışıyorlar ve hep bekliyorlar. düşün bir daha naz niyaz yapmak için kaç kere daha fırsatımız olacak? (bu arada diyene bak.kendim hiç naz yapamadım)
kızalar bişey soracağım ama hemen çıkamam gerekiyor acele cevap verirseniz sev,inirim lansinoh göğüs kremi sipariş vereceğimde acaba 10 gr lıkmı alsam yoksa 56 gr lıkmı fiyat olarak 56 grlık daha uygun 32 tl 10 gr lık 19 tl 56 grmlık alsam ziyan olurmu 10 gr lık yetiyor diye okumuştum acele cevap yazarsanız sevinirim
heryere süreriz boşver büyük al.
slm kızlar uzun bir aradan sonra aranıza geldim umarım unutulmamışımdır mayıs bebekleri gelmeye başlamış allah analı babalı büyütsün hepsini inş benimde allah nasip ederse haftaya bugün ogluşum koynumda olacak günler yaklaştıkca iyice sıtrest yapmaya başladım inş sorunsuz bir şekilde atlatırım şimdilik benden bukadar hepinizi öpüyorum kocamannnnn
oy oy oy maşallah. benim de haftaya yarın nasipse. (doktora kalsa 24nisanda kontrolde alıvericek ama)
inan o soruyu sorsam dr lar cok mu biliyor hepsi abartıyor biz hastanemi gorduk diyecek kadar cahil insanlardan bahsediyorum:) yani sadece susuyorum. inanın okadar degişik bir durum yasıyorum ki . ilk bebişimi kaybettim. gelişim eksikliği vardı. 5 aylıktı drlar sonlandırdı.. ikincisine acele ettim rahim duzelmeden oldu ve bebegin eşi asagı yerlesmiş sürekli kanama( gebelişin basından beri belimde bir ip :)) boylama diyorlar. kasınmaktan öldürüyor insanı. :)) 2 gun önce de ogrendim ki ben kalkıp gezsem de bişey olmazmıs cocuguma:) sorun neden neden:) cunku kilit kitlemişler:) onedemek diyorsunuz biliyorum:) bi kilit alıp kitliyorlarmıs dua okuyup sonra bebegin düsmüyormuş.... doguma giderkende o asma kilidi acmak gerekiyormus.... gelde anlat bu insanlara:) ya töbe tçbe allaha cetin gelsin istemiyorum ama sonucta dua var işin ucunda ama dr kalkma diyo. yapısmıslar koluma kalk bişey olmaz kilit kitledik diye:)) korkularından son aya kadar da soylememişler. şimdi dogum yaklastı aniden olursa kilit kitli kalmasın diye soylemişlerr:)))
allah askına 9 ay gecirdim bide öncesi var amaa ömrüm bitti sanki. orta cagda skolastik dönemdeyim sanki. pes bile diyemiyorum ayıp olur diye. sadece ben nerden düstum buraya diyorum kacasım geliyo bazen:) ama yinede gulmeye calısıyorum:)
kafanızı şişirdim ama biraz gülün istedim. 12 lık doguran basımın ustune yani:) cehaletin daha ne boyutları var bakın gorun:)
ah bacım ya. neler çekmişsin. bunları biryerlere yaz. ilerde kullanırsın. boşver cahil insanlara he deyip geçmekten başka çare yok.
çocuk doğdu ve standupçı oldu;benim doğumum da düşük riski varmış,bu nedenle bizim büyükanneler kilit kitlemişler,evet evet bildiğiniz kapı kilidi,o kilit beni tutmuş,düşünsenize doğumhanedeyim annem telefonda onları arıyor,çözün artı kilidi çocuk doğamıyor,kilitin anahtarı kayıp bulamıyorlar,doktorlar çıldırmış durumda,aşağıda rüstem amca var marangoz,alet edavadı topluyup geliyor,kilidi kırıyorlar da ben doğuyorum :)))
offff offf ya sabır. haydi kızlar okula kampanyasını sonuna kadar destekliyorum.