2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şeker benimki 37.haftada 10cm geçti. sezeryana karar verildi. akıllı olcak diye teselli et kendini

ay belim sırtım berbat falan de. kocanı gece aniden kaldır kasıklarıma sancı giriyor falan de. her işi yapmaya başladığımızda erkekler alışıyorlar ve hep bekliyorlar. düşün bir daha naz niyaz yapmak için kaç kere daha fırsatımız olacak? (bu arada diyene bak.kendim hiç naz yapamadım)

heryere süreriz boşver büyük al.

oy oy oy maşallah. benim de haftaya yarın nasipse. (doktora kalsa 24nisanda kontrolde alıvericek ama)

ah bacım ya. neler çekmişsin. bunları biryerlere yaz. ilerde kullanırsın. boşver cahil insanlara he deyip geçmekten başka çare yok.

offff offf ya sabır. haydi kızlar okula kampanyasını sonuna kadar destekliyorum.

ya gercekten sastim kaldim

e gobek buyudukce ip noldu gevsettiler mi :)

kızlar evde hummalı bir biçimde temizlik var. kayınvalidemle temizlikçi kadın koşturuyorlar valla dört dönüolar bende ucundan kıyısından ilgilenmeye çalışıyorum. yazdıklarınızı 5 sayfa geriden takip ediyorum ama yine de ediyorum. bu arada iple kilide çok güldüm yaaaa..:roflol::roflol:

canım çok şaşırdım,kilit ve ip işini daha ilk defa duydum,benimde çevremde var öyle insanlar ama seninki gibisine ilk defa şahit oldum,bebeğin doğunca anlatacak bir sürü hikayen olur:))))

ay bugün de beni her gören kovdu resmen gelmycem dedim, bir görüşmem var ulaşabilirsem makinacıma o işi yapıpı gidicem evde yatıp durucam, planım o yönde

ayşecim benim randevum yarın 5 te ,NST içinde 5 den sonra gideceğim,saati tutturamadık yine,neyse birdahakine görüşebiliriz belki...

maşallah çok kalabalığız
selna, aysesinemk, ipeknil, pancakee, devrimim, yeterb, eflatun24, eceyas, ertenan, farbetter, s_g, sevda__, ozlemco, TIFF, elvoscan, SeSi, gokkusak

maşallah çok kalabalığız
selna, aysesinemk, ipeknil, pancakee, devrimim, yeterb, eflatun24, eceyas, ertenan, farbetter, s_g, sevda__, ozlemco, TIFF, elvoscan, SeSi, gokkusak
kuru kalabalığız :umursamaz:
bu kadarr kişiden bu sesmi çıkıyor kızlar
ant doğurmuşmu haberi olan varmı

ya gercekten sastim kaldim

e gobek buyudukce ip noldu gevsettiler mi :)

boyum kadar zaten gevsek bagladılar:) kalcamın ordaydı şimdi memişlerin orda:) oyle süslü renkli bi ip tek rek degil haaa:)) neyse ben kacıyorum şimdi sonra gorusuruz:)))) ipim ve kilidimle magmaya gidiyorum:)))) ehhh ben bunu hak ettim:)

ayrıca egitim sart evet ama ben universite mezunuyum ulusal bir gazetede editorum ve borsa analistiyim. ipim ve kilidim var.nekadar aptallık bu yaptıgım aslında. allah once akıl verecek insana. yaw inanın alıp atsam ipi bebişime bişey olacak sanıyorum hala?? okadar kötü hikayeler anlatıyorlarki??? yani kendimede düştüğüm ikilemden oturu kızmıyor degilim.((( ehhh insanların yumusak karnını iyi biliyorlar. bebişim ve dua?? bosver takayım gitsin diyorsun. aslında dememek prim vermemek lazım( ama...

ben de sevinmiştim tanışıcaz diye niye randevudan sonra gidiyordun ki nst'ye?

yarın 5 e ancak randevu için yetişebiliyorum,eşimin toplantısı var,o yüzden sonra NST yaptırırım dedim,hem hastanede sakin oluyor,benim doktorum özel olduğu için 7-8 e kadar muaynanesinde ,o yüzden sonra gösteririm diye düşündüm...

selamlar kızlar nasılsınız? annemler geldiler dün :) diyorum anneannesi burdayken doguvermesin benm kız:)

çok sıkıştırdı beni bütün gün durmadı maşallahh sizler naslsınız

doğru söylüyorsun canım,insan birşey duyduğunda acaba mı diye düşünüyor...aslında inanmayıp yapmamak lazım ama elde değil,,,neyse az kalmış,inşallah zamanında sağlıkla kavuşursun bebeğine...

kızlar saolun epey bi fikir vermişsiniz...kızmakta hepiniz haklısınız..ama sanırım beni ayesinemk çözmüş...
walla nasıl böyle çözdü anlamadım..gerçekten öyleyim..kayınvaldem hayatta bana iş söylemez...
kayınpederim iş yapsam kızar otur diye...
eşime gelince evet heyecan yapıyor gelecekler diye..sürekli hürmet etmek istiyor haklı olarak..annesi babası diye değil..benim akrabalarım da gelse aynı şeyleri yapıyor...
asıl yerinde duramayan benim...ama bu sefer tavsiyelerinizle durdurucam kendimi...bebeğim herşeyden önemli tabi..
az önce konuştum eşimle...çayı meyveyi sen halledersin şurda 10 günümüz kaldı sabredelim 9 ayı yatarak geçirenler var dedim..tamam dedi...ben de naz yapayım bu arada tabi...
ya kızlar sizi çok seviyorum ben yaaaa....
ne iyi arkadaş oldunuz...ne güzel paylaşıyoruz herşeyimizi...ben size çok alıştım yaaa...
inanın doktor doğumu bu hafta yapmayınca en çok sizinle biraz daha kalıcam diye sevindim..

olsun canım, çoğu gitti azı kaldı, hem sen çıkarmış olsaydın ve Allah korusun bir aksilik olsaydı artık ömür billah konuşurlardı valla ... hem bak renkli süslü bir ipmiş :)) görüşürüz...

selamlar kızlar nasılsınız? annemler geldiler dün :) diyorum anneannesi burdayken doguvermesin benm kız:)

çok sıkıştırdı beni bütün gün durmadı maşallahh sizler naslsınız

hoşgeldin canım,beklesin daha annesi ,erken...
biz iyiyiz bu arada,benim kızımda durmuyor,sanırım erken gelmek istiyor sanırım,yarın kontrolüm var göreceğim kızımı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…