selam kızlar
bende doğumumu yaptım Eyşan'ım 19.04.2010 tarihinde dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum fakat bebeğim küvezde gününden erken doğduğu için solunum problemi çıktı fakat şükürler olsun önemli bir problemi yok sizlerle paylaşmak istedim
valla kızlar annelik nasıl bi duyguymuş 2 sa oldu eşim dra götürdü oğlumu öyle çok özledimki...
ya canım seninle günümüz aynı doktor banada kafası 2 hafta önden gidiyor dedi.ama doktor okadar çelişkili konuşuyorki deseki senin çatın dar doğuramazsın anlıyacam bana diyorki seni kurtaralım haftaya alalım diyor ben ses çıkarmayıncada 4 kg yi bile doğuran anneler var aslında diyor vallaha ne yapacağımı şaşırdım bende.doktorun sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu duymuştum acaba beni fikrimden caydırmak için mi söylüyor.sizce ne yapmalıyım ya antında yazdıklarını okuyunca tedirginliğim arttı.
canım benim iyiyiz bizimki uyuyomuş herhalde gece baya kıpırdadı çok şükür
ya şimdide göbeğime taktım kafayı,suyum az ondanmı bu kadar küçük,tamam iç karnım geniş başından beri dr da söylüyor ama bu kadar ufacık tefecik olması normalmiki
selam kızlar
bende doğumumu yaptım Eyşan'ım 19.04.2010 tarihinde dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum fakat bebeğim küvezde gününden erken doğduğu için solunum problemi çıktı fakat şükürler olsun önemli bir problemi yok sizlerle paylaşmak istedim
ya bi de bişey sorcam insan kendini alamıyor işte hemen kavuşma isteğinden bu bebeklere ultrasonda baktıklarında ciğerlerinin gelişip gelişmediğini anlıyabiliyolar mı ?
sorsam mı doktoruma?ona göre doğumu hızlandırmaya çalışıyım ya da vazgeçym bekliyim
adıyla yaşasın canım
peki bu ciğer geliştirici iğneniin bi sakıncası/ yan etkisi var mı?
onu bilmiyorum canım...
kızlar annem bugün sabah bebişin biraz aşağı inmiş dedi.sizlere birşey sormak istiyorum,sabahtan bu vakte kadar ara ara vajende yanma nasıl desem sızı oluyor geçiyor,sizinde ara sıra böyle şeyler oluyormu?neden oluyor bir fikri olan var mı?
slm kızlar ıkı gundur gıremıyorum ıshal ıstıfar oldum serum takınıyorum daha 5 tane serum ver takınacagım off yaa bı turlu sıkıntılar gecmıyor.. sızler ıyısınızdır ınsallah... daha sonra tekrar gırerım ınsallah.. gorusuruz...
slm kızlar ıkı gundur gıremıyorum ıshal ıstıfar oldum serum takınıyorum daha 5 tane serum ver takınacagım off yaa bı turlu sıkıntılar gecmıyor.. Sızler ıyısınızdır ınsallah... Daha sonra tekrar gırerım ınsallah.. Gorusuruz...
sen ve koca göbeğin ve oğlun hoşgeldiniz,ben erkek diye kendimi 41e hazırladım başından beri,sende öyle yap :)hazırlıklarımız tam ama :)41de gelcek diye,40.haftaya bırakmadım hazırlıklarımı,maşşalah oğluşuna,bu gidişle zaten tüm erkek bekliyenler tosun doğurcak,oğulların gelmeye niyeti yokselam bayanlar, ben ve koca gobegim kontrolden geldik.
bizim kucuk beyin keyfi yerindeymis daha gelecegi yok gibi gorunuyor. hic acilma yok. kafasi asagida fakat kemiklere henuz dayanmamis.
bayagi buyumus gorunuyor olcumlerde, ben acikcasi 10 gun daha beklerse bunu normal nasil cikaracagimi dusunuyorum
slm kızlar ıkı gundur gıremıyorum ıshal ıstıfar oldum serum takınıyorum daha 5 tane serum ver takınacagım off yaa bı turlu sıkıntılar gecmıyor.. sızler ıyısınızdır ınsallah... daha sonra tekrar gırerım ınsallah.. gorusuruz...
selam bayanlar, ben ve koca gobegim kontrolden geldik.
bizim kucuk beyin keyfi yerindeymis daha gelecegi yok gibi gorunuyor. hic acilma yok. kafasi asagida fakat kemiklere henuz dayanmamis.
bayagi buyumus gorunuyor olcumlerde, ben acikcasi 10 gun daha beklerse bunu normal nasil cikaracagimi dusunuyorum
selam bayanlar, ben ve koca gobegim kontrolden geldik.
kızlar oĞlumun İsmİne karar verdİk buarada İsmİ uĞur olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?