2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hayırlı olsun inşallah güzel kızın biran önce küvezden çıkar.annesinin sıcacık kucağına kavuşur.

valla kızlar annelik nasıl bi duyguymuş 2 sa oldu eşim dra götürdü oğlumu öyle çok özledimki...

:)) aman amannn anne ant.:))) hayırlı olsun canım anneliğin.

canım baska bi dr a gorunsen?? mumkun mu? aklında kalmaz en azından. ona gore normal yada sezaryen istiyorum dersin kendi dr una.

canım benim iyiyiz bizimki uyuyomuş herhalde gece baya kıpırdadı çok şükür

amannn cok korkmustum cok sukur...

ya şimdide göbeğime taktım kafayı,suyum az ondanmı bu kadar küçük,tamam iç karnım geniş başından beri dr da söylüyor ama bu kadar ufacık tefecik olması normalmiki

kız derde bak allah askına. benimde gobusum minik ama icimde bir dev besliyordum dr diyetle kilosunu kontrol etmeye calıstı:)) alakası yok suyum da normal. iç karın meselesi bu. kafana takma.

hayırlı olsun canım saglıkla yasayın:))) kuvözde kalmasında sakınca yok uzme kendini 1 -2 gune alırsın kucagına belki bugun... demekki bebişin anlayıslıymıs:)) annem dogumdan sonra 2 gun uyusun dinlensin demiş:)) kendini uzme dinlen bari de bebişini bomba gibi karsıla:)

anlasılmıyor canım...

kızlar annem bugün sabah bebişin biraz aşağı inmiş dedi.sizlere birşey sormak istiyorum,sabahtan bu vakte kadar ara ara vajende yanma nasıl desem sızı oluyor geçiyor,sizinde ara sıra böyle şeyler oluyormu?neden oluyor bir fikri olan var mı?

onu bilmiyorum canım...

canım ben riskle yasadıgım için dr uygun gorursem 28. haftadan itibaren 4 hafta boyunca 2 ser doz yapacaktı. ama atlattım.

o arada cok arastırmıstım. prospektusunde bircok sey yazıyor ama tedbiren oldugu soyleniyor. kullananlardan duydugum kadarıyla yanakların al al dolasıyormussun ve dogumu tetikleyici olabiliyormus. yanı sıra yapıldıktan 2 gun sonra etkisini gosteriyor ve etkisi 15 gun suruyormus. yani kalıcı degil gecici geliştirici oluyor bu. yada soyle anlatayım cigerin içinde yapısmayı engelleyen bir madde olusuyor ve cigerler bu sayede nefes alabiliyor ya işte bu maddeden olusturuyor bu iğne. ama 2 hafta sonra etkisi geciyor. bildigim kadarıyla 34. haftadan itibaren cigerler kendileri bu maddeyi uretmeye baslıyorlar ve dr lar igneyi artık uygun gormuyorlar. 28 ila 32 haftalar arası tekrarlanıyor. bazı durumlarda daha erken yapılabiliyor. ama 32. haftadan sonra yapmıyorlar diye biliyorum.

normaldir canım bebek baskı yapıyordur vajinaya,benim 2-3 haftadır devamlı oluyor,dün doktordaydım ,sordum normal dedi...

slm kızlar ıkı gundur gıremıyorum ıshal ıstıfar oldum serum takınıyorum daha 5 tane serum ver takınacagım off yaa bı turlu sıkıntılar gecmıyor.. sızler ıyısınızdır ınsallah... daha sonra tekrar gırerım ınsallah.. gorusuruz...

çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine

NUR20 canım başka bi doktora daha görün ona göre karar ver..sadece kafası büyük diye sezeryan olsun diyorsa bi doktorun daha görüşünü al..
kuzenim geçen yıl doğum yaptı..doktor ''kafası çok büyük normal doğum yapamazsın hatta erken alalım'' falan dedi..başka doktora gitti ve normal doğum yaptı...
ama bu konularda çok da fikir vermek istemiyorum..doktorlar daha iyi bilirler...

ZEYNOXX gözün aydın..hiç üzülme en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına doya doya koklarsın inşallah...

canım çok geçmiş olsun...

ipek naber epeydir giremedim kayınvalidemdeyim onlarda net var giriyorum evimde yok seni gördüğüme sevindim ne var ne yok nasıl gidiyor hamilelik yakın zamanda varmı doğum yapan arkadaşlar

selam bayanlar, ben ve koca gobegim kontrolden geldik.

bizim kucuk beyin keyfi yerindeymis daha gelecegi yok gibi gorunuyor. hic acilma yok. kafasi asagida fakat kemiklere henuz dayanmamis.

bayagi buyumus gorunuyor olcumlerde, ben acikcasi 10 gun daha beklerse bunu normal nasil cikaracagimi dusunuyorum

sen ve koca göbeğin ve oğlun hoşgeldiniz,ben erkek diye kendimi 41e hazırladım başından beri,sende öyle yap :)hazırlıklarımız tam ama :)41de gelcek diye,40.haftaya bırakmadım hazırlıklarımı,maşşalah oğluşuna,bu gidişle zaten tüm erkek bekliyenler tosun doğurcak,oğulların gelmeye niyeti yok

geçmiş olsun tatlım:teselli:

maşallah canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,normal doğum bekliyorsun değil mi?

en zor anda çıkarmak heralde benim kız pek bi narin zarif kolay çıkarırım heralde diye düşünüyorum bendealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…