2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok benim tuttrma gibi bir durumum olmaz da kurbanlıuk koyun gibi giderler ya çocuklar bademcik ameliyatlarına faln onlar gibi giderim herhalde
isteksiz olurum yani

canım Allah analı babalı büyütsün

tşk ederim arkadaşlar, pazartesi hastaneye kontrol için gitmiştim NST çekiminde sancıların başlandığı görüldü gözlem altına aldılar veserum taktılar 24 saat gözlemde tutuldum fakat sancılarımda düşüş olmadı öylelikle sezeryana almak zorunda kaldılar benim doğum zaten sezeryan olduğu için hemen aldılar ameliyata kızımın kilosu iyi doğdu fakat solunum problemi çıktığı için küveze aldılar henüz bebişimi kucağıma alamadım hastanede bırakıp gelmesi çok zor oldu ama inş bir kaç gün içinde vericekler Allah hepimize yavrucaklarımıza sağ salim almayı nasip etsin çok çok farklı bir duygu, şimdilik ben müsadenizi isteyim yine arada gelir ve sizlerle paylaşırım şuan çok kötüyüm ((

canım benim üzme kendini,sütün felan kesilir,çıkar küvezden hayırlısıyla,artık çok gelişti tıp,sen içini ferah tut

canım benim sağlıkla alcan bebişini bişey olmaz işallah hemencecik alırsın minişini
benimde 35 aftada sancılar tavan yaptı ilaca başladım 6 saatte bir içiyodum yeni bıraktım şimdi doğumu bekliyorum ama yatıyorum hep

canım dikkat et kendine,bebişinide kavuşacaksın bir kaç güne kadar ,ne güzel...

bende dün gece çok sancılandım,bu sabahda sancılandım ama çok erken diye önemsemedim,birde benim acı eşiğim çok yüksektir,ama 2gün önce hastanedeydim hiç bişey yoktu,bebeğimin hareketleride normal

ben çıkıyorum kızlar erken olsun bebeğim diye istememek lazım son ay diye herşey yolunda diye düşünüyo insan ama işte bebeği küvözde bırakıp gelmek hakkatenkötü hissettirir. yine de moralini bozma fiziksel olarak ayrılmış olsanız da en bağlı olduüğu kişi annsi bebeğin sen güçlü ol ki bebeğin de senden öğrensin hemnceceik çıksın evine gelsin

ya bi de bişey sorcam insan kendini alamıyor işte hemen kavuşma isteğinden bu bebeklere ultrasonda baktıklarında ciğerlerinin gelişip gelişmediğini anlıyabiliyolar mı ?
sorsam mı doktoruma?ona göre doğumu hızlandırmaya çalışıyım ya da vazgeçym bekliyim

bende dün gece çok sancılandım,bu sabahda sancılandım ama çok erken diye önemsemedim,birde benim acı eşiğim çok yüksektir,ama 2gün önce hastanedeydim hiç bişey yoktu,bebeğimin hareketleride normal

ihmal etme sancıların yüksekse görün doktoruna

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün

sanırım bakamıyorlar,benim erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne yapılmıştı,dr 35.haftadan sonra sorun olmaz ama 35e kadar doğurursan diye yapıyoruz demişti

yok canım anlamıyorlar,zamanında doğan bebeklerde bile solunum problemi olabiliyor...
eğer erken doğum riski varsa ciğer geliştirici iğne vuruyorlar sadece...

kızlar oĞlumun İsmİne karar verdİk buarada İsmİ uĞur olacak
adıyla yaşasın canım
yok canım anlamıyorlar,zamanında doğan bebeklerde bile solunum problemi olabiliyor...
eğer erken doğum riski varsa ciğer geliştirici iğne vuruyorlar sadece...
peki bu ciğer geliştirici iğneniin bi sakıncası/ yan etkisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…