kimse neden bişey yazmıyor unuttunuzmu beni aşkolsunnnn
en zor anda çıkarmak heralde benim kız pek bi narin zarif kolay çıkarırım heralde diye düşünüyorum bendealsanaalsanasmile
hoşgeldin canım,,,daha yeni gördüm...nasılsın?
ant doğum yaptımı hiç haberim yok çok sevindim nasılmış
iyiyim canım sağol...dün doktordaydım,açılma muaynesi yaptı,herhalde 39+larda doğar bebek dedi,,,bakalım hayırlısı,SAT a göre doğum tarihimiz 15 Mayıs ama bence 5 Mayıs tan sonra gelir...iyiyim canım kimse cvp yazmıyor bende üzüldüm, zaten yeni arkadaşlarda var onları pekte tanımıyorum epeydir giremedim sen nasılsın ne kadar kaldı doğuma
ant doğum yaptımı hiç haberim yok çok sevindim nasılmış
iyiyim canım kimse cvp yazmıyor bende üzüldüm, zaten yeni arkadaşlarda var onları pekte tanımıyorum epeydir giremedim sen nasılsın ne kadar kaldı doğuma
iyiyim canım sağol...dün doktordaydım,açılma muaynesi yaptı,herhalde 39+larda doğar bebek dedi,,,bakalım hayırlısı,SAT a göre doğum tarihimiz 15 Mayıs ama bence 5 Mayıs tan sonra gelir...
sen ve koca göbeğin ve oğlun hoşgeldiniz,ben erkek diye kendimi 41e hazırladım başından beri,sende öyle yap :)hazırlıklarımız tam ama :)41de gelcek diye,40.haftaya bırakmadım hazırlıklarımı,maşşalah oğluşuna,bu gidişle zaten tüm erkek bekliyenler tosun doğurcak,oğulların gelmeye niyeti yok
maşallah canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,normal doğum bekliyorsun değil mi?
en zor anda çıkarmak heralde benim kız pek bi narin zarif kolay çıkarırım heralde diye düşünüyorum bendealsanaalsanasmile
bencede en zor an çıkarmak,,,ultrason ölçümlerinede güvenemeyeceğiz,ANT 3 kg. bekliyordu bebeği 3.5 kg. doğdu nerdeyse...Allah yardımcımız olsun...
üzülme şekerim ben bu topiğin ilk mesaisini başlatanlardanım öncesindede klomen ve aşılama topiklerinin dinazoru lakabımız vardı bu aralar ben pek giremiyorum beni tanımıyor olabilirsin ama bende tam sana cevap yazacaktım zaten..
stres yok gebeliğe devam....hihoyyyt
çok sevindim darısı başımıza ben bişey sorucam kızlar benim geçen hafta çatı muayenem oldu doktorum çatın dar dedi birazda canım acıda kendimi kastım önce kısmetse normali deniyeceğiz zor olursa sezeryan benim durumumda olan varmı ikisindende korkuyorum aslında sezeryandanda narkozdan
canım günümüz aynı ama banada mayıs gelmeden doğuracakmışım gibi geliyo hep. içime hep öyle doğuyo bilemiyoruz hayırlısı bakalım kim önce doğurcak :))))
Ant. dan haber geldi mi cok sevindim, rahat miymis dogumu ? 3.5 kilo mu dogmus masallah onaaa:))
ya brnde hep soruym diyorum unutuyorum bu çatı muayenesinde eliylemi bakıyo yoksa kameraylamı..
benim hala çatı muayenem olmadı nasıl çıkacak benim pıtır bilmiyorum..
ya brnde hep soruym diyorum unutuyorum bu çatı muayenesinde eliylemi bakıyo yoksa kameraylamı..
benim hala çatı muayenem olmadı nasıl çıkacak benim pıtır bilmiyorum..
çok sevindim darısı başımıza ben bişey sorucam kızlar benim geçen hafta çatı muayenem oldu doktorum çatın dar dedi birazda canım acıda kendimi kastım önce kısmetse normali deniyeceğiz zor olursa sezeryan benim durumumda olan varmı ikisindende korkuyorum aslında sezeryandanda narkozdan
:) eliyle yani parmağıyla bakıyor benim 35+3 günlükken baktı doktorum şimdide her hafta nst ye giriyorum pek hoş bir durum değilmiş çatı muayenesi ama gerekiyor sen kaç haftalıksın canım
benim ağrılarım çoktu geçen hafta,dün kontrole gittiğimde açılma muaynesi yaptı,bırak açılmayı rahim hiç yumuşamamış bile dedi,bebeğiminde keyfi yerinde...hatta randevuyu bile 10 gün sonraya verdi doğurmam diye...banada her an doğuracakmışım gibi geliyor,rahim kendini doğuma hazırladığı için ağrı ve kasılma oluyormuş...
senin kontrolün ne zaman?
çatı muaynesi için erken değil mi biraz,benim doktorum 38. haftadan sonra bakacağım dedi,,,
vallahi bende korkuyorum doğumun her şeklinden ama bir şekilde doğuracağız,Hakkımızda en hayırlısı hangisiyse öyle olsun diye dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?