canım benim iyiyiz bizimki uyuyomuş herhalde gece baya kıpırdadı çok şükür
slm kızlar ben geldim..oğluşum doğdu çok şükür 20 nisan sa. 16:00 da epidural normal doğumlar...dr.umun ultrason ölçüsüne göre minyo olucak enfazla 3 kilo doğar dediği bebeğim 3570 gr.51 doğdu..bende bittim tabi...b,lgilerimizi diğer topiğe yazalımda eklesin tuğba teyzemiz
gözün aydın tuba bazen yapıyorlar öyleee.yerleri de daraldı..yazık yaaaakaydirigubbakcemile3
ya şimdide göbeğime taktım kafayı,suyum az ondanmı bu kadar küçük,tamam iç karnım geniş başından beri dr da söylüyor ama bu kadar ufacık tefecik olması normalmiki
ya şimdide göbeğime taktım kafayı,suyum az ondanmı bu kadar küçük,tamam iç karnım geniş başından beri dr da söylüyor ama bu kadar ufacık tefecik olması normalmiki
doktorum bebişin kilosuna iyi diyosa takıcak bişiy yok rahat ol ,köpüşüm acıkmış yemek verip geleyim
yazık bebeğim sıkışıyordur,insanların bana bu aya kadar hamile muamelesi yapmamasının sebebi buymuş demek :)son 1haftadır dolmuşda felan yer vermeye başladılarnormal tabi kuşum normal olmasa doktorun zaten söyler endişelenme hiççç..bünyeye göre değişiyor.ve bazende bebeğin duruşuna göreee...........hiç takma kafanaaa...........:1hug:
yazık bebeğim sıkışıyordur,insanların bana bu aya kadar hamile muamelesi yapmamasının sebebi buymuş demek :)son 1haftadır dolmuşda felan yer vermeye başladılar
selam kızlar
bende doğumumu yaptım Eyşan'ım 19.04.2010 tarihinde dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum fakat bebeğim küvezde gününden erken doğduğu için solunum problemi çıktı fakat şükürler olsun önemli bir problemi yok sizlerle paylaşmak istedim
bende kendime şaşırdım şimdi,ilk kez benim göbeğim küçük diye üzülüyorum :)hayatımda ilk kez,halbuki hep şikayet etmişimdir,inşallah doğumdan sonraa küçücük olur hatta kalmaz göbeklerimizcanım benimmm....aslında şanslısın göbişin deforme olmuyor..ne güzelll.....bu göbek sonra öyle kolay geri gitmeyecekk......:gitme:
selam kızlar
bende doğumumu yaptım Eyşan'ım 19.04.2010 tarihinde dünyaya geldi ben bugün taburcu oldum fakat bebeğim küvezde gününden erken doğduğu için solunum problemi çıktı fakat şükürler olsun önemli bir problemi yok sizlerle paylaşmak istedim
canım gözün aydın,çok şaşırdım,allah analı babalı büyütsün,nasıl oldu?selam kızlar
selam kızlar
selam kızlar
selam kızlar
endişelencek yer arıyouz işte,suyum risk grubunda,ama endişe edicek bişey yok,birde doğumlar çoğaldıkça insanın doğurası geliyorr sanırım,heyecan artıyorDevrimim canım benim ilk hamileliğimde suyum çoktu ona bağlı olarak karnım inanılmaz büyüktü, suyun azlığı yada çokluğuyla karnın büyüklüğünün bir ilgisi olduğu gerçek ama suyun azlığının bebeğinin sağlığını etkilemediği sürece yani bellir bir seviyenin altına düşmediği sürece zararı yok zaten kritik süreci atlattık, 34. haftada doğum yaptı benim komşum suyu tamamen bittiğinden ama oğlu bir gün bile küvezde kalmadı sen artık 36. haftandasın Allahın izniyle sağlıkla bebeğine kavuşacaksın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?