canım bende 36-1 bugün çok sıkıldım bu muayenelerden napalım doğumda daha çok gelen giden herkes görüyomuş zaten alışalım..klava:[/QU
öyle tabide insan rahatsız oluyor canım tahminime göre bu çatı açılması doğuma çok yakın zamanda açılıyormuş heleki ilk doğumlarda doğum anına yakın zamanda hayırlısı olsun artık hakkımızda
bende doğum şekli konusunda kesin şöyle olsun diyenlerden değilim,doktorumada söyledim zaten ,siz sezeryan derseniz sezeryan,normal derseniz normal dedim,bakalım hayırlısı,dr zaten uyaracaktır. ama sezaryen derse ben olsam üstelemem. cunku ben dra sormustum. olmaz demiyorum ama zorlamak annenin de bebeginde yararına olmaz demişti. anne psikolojik olarak cok etkileniyormus. bebişinde kafasında anlık sekil bozuklukları olabiliyomus. gecici diyor ama anneye olan oluyomus. ama deneyelim derse denemeye deger tabi dr bu bizden iyi bilecegi kesin.
benim kontrolüm cumartesi günü açılma için bakıcakmı bilmiyorum canım. ben haftada bir gidiyorum kontrole zaten. çok ağrım oluyo benimde banada normal demişti cuma günü gittiğimde. bakalım bu sefer ne diycek doğum için
ant nasıl doğum yapmış normalmi sezeryanmı?
normaldede çıplaksın zaten:))))))))))))
değil ama sayılır bir göğüslerin kapalı....
tamamın degil ki???
yahu s_g inanma sekerim sehir efsanelerine :)
hic duymadim boyle birsey, adam bebegini alacak asagidan senin goguslerini napsin ?
kaldi ki ameliyatlar son derece hijyenik ve sterilize sekilde yapilir, sadece kesilecek yer acikta birakilir benim bildigim.
yahu s_g inanma sekerim sehir efsanelerine :)
hic duymadim boyle birsey, adam bebegini alacak asagidan senin goguslerini napsin ?
kaldi ki ameliyatlar son derece hijyenik ve sterilize sekilde yapilir, sadece kesilecek yer acikta birakilir benim bildigim.
eyvahedigeldismile
anacım efsane degil gorumcem yeni oldu:)) vucudun tamamını ilaclıyorlarmıs ondan heryerin acıkmıs. :)) ama olsun dr degil mi:)) zaten baygın olucam :))) stres yapmıcammmmm:))eyvahedigeldismile
ameliyat elbisesini çıplak olarak giyiyorsun
afiyet olsun canımyemek zamanııı:))) ben kacıyorummm:))) olabilir ilacladıktan sonra belki yarını kapatıyorlardır????
e heralde selna haha ben usurum icine polar giymeyi dusunuyordum kiz
afiyet olsun canım
yaa ben çıplaklık olunca söyledim,ne bileyim işte:)))))))))))laelaelaelaelae
:))))) Amaaan kocaman gobegimiz, memelerimiz var, catlak patlak yusyuvarlak birsey olduk. Ciplak olsak nolcak cok cekiciyiz sanki de hahaha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?