2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende doğum şekli konusunda kesin şöyle olsun diyenlerden değilim,doktorumada söyledim zaten ,siz sezeryan derseniz sezeryan,normal derseniz normal dedim,bakalım hayırlısı,

hayırlısı olsun canım ,,,az kaldı gerçekten,,,hayal gibi,sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyooo

kızlar sezaryende çırılçıplak oluyormusuz( benim dr um erkek öyle anadan üryanda bi acayip olacak yaa(

tamamın degil ki???

yahu s_g inanma sekerim sehir efsanelerine :)
hic duymadim boyle birsey, adam bebegini alacak asagidan senin goguslerini napsin ?
kaldi ki ameliyatlar son derece hijyenik ve sterilize sekilde yapilir, sadece kesilecek yer acikta birakilir benim bildigim.

sezeryan görüntülerinde hiç çıplaklık görmedim hep deli gömleği giydiriyolar yeşil yeşil en azından arkadaşım o hastane elbisesiyle girdi ama sütyen yoktu o kadarını biliyorum bende...

eyvahedigeldismile
anacım efsane degil gorumcem yeni oldu:)) vucudun tamamını ilaclıyorlarmıs ondan heryerin acıkmıs. :)) ama olsun dr degil mi:)) zaten baygın olucam :))) stres yapmıcammmmm:))eyvahedigeldismile

ameliyat elbisesini çıplak olarak giyiyorsun

yemek zamanııı:))) ben kacıyorummm:))) olabilir ilacladıktan sonra belki yarını kapatıyorlardır????

eyvahedigeldismile

anacım efsane degil gorumcem yeni oldu:)) vucudun tamamını ilaclıyorlarmıs ondan heryerin acıkmıs. :)) ama olsun dr degil mi:)) zaten baygın olucam :))) stres yapmıcammmmm:))eyvahedigeldismile

hic duymadim gormedim valla kusura bakma arkadasim :)

ameliyat elbisesini çıplak olarak giyiyorsun

e heralde selna haha ben usurum icine polar giymeyi dusunuyordum kiz

:))))) Amaaan kocaman gobegimiz, memelerimiz var, catlak patlak yusyuvarlak birsey olduk. Ciplak olsak nolcak cok cekiciyiz sanki de hahaha:)))

evet yaaa,haklısın ,bacaklarımda selülit olmuş birde üstüne üstlük...göğüslerim 75 ti 90 oldular,bakalım doğurduktan sonra ne halde olacağım....

kızlar ben kaçtım kociş gelcek şimdi yemek zamanı iyi akşamlar herkese...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…