2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar bizde doktordan geldik.. maşallah kızım iyi bi yaramazlık yokmuş nstye girdim normal çıktı.
bebişim 3 kiloyu geçmiş öyle dedi doktorum tam söylemedi ama bıraktık artık kiloyu şimdi doğumu düşüncez bi sıkıntı yok dedi.
artık doğuma hazırsın doğum olursa bi sıkıntı olmaz dedi.
büyük ihtimal epidural sezeryan olucam 4 mayısta hayırlısıyla bakalım. :bbo: 30 nisanda tekrar kontrolüm var kesin o zaman belli olcak tarihimiz. tabi kızım acele edip önce gelmezse :ecrin_bebek:

gurbetten ve pancakee.... valla kızlar oğluşum iyi karşımda uyuyo mışıl mışıl..benim dikişler malesef iyileşmedi hala...sabırla bekliyorum..onun dışında iyi sayılırım

gözünaydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizim kızlar sevdiler yerlerini,benim doktorumda yerini sevmiş gelmeye niyeti yok demişti...

hadi hayırlısı güzelim....sağlıkla gelsin kuzun....

maşallah canım kızına..doğum atrihinizde hayırlı olsun...

maşallah bebeişine canım, normal olsaydı günün nezman doluyodu canım?

ant maşallah..oğluşuna daha kocaman maşallahh:))))

bşey sorucam : dikişlerin lazer mi?estetik mi?yoksa bildiğimiz normal dikiş mi?

gözünaydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizim kızlar sevdiler yerlerini,benim doktorumda yerini sevmiş gelmeye niyeti yok demişti...

hadi hayırlısı güzelim....sağlıkla gelsin kuzun....

amin kızlar hayırlısıyla gelsin bütün bebişler inşallah.
son zamanlarda stres heyecan vardıda bugün tarih konuşunca iyice heyecan bastı beni kafamdan birsürü plan geçmeye başladı off azıcık sakin olsam eyvahedigeldismile

gelir canım ,bollaşır sen emzirdikçe merak etme...

ayy bende bi kaynana var saolsun insanda moral bırakmıyo..3 güne gelirdi gelcek olsa diyo...mama vermeden ağlayana kadar emzireyim diyorum..sütünün yetmice belli yetse emzirirken diğerinden de süt gelit diyoo...neler neler..kızlar size tavsiye kaynanalarınızı uzak tutun doğumdan sonra

ANT canım birşey soracağım,gecelik mi giydin doğumdayken ve sonrasında,bende normal düşündüğüm için merak ettim,aramızda en tecrübeli sensin şu anda...

maşallah canım kızına..doğum atrihinizde hayırlı olsun...
ant canım sağol. sütün çoğalır inşallah canım sen doğumunu atlattın bebişin sağlıkla kucağında gerisini düşünme darısı bize inşallah canım.

maşallah bebeişine canım, normal olsaydı günün nezman doluyodu canım?

sağol canım 40 haftamız 15 mayısta doluyo ama ozamanı beklemez dedi doktorum sezeryanda düşündüğümüz için 4 mayısta alalım dedi işte.

boşver canım ,takma sen,bugün 5 günlük doğum yapan bir bayan vardı doktorda,daha yen, yeni sütüm geliyor dedi,zamanla gelir,sıkma canını....

ANT canım birşey soracağım,gecelik mi giydin doğumdayken ve sonrasında,bende normal düşündüğüm için merak ettim,aramızda en tecrübeli sensin şu anda...

kesinlikle gecelik derim...gecelik giydim 3-4 kez alttan muayne oluyo pijama giyip çıkarcak hali olmuyo insanın..yanlız mümkünse kısa kollu olsun gecelikler..ben uzun almıştım doğumdan ilk çıktığımda titreme tutmuştu ama o geçince sıcak bastı doğum katı çok sıcak oluyo..

ayy canım çok zor bişeyde denmiyo dimi. bu kaynanaların sütleri hep duvarlara fışkırıyomuş gelinlerin olmuyo beğenmiyolar her ne hikmetse delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…