slm kızlar ben geldimmm:) bugun bebek odasına tül beğendik, küçücük yer bayağı tuttu bu bebekler bizi ifalasa doğru götürüyo:)))
ANT canım hoşgeldin,bebeğin nasıl?nasıl geçiyor zaman...
selam kızlar bizde doktordan geldik.. maşallah kızım iyi bi yaramazlık yokmuş nstye girdim normal çıktı.
bebişim 3 kiloyu geçmiş öyle dedi doktorum tam söylemedi ama bıraktık artık kiloyu şimdi doğumu düşüncez bi sıkıntı yok dedi.
artık doğuma hazırsın doğum olursa bi sıkıntı olmaz dedi.
büyük ihtimal epidural sezeryan olucam 4 mayısta hayırlısıyla bakalım. :bbo: 30 nisanda tekrar kontrolüm var kesin o zaman belli olcak tarihimiz. tabi kızım acele edip önce gelmezse :ecrin_bebek:
selam kızlar bizde doktordan geldik.. maşallah kızım iyi bi yaramazlık yokmuş nstye girdim normal çıktı.
bebişim 3 kiloyu geçmiş öyle dedi doktorum tam söylemedi ama bıraktık artık kiloyu şimdi doğumu düşüncez bi sıkıntı yok dedi.
büyük ihtimal epidural sezeryan olucam 4 mayısta hayırlısıyla bakalım. :bbo: 30 nisanda tekrar kontrolüm var kesin o zaman belli olcak tarihimiz. tabi kızım acele edip önce gelmezse :ecrin_bebek:
gözünaydın canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bizim kızlar sevdiler yerlerini,benim doktorumda yerini sevmiş gelmeye niyeti yok demişti...
hadi hayırlısı güzelim....sağlıkla gelsin kuzun....
gelir canım ,bollaşır sen emzirdikçe merak etme...
ant canım sağol. sütün çoğalır inşallah canım sen doğumunu atlattın bebişin sağlıkla kucağında gerisini düşünme darısı bize inşallah canım.maşallah canım kızına..doğum atrihinizde hayırlı olsun...
maşallah bebeişine canım, normal olsaydı günün nezman doluyodu canım?
ant maşallah..oğluşuna daha kocaman maşallahh:))))
bşey sorucam : dikişlerin lazer mi?estetik mi?yoksa bildiğimiz normal dikiş mi?
ayy bende bi kaynana var saolsun insanda moral bırakmıyo..3 güne gelirdi gelcek olsa diyo...mama vermeden ağlayana kadar emzireyim diyorum..sütünün yetmice belli yetse emzirirken diğerinden de süt gelit diyoo...neler neler..kızlar size tavsiye kaynanalarınızı uzak tutun doğumdan sonra
ANT canım birşey soracağım,gecelik mi giydin doğumdayken ve sonrasında,bende normal düşündüğüm için merak ettim,aramızda en tecrübeli sensin şu anda...
ayy bende bi kaynana var saolsun insanda moral bırakmıyo..3 güne gelirdi gelcek olsa diyo...mama vermeden ağlayana kadar emzireyim diyorum..sütünün yetmice belli yetse emzirirken diğerinden de süt gelit diyoo...neler neler..kızlar size tavsiye kaynanalarınızı uzak tutun doğumdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?