2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla sormadım canım normal sanırım kendiliğinden düşücekmiş..onu söyledi sadece dr..dıştaki dikişler estetik gibi durmuyo..

saol canım...

sütü takma kafana..arkadaşımında aynısı oldu..kaynanası yanından gider gitmez bollaştı...stres çok etkili..kaynananı yok farzet..sütüm geliyor yatak odasında emzireyim de onlara....

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalılülülülülülülülülülülülülülülülülülü

saol canım...

sütü takma kafana..arkadaşımında aynısı oldu..kaynanası yanından gider gitmez bollaştı...stres çok etkili..kaynananı yok farzet..sütüm geliyor yatak odasında emzireyim de onlara....

ahh ahh yok farzetmek mümkün olsa...tek isteğim erkenden gitmesi...kadın sabah sabah odama gelip yatağından oğlumu alıp götürüyo hastamıdır nedir..

ahh ahh yok farzetmek mümkün olsa...tek isteğim erkenden gitmesi...kadın sabah sabah odama gelip yatağından oğlumu alıp götürüyo hastamıdır nedir..

ay bende bu tip şeylerden çok korkuyorum. çünkü kendisi şimdiden acaip sahiplendi şöyle yaparım böyle yaparım diyip duruyo ha bide kendisinede anne demesini düşünüyo kadın bilmiyorum doğumdan sonra durumlar nasıl olcak bilmiyorumkismile

herkes farklı farklı işte,lohusalık zor olsa gerek,her kafadan ayrı bir ses çıkacaktır,o öyle olmaz,bunu şöyle yap...vs. vs...Allah yardımcımız olsun...

ayy senin birde o vardı değil mi?anne diyecekti kayınvalidene,
boşvermeye çalışacaksın canım,başka çaresi yok...

kendisine de mi anne diyecekmis ? yok artik sopalik bunlar ya, esin ne diyor bu duruma?

valla nie yapıyo bilmiyorum..hasta kesin çocuk ağlıyo cıyak cıyak bana vercene kucanda sallayıp susturmaya çalışıyo..halbuki mememe koyduğum anda susuyo çocuk...bu sabahta geldi yataktan aldı çocuğu gitti...aman diyorum ne yapıp edin uzak durun kızlar..

bizimkide kendince planlar yapıyor ama bn ailemin yanına kaçmayı planlıyorum...
eşimde doğumdan sonra gitmeme izin vermiyor bakalım lohusalık tartışmayla geçmese keşke...

eşin biliyor mu canım annesinin davranışlarını?

ayy senin birde o vardı değil mi?anne diyecekti kayınvalidene,
boşvermeye çalışacaksın canım,başka çaresi yok...
öyle yapıcam napıyım stres oldukça hem bana hem bebişime zarar napalım idare edicez.
kendisine de mi anne diyecekmis ? yok artik sopalik bunlar ya, esin ne diyor bu duruma?

ikimizede anne der dedi bi kere büyüyene kadar sonra babanne diycekmiş :)))
eşim boşver çok hevesli torun için ondan öyle söylüyo hiç öyle bişey olabilirmi diyo
laf arasında bir iki kez onun bi tane annesi var falan dedi zaten

özlemcim bende kayınvaldenin aynı istekte bulunacağını sandım neysek şimdilik yok...
sen şimdilik he he de geç ama çocuğa babannen diye öğret..napalım alışamadı çocuk dersin..

takıntılı bunlar valla sopalık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…