2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyle valla canım kendilerina göre bi takıntıları var işte ne düşünüyolar anlamıyorum. he diyip geçicez kendimize göre yetiştirmeye çalışıcaz bebişleri işte.

ablamın oğlu anneme anne diyor,abiminkide baba diyor :)ama daha küçükler,bende ebe demeye alıştırcm :)çok ciddiyim,o kadına oğlum anne derse çıldırırım ben

valla herkes konumunu bilsin canim alla alla
sinir olurum ben lafimi da sakinmam heralde basima gelse.
zaten simdiden, kayinvalidemin yaninda kendi anneme hafiften oyle herseyime karismaya kalkmayin sinirlenirim mesaji verdim o anladi umarim. yazik annem arada kaynadi olsun mesajin kime oldugu belli

en güzelini yapmışsın canım,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı....

bende anneme söylüyorum bak anne doğum zamanı sinirlenirsem falan sana diyomuş gibi yaparım sakın alınma dedim tamam dedi oda. artık bişekilde kimseyi kırmadan halledicez bişeyler huzursuzluğu hiç sevmem çünkü ama çok sinirlenirsem lafımıda sakınamam.

ya arkadaşlar çok sinirliyim şu an
bi dayı kızı var küçükte değil 40 a gıdıyo nerdeyse her evıme gelişçe ya çekmecemi açar yada bütün odalara muhakkak girer manyakmıdır geçen ben yokkken çantamı karıştırıyodu telefonumu almış bakıyo dedim napıyosun hiiç dıyo dedim ben böyle şeylere çok kızarım hiç sevmem başkasının çantası karıştırılmaz dedim ne var gizli bişenmi var diyo dangalak, ne alaka dedim param kaybolsa sendenmi bileyim dedim ayrıc özel eşyamda olabilir birdaha olmasın dedim şimdi evime geldi yine orayı burayı karıştırıyo nası anlatıcam buna ben başka deli edıyo beni yaaaaaaa offffffffffff

anası babası yokmu bunun bişey demiyolarmı ay çok sinir olurum böyle şeylere hiç sevmediğim şeydir. her seferinde uyarıcaksın her yaptığında dahada sert davran olmadı eşine söyle o azarlasın erkeğin azarlaması daha iyi olur.

canım kendi dayı kızım, eşim olduğunda gelmez benim eve eşşek kadar kadın ne bilim hiçmi görgüsü yok eskıden pek tanımazdım samsuna gelin geldim burda arada bi gelıyo oda araştırmak için nasıl pismi temizmi dedikodu ya malzeme arıyo, kızsam kırılır dıye korkuyorum geçen teyzemin yelek ceplerini kurcalıyodu dedim ayıptır ne var o benim halm dıyo dedim hasbinallahhhh

Bence o normal degıl arkadasım oyle sacmalık olur mu? Haberlı gelıyosa evıne bırdaha bahane bul eve almamaya calıs bence veya sıkayet edecegın kulagını cekecek bırı varsa ona soyle durumulmaz:

Selam kızlar, bugün Eyşan'ım küvezden çıktı artık evimizde sizlerle paylaşmak istedim, Allah yavrucaklarımızı hepimize sağ salim kavuştursun inşallah

Bence o normal degıl arkadasım oyle sacmalık olur mu? Haberlı gelıyosa evıne bırdaha bahane bul eve almamaya calıs bence veya sıkayet edecegın kulagını cekecek bırı varsa ona soyle durumulmaz:

öyle yapmayı deniyim birde hasta işte Allah akıl fikir versin

Selam kızlar, bugün Eyşan'ım küvezden çıktı artık evimizde sizlerle paylaşmak istedim, Allah yavrucaklarımızı hepimize sağ salim kavuştursun inşallah

canım gözün aydın allah sizi hiç ayırmasın sağlıkla huzurla mutlu bir ömür geçirin inşallah. maşallah bebeğinede

inş doğum yapan aniişlerimizin sütleri gelir zeynox gözün aydın kaynanalkardan dert yanmışsınız allah yardımcımız olsun doğumdan sonra bende memlekete gitcem ve bir duracaz ama bunalırsam annemee kaçarım artıkın
özlem sen niye sezeryan dedin duruşu falanmı ters senmi öyle istedin

yok canım ters falan değil benim aklımdaydı zaten kararsızdım ve çok korkuyodum doktorumla bugün konuştuk oda uygun buldu epidural sezeryan olucam hayırlısıyla canım bi aksilik olmazsa yani önce davranmazsa kızım :))

hee iyi ben normal istiyom bnalkalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…