Slm kızlar.Elvan, Özlem sezeryan mı sizinki belli oldu mu?S_G de mi doğum yaptı?Listede göremedim ama Cici25 hayırlı olsun yazmış mayıs melekleri topiğinde.Benim çatıda biraz darlık olduğunu söylemişti.Salı günü belli olacak sanırım.Salı kontrole giidcem tekrar
hepimiz için hayırlısı bakalım. üçümüzde aynıyız heralde ilk ben olucam bu gidişle :)))
ilginç her doktor farklı demekki ama doğuma bu kadar az kalmışken ve heran olabilir bi durumdayken ayda bir olması ve nstye alınmaması ilginç onunda bildiği bişey vardır. biz 34den beri nstye giriyoruz bebğin hareketlerine çok önem veriyo doktorum.
hiç belli olmaz canım,hayırlısı hepimiz için,bizim kızlar şimdilik duruyor ama yarının ne göstereceği belli olmaz...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...bu arada ben iyice korkar oldum doğumdaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla belli olmaz bu bebeklerin isi, 11 gun once sancilarim cikti nst de doktorum her an bekle dedi, hala bekliyorum
bu hafta da yerinden pek bir memnun gorunuyor dedi. sali yine cagirdi, bakalim dogurmazsam.
bir de bu bebeklerin hareketleri doguma yakin nasil oluyor acaba ? bugun acayip hareketli oglan surekli biryerini uzatiyor cikinti seklinde...
valla belli olmaz bu bebeklerin isi, 11 gun once sancilarim cikti nst de doktorum her an bekle dedi, hala bekliyorum
bu hafta da yerinden pek bir memnun gorunuyor dedi. sali yine cagirdi, bakalim dogurmazsam.
bir de bu bebeklerin hareketleri doguma yakin nasil oluyor acaba ? bugun acayip hareketli oglan surekli biryerini uzatiyor cikinti seklinde...
ozlmgkhn hayırlı olsun canım az kalmış seninde selna canım bend evalal yaklaştıkça korkuyorum doğumdan bana kalsa sezeryan olucama ma eşim istemiyo
sağol canım hayırlısı bakalım.
kararı vericek olan sensin tabiki sezeryan istiyorsan doktorunla konuş bence seni rahatlatması çok önemli normal doğum içinde. benim eşimde aksine sen o sancıları çekemezsin diye diye illa sezeryan ol dedi.
masallah da ciksin artik imdat
kızlar ben hastanedeyim suan. bebişimi dun dogduktan yarım saat sonra kuvöze koydular nefes takviyesi yapıyorlar. ben sadece 1 defa gordumama dr um saglıklı dedi allaha sukur. haber vermek için girdim nete. lutfen dua edin biran once kavusayım bebişime. daha elimi bile suremedim (( ben kacıyorum dualarınızı esirgemeyinnnn lutfennn ((
ne biim canım ya allaha şükür şimdilik bir sorun yok zaten doktor herşeye normal diyo bir kanama olursa hemen gel dedi herkes farklı iştecanım doktordan doktora fark ediyor,benim doktorumda halen 15 te bir çağırıyor,geçen hafta açılma muaynesi felan yaptı mayıs başına verdi randevuyu,,,bu arada Allah ın izniyle bende normal doğumu bekleyeceğim,günlerimiz aynı bakalım hangimiz önce doğuracağız...
ilginç her doktor farklı demekki ama doğuma bu kadar az kalmışken ve heran olabilir bi durumdayken ayda bir olması ve nstye alınmaması ilginç onunda bildiği bişey vardır. biz 34den beri nstye giriyoruz bebğin hareketlerine çok önem veriyo doktorum.
kızlar ben hastanedeyim suan. bebişimi dun dogduktan yarım saat sonra kuvöze koydular nefes takviyesi yapıyorlar. ben sadece 1 defa gordumama dr um saglıklı dedi allaha sukur. haber vermek için girdim nete. lutfen dua edin biran once kavusayım bebişime. daha elimi bile suremedim (( ben kacıyorum dualarınızı esirgemeyinnnn lutfennn ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?