2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım belli oldu 4 mayıs benim günüm bi aksilik değişiklik olmazsa.
s_g de doğum yaptı evet
hakkında hayırlısı canım salı günü güzel haberlerle gel inşallah.

hepimiz için hayırlısı bakalım. üçümüzde aynıyız heralde ilk ben olucam bu gidişle :)))

hiç belli olmaz canım,hayırlısı hepimiz için,bizim kızlar şimdilik duruyor ama yarının ne göstereceği belli olmaz...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...bu arada ben iyice korkar oldum doğumdaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benim doktorumda bu hafta başlayacak NST ye ben daha önce girdim ama kanama,kasılma vs. sebeplerle,belli olmuyor işte,ama hareketler konusunda hassas,

hayırlısı tabi canım.
eğer doktorunla birlikte kararınız normalse korkma canım (söyleyene bak sempatiksalakcinni ) ahh bu korku yokmu işte benim kararımda en etkili o oldu.

valla belli olmaz bu bebeklerin isi, 11 gun once sancilarim cikti nst de doktorum her an bekle dedi, hala bekliyorum

bu hafta da yerinden pek bir memnun gorunuyor dedi. sali yine cagirdi, bakalim dogurmazsam.
bir de bu bebeklerin hareketleri doguma yakin nasil oluyor acaba ? bugun acayip hareketli oglan surekli biryerini uzatiyor cikinti seklinde...

OZLMGKHN hayırlı olsun canım az kalmış seninde SELNA canım bende valla yaklaştıkça korkuyorum doğumdan bana kalsa sezeryan olucama ma eşim istemiyo

Son düzenleme:

bugün benimkide öyle hiç durmadı artık canımı yakıyor bir oraya bir buraya .
karnımın şekli bi tuhaf oluyo:)) bugün çikolataları götürdük tabi nstmiz var diye ondan heralde :)))

maşallah bebişine oynasın işte annesi ne güzel...

ozlmgkhn hayırlı olsun canım az kalmış seninde selna canım bend evalal yaklaştıkça korkuyorum doğumdan bana kalsa sezeryan olucama ma eşim istemiyo

sağol canım hayırlısı bakalım.
kararı vericek olan sensin tabiki sezeryan istiyorsan doktorunla konuş bence seni rahatlatması çok önemli normal doğum içinde. benim eşimde aksine sen o sancıları çekemezsin diye diye illa sezeryan ol dedi.

kızlar ben hastanedeyim suan. bebişimi dun dogduktan yarım saat sonra kuvöze koydular nefes takviyesi yapıyorlar. ben sadece 1 defa gordum ama dr um saglıklı dedi allaha sukur. haber vermek için girdim nete. lutfen dua edin biran once kavusayım bebişime. daha elimi bile suremedim(( ben kacıyorum dualarınızı esirgemeyinnnn lutfennn((

ya sorma eşim kesinlikle istemiyo önce normal deneyelim olmazsa diyo ama benim gözüm hiç kesmiyo aslında o duyguyuda yaşamak istiyorum ama ne kadar zor olduğunu d abiliyorum hayırlısı artık

canim ya dua ediyorum, moralini yuksek tut, bebisin cok iyi olacak

ne biim canım ya allaha şükür şimdilik bir sorun yok zaten doktor herşeye normal diyo bir kanama olursa hemen gel dedi herkes farklı işte

benim hep öyle geriliyo sanki canımı yakıyo uzanınca geçiyo ama

inşallah en kısa sürede çıkar küvezden canım...

canım geçmiş olsun bebişin biranönce gelsin kollarına inşallah :Saruboceq: sağlıkla evinize dönün en kısa zamanda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…