ya sorma eşim kesinlikle istemiyo önce normal deneyelim olmazsa diyo ama benim gözüm hiç kesmiyo aslında o duyguyuda yaşamak istiyorum ama ne kadar zor olduğunu d abiliyorum hayırlısı artık
inş canım sağlıkla alırsın kucağına moralini bozma sakın bebeğini sütünü düşün ohh bir annemiz daha varkızlar ben hastanedeyim suan. bebişimi dun dogduktan yarım saat sonra kuvöze koydular nefes takviyesi yapıyorlar. ben sadece 1 defa gordumama dr um saglıklı dedi allaha sukur. haber vermek için girdim nete. lutfen dua edin biran once kavusayım bebişime. daha elimi bile suremedim (( ben kacıyorum dualarınızı esirgemeyinnnn lutfennn ((
sagolun kızlar. sut sagmaya basladım saklıyorum dolapta daha cok az ama yinede saklıyorum. biran once iyileşir insallah. ben cıkıyorum. umarım en kısa zamanda daha da mutlu haberlerle donerim... kendinize iyi bakın. gece sancılanırsanız sakın benim gibi salaklık edip de utanıp drunuzu aramaya cekinmeyin. dogumum baslamıs. ben yalancı sancıdır diye gece saat 12 den sabah 7 ye kadar dişimi sıktım. ehhh haliyle dra gittiğimde dogumu durdurmak için cok gecti( suyum gelmişti ( neyse saglık dusuneyim saglık olsun.....
kızlar be iyiyim cok sukur dun cok uzulmustum( ama suan daha umutluyum cunku dr um saglıklı ve durumu iyiye gidiyor dedi. ama tabi elimi bir defa bile surememenin acısı var içimde. dua ediyorum surekli... ( cok sukur binlerce sukur olsun. sabretmek bugunler için. allah hepimizin yardımcısı olsun.
benim uykum kaçtı....bilmiyorumkismile
kımsse yok sanırım herkese ıyı geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?