2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba herkese...
akidem bilgiler için teşekkürler...

kızlar benim karın ağrım çok oluyor sizde de var mı??özellikle tuvalete çıktıktan sonra karın ağrım oluyor..

akidem teşekkürler bahsettiğin yazarı hiç duymamıştım araştırdım nette biraz genelde memnun kalmış uygulayanlar. denemeye değer yöntemler..

mhtp karın ağrısı bende de çok oluyor bazen gaz sancısı gibi bazen adet sancısı bazende kasıklarımda bıçak saplanır gibi.. doğuma hazırlanıyoruz galba..

akidem çok teşekkürler bilgiler için keşke senin gibi herkes gelip anlatsa deneyimlerini
o kitabı alıcam muhakkak yanlız hangi kitabı isimde verebilirmisin ?
çok teşekkürler tavsiyen için

akidem çok teşekkürler bilgiler için keşke senin gibi herkes gelip anlatsa deneyimlerini
o kitabı alıcam muhakkak yanlız hangi kitabı isimde verebilirmisin ?
çok teşekkürler tavsiyen için
Nefretyazarın ismi tracy hogg kitabın ismi ise Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler .
Bu bende ki kitap ama ilk dört ay için olan kitabıda var sanırım ben D&R da bulabildim .

Son düzenleme:
Nefretyazarın ismi tracy hogg kitabın ismi ise Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler .
Bu bende ki kitap ama ilk dört ay için olan kitabıda var sanırım ben D&R da bulabildim .

akidem verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. ben bu kitabı erkenden alıp okumaya başlamıştım zaten, malum henüz yöntemleri denemedim ama sizin gibi deneyip memnun kalan çok bayan duydum. ilk haftalardan itibaren bebeğimi tracy'nin rutinine göre hazırlamayı düşünüyorum umarım başarılı olurum. ama gerçekten şimdiden çok faydalı bilgiler edindiğimi söyleyebilirim. :enbuyukkk:

:teytey:ilkgünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn!! çok tebrik ederim canımmmmm allah analı babalı büyütsünnnn. taze annecikkkkkkkkkkkkkkkk..hihoyyyt:hooray::hooray:

merhaba herkese...
akidem bilgiler için teşekkürler...

kızlar benim karın ağrım çok oluyor sizde de var mı??özellikle tuvalete çıktıktan sonra karın ağrım oluyor..

evet bendede oluyo karın ağrısı dediğin gibi tuvaletten sonra oluyo genelde bazende adet sancısı gibi oluyo.

ya kızlar acaip tatlıya düştüm 24 saat tatlı bişeyler yiyebilirim sanki neden öyle oldu acaba bu son zamanlarda.

nuremcim napıyosun canım dün doktordaydım ben senin 30 nisandamıydı randevun

teşekkürler canım çok sağol Allah razı olsun

Geçmişe biraz baktım... Hepsini okumak mümkün olmadı. Doğum yapanlar, yeni katılan bebişler var aramıza... Hepsi sağlıkla büyüsün inşallah... Evetttt sessizliğimi bozuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…