2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende takılıyorum ölee kociş maç izliyoo nette dolaşıyorumm buraya bakıyorum arad a pek bi sessizzz...

kızlar bugun benım bebeğimsiz son gecem

allah kısmet ederse bi mani sorun aksilik çıkmazsa(bolbol dua edıyom çıkmasın dıe) yarın bebeiğimi kucağıma alcam

sizlerden aklınıza geldıkçe dua istiyorum bende sizlere bol bol dua edeceğim

rabbim bebeklerimizi sağlıkla mutlu günlerde kucağımıza almayı nasip etsin

herkese sevgiler ve sancısız günler

Nilay, saglikla bebegine kavusmani dilerim :)

canım arkadaşım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş bizi habersiz bırakma allahım kolay doğum nasip eder inş dualrımız seninle ohhh bir oğluş daha geliyo

dualarımız seninle nilay:teselli: umarım saglıklı şekilde,hayırlısıyla alırsın bebişini kollarına...

günaydın kızlarrrrrrrrrr
nilaycım Allah kurtarsın canımmm hayırlı haberlerle dönersin inşallahhh..
:Saruboceq:

günaydın şekerler...
nilaycımmm dualarımızdasın Allah yardımcın olsun sağllıkla dönün inşallah oğluşunla ...

kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda

kızlar bebeğini ayrı odada yatırmayı düşünenler veya yanında yatırmayı düşünenler görüş belirteblirmi?kafam karışık bu konuda

canım ben oda yapmadım bebeğimin yatağını kendi odama aldım ama oda yapsaydım daa ilk 3 ya da 4 ay geceleri yanımda yatırırdım yanımda derken odamdaki bir yatakta, gündüzleri ise kendi odasında. bi arkadaşım öyle yapmıştı hiç sorun yaşamadı. ama gün içinde mutlaka kendi yatağına yatırmalısın bir kaç kere.

gunaydin herkese :)

ben ilk birkac ay icin odamda ufak besikte yatiracagim geceleri, cok uyanacaklar kalk emzir git gel zor olur, gunduz odasina alismasi icin bazen odasinda yatirmayi dusunuyorum.

tabi dogurursam yapaacagim bunlari, bizimkinin gelmeye niyeti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…